X

Més de la meitat dels adolescents de Menorca s’avorreixen els caps de setmana

Per evitar-ho, entre aquest dijous i divendres se celebren les jornades Banc d'Oportunitats, dirigides a mostrar-los el ventall de possibilitats per invertir el seu temps lliure

19/04/2018

Més de la meitat dels adolescents de Menorca s’avorreixen els caps de setmana

La majoria dels joves de Menorca troben que no hi ha activitats per a ells els caps de setmana. I segons una enquesta realitzada pel Consell de Menorca, només el 20% dels joves menorquins realitza alguna activitat de voluntariat i per contra el 90% simplement es reuneix amb els amics, o veu la televisió.

I per ajudar-los a descobrir les opcions per invertir el temps lliure que hi ha a Menorca, se celebren avui i demà les jornades Banc d’Oportunitats, organitzades per segon any consecutiu pel Consell Escolar de l’illa. I ho fan tenint en compte les seves preferències: segons una enquesta realitzada prèviament a mil alumnes, la majoria prefereix activitats relacionades amb els viatges o l’esport.

A través d’aquestes jornades, dirigides a alumnes de 4t d’ESO i el primer curs de Formació Professional de Menorca, tenen una oportunitat per conèixer d’un ventall totes les possibilitats per invertir el temps lliure en activitats amb sentit.

 

19/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris