X

La ‘casa pastera’ de Sant Antoni es quedarà sense llum ni aigua després de ser precintada

Els inquilins paguen 400 euros per una habitació compartida

20/04/2018

La ‘casa pastera’ de Sant Antoni es quedarà sense llum ni aigua després de ser precintada

Uns 400 euros per una habitació compartida. És el que asseguren pagar els inquilins de la coneguda com ‘casa pastera’ de Sant Antoni de Portmany, que serà precintat en deu dies.

L’habitatge es quedarà sense llum ni aigua, ja que el consistori ordenarà tallar-ne el subministrament. En aquesta casa s’han fet ampliacions i reformes fora de la legalitat i l’ajuntament va acordar que aquestes obres havien de ser enderrocades. El propietari no ha presentat el projecte de demolició i ara la casa serà precintada el pròxim 30 d’abril.

Segons el consistori, els cossos de seguretat s’asseguraran que aquest dia no queda ningú dins l’habitatge. En cas que no es respecti el precinte, el propietari rebrà multes mensuals de fins al 10% del valor de l’obra.

El propietari diu que no farà declaracions fins dia 1 de maig i creu que no li podran posar cap multa. Assegura que l’única obra il·legal és un porxo, ja que la resta d’ampliacions han prescrit. També diu que en aquests moments hi ha devers 80 inquilins a la casa. Alguns vesins de la zona han valorat la situació.

D’altra banda, l’ajuntament de Sant Antoni ha precintat també avui el forn i el magatzem d’un establiment. Segons el consistori, no tenen llicència per a la maquinària que hi ha dins. Han pres la mesura després de la denúncia d’un vesí.

 

20/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris