X

Mos Movem es desmarca de la crisi interna de la Fundació Jaume III

Úrsula Mascaró nega haver rebut finançament de Sa Fundació per organitzar la gran manifestació del passat mes de febrer

17/04/2018

Mos Movem es desmarca de la crisi interna de la Fundació Jaume III

La líder del moviment Mos Movem, que denuncia l’exigència del català a la sanitat pública, Úrsula Mascaró, en una imatge d'arxiu.

La plataforma ciutadana Mos Movem es desmarca de la Fundació Jaume III, després que cinc patrons de l’entitat cultural hagin dimitit en les últimes hores per desavinences amb el president, Joan Pons Torres, a qui acusen d’aprofitar la seva situació per fer carrera política i col·laborar amb les manifestacions de Mos Movem.

La líder del moviment que denuncia l’exigència del català a la sanitat pública, Úrsula Mascaró, nega haver rebut finançament de Sa Fundació per organitzar la gran manifestació del passat mes de febrer i deixa clar que els diners necessaris van sortir dels propis voluntaris.
 IB3´àudios Escolta les declaracions de Mascaró, aquí.

Segons l’agència de notícies Europa Press, Sa Fundació ha convocat una reunió d’urgència per aquest dimecres. Cita fonts pròximes, que expliquen que el menorquí Joan Pons podria haver fet servir la seva posició per fer carrera política amb Ciutadans sense el coneixement dels patrons. Des de Sa Fundació no han volgut fer declaracions aquest dimarts al matí i han desmentit la trobada.

17/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris