X

Armengol: “El nostre model no és el dels megacreuers al port de Palma”

La presidenta del Govern respon a la diputada Laura Camargo, la qual considera necessari "fixar" un límit i que, com a màxim, tres creuers arribin a l'hora a Palma

17/04/2018

Armengol: “El nostre model no és el dels megacreuers al port de Palma”

La presidenta de les Balears, Francina Armengol, ha apostat aquest dimarts per l’esglaonament en l’arribada de creuers a Palma per evitar el col·lapse de la ciutat i ha asseverat: “Vaig a ser molt clara: el nostre model no és el dels megacreuers al port de Palma”.

D’aquesta manera ha respost aquest dimarts la presidenta a una pregunta formulada per la portaveu adjunta de Podem en el Parlment, Laura Camargo, sobre les negociacions amb l’Autoritat Portuària de les Balears per limitar l’arribada de megacreuers.

La presidenta ha apostat per un model turístic sostenible, per “la qualitat més que per la quantitat” i per la conservació mediambiental de l’Arxipèlag. Armengol ha subratllat que les entrades i sortides en els ports i aeroports de les Balears és una competència de l’administració estatal, però s’ha mostrat favorable a esglaonar l’arribada dels creuers.

Per la seva banda, la diputada de Podem ha considerat necessari “fixar” un límit i que, com a màxim, tres creuers arribin al mateix temps al port de Palma.

Camargo s’ha referit a la “massificació” que es va viure als carrers de Ciutat fa uns dies amb l’arribada del major creuer del món, el Symphony of the Seas.

En opinió de la coportaveu de Podem “manca un control total” sobre els punts d’entrada dels turistes a les Balears, un assumpte sobre el qual “cal posar fil a l’agulla”.

17/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris