X

La moda Adlib serà gestionada a partir d’ara per l’empresa pública del Consell d’Eivissa FECOEV

La passarel·la 2018 acollirà una trentena de dissenyadors i tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny

16/04/2018

La moda Adlib serà gestionada a partir d’ara per l’empresa pública del Consell d’Eivissa FECOEV

La moda ADLIB serà gestionada a partir d’ara per l’empresa pública del Consell d’Eivissa: FECOEV. Disposarà de 880.000 euros d’aquí a final d’any.

Des de l’equip de govern asseguren que la gestió serà més àgil. El PP denuncia la manca de transparència d’aquest sistema, perquè l’empresa també gestiona la promoció turística i encara no ha donat la llista completa de les 32 persones que van viatjar a FITUR amb bitllet pagat pel Consell.

Precisament aquest dilluns el Consell ha presentat el calendari i la llista de dissenyadors que formaran part de la desfilada Adlib 2018.Del total de 30, la majoria era avui horabaixa a l’Hotel Pacha. Entre ells, noms veterans com els de Tony Bonet, Elisa Pomar i Piluca Bayarri, però també marques que s’estrenen a la passarel·la com la de llenceria Trinidades Ibiza.

La desfilada tindrà lloc els pròxims dies 7, 8 i 9 juny a Marina Botafoch. Serà l’edició 47 de la passarel·la. Dies abans, el 27 d’abril se celebrarà a Es Martell la seva versió ecològica, la Natural Adlib, que promociona la moda sostenible.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris