X

Junqueras, Sànchez i Cuixart, processats per rebel·lió i malversació

L'expresident de l'ANC s'encara amb Llarena en una tensa compareixença al Senat

16/04/2018

Junqueras, Sànchez i Cuixart, processats per rebel·lió i malversació

El magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha comunicat als tres principals líders independentistes empresonats que seran processats pels delictes de rebel·lió i malversació. Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart li han retret que instrueixi el que consideren una causa política motivada per criteris ideològics.

La compareixença més tensa ha estat la de Jordi Sànchez, segons fonts presencials. L’expresident de l’ANC ha apujat el to i s’ha encarat amb Llarena, a qui ha acusat de no ser imparcial.

A l’exmajor dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i tres exalts càrrecs més del cos policial també els han comunicat, aquest dematí, el seu processament, en aquest cas, per sedició i organització criminal.

Mentrestant, la situació política continua encallada. Avui, jornada de reaccions a l’entrevista que va donar Carles Puigdemont, diumenge, a TV3.

Ciutadans ha qüestionat la idoneïtat de dedicar una hora de ‘prime time’ a qui consideren un fugit de la justícia. L’espai va tenir una audiència de més de 900.000 persones.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris