X

Victòria 3 a 1 de l’Atlètic Balears davant l’Ontinyent

Jornada rodona pels blanc-i-blaus amb el seu triomf i els resultats de la resta de camps

15/04/2018

La jornada ha estat rodona per l’Atlètic Balears després del resultat a Son Malferit i la resta de camps. Victòria de l’Atlètic per 3 a 1 davant l’Ontinyent. Els blanc-i-blaus s’han avançat mitjançant aquest gran xut de Malik amb cama esquerra al minut 20. L’alemany, que havia entrat al camp minuts abans per substituir Rovirola, ha connectat un xut impossible d’aturar. El dos a zero ha arribat 6 minuts després. Malik penja la pilota, Alles pentina de cap i Kike molt atent remata la jugada. La segona part ha començat amb un penal sobre Alles al minut 47 que transforma Fullana. L’Ontinyent ha escurçat distàncies al minut 60 gràcies a aquest cop de cap de Sascha que acaba amb 5 partits d’imbatibilitat d’Aulestia. I encara hauria pogut fer el segon l’Ontinyent amb aquest cop de cap que finalment s’estavella al travesser. L’Atlètic Balears surt del descens directe 13 jornades després, es situa en playout i queda a un punt de la permanència.