X

Millores hoteleres a la zona de Palmanova-Magaluf

Melià obrirà el seu nou establiment de 4 estrelles amb centre comercial aquesta temporada

16/04/2018

Millores hoteleres a la zona de Palmanova-Magaluf

Compte enrere per a l’obertura del nou hotel de Melià a Magaluf. Avui dia és encara un edifici en obres i baldament a simple vista no ho sembli, està previst que obri les portes el mes de juliol. L’hotel,The Plaza, serà de 4 estrelles i tendrà unes 270 habitacions.

El cap de l’àrea immobiliària de Melià, Mark Hoddinott, ha explicat que aquest projecte se suma a la reforma d’una desena d’establiments que la companyia té a la zona.

El nou hotel de Melià a Magaluf inclou, a més, dues piscines suspeses a l’aire entre els dos edificis. Seran transparents, de metacrilat, i aquest dilluns s’han estat col·locant les peces de l’estructura que les ha de suportar. Segons Hoddinott, seran les piscines aèries més grosses d’Europa.

Als baixos de l’hotel s’hi ubicarà un centre comercial i un aparcament soterrat amb 200 places. Tot plegat, un exemple més, ha dit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, de la reconversió d’una de les principals zones madures de les Illes.

Totes les millores hoteleres apunten, hi contribueixen. L’hotelera mallorquina Zafiro ha fet una inversió de més de 70 milions d’euros en els darrers dos anys, reformant l’hotel que ja hi tenia i construint, de bell nou, l’únic cinc estrelles de la zona.

Aquesta temporada, han pujat de categoria, de tres a quatre estrelles, tres hotels de Palmanova-Magaluf. Un més ho ha fet de 4 a 4 superior.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris