X

Greenpeace posa Mariano Rajoy a fer un rap sobre l’impost al sol

L'ONG i Unió Espanyola Fotovoltàica a les Illes denuncien la política de renovables d'Espanya

23/04/2018

Greenpeace posa Mariano Rajoy a fer un rap sobre l’impost al sol

Fotograma del vídeo.

Greenpeace Espanya ha publicat un vídeo per denunciar la política energètica del Govern espanyol. La ONG ha posat el President del Govern, Mariano Rajoy a fer un rap sobre l’impost al sol. Greenpeace assegura que des del 2015, l’Estat té la normativa d’autoconsum més restrictiva del món. Sara Pizzinato, responsable de la campanya, explica qué suposa aquesta normativa als micròfons d’IB3 Ràdio.

 

 

A les Balears, la situació d’aprofitament de les energies renovables també és manifestament millorable. Rafel Puigcercós, Delegat d’Unió Espanyola Fotovoltaica a les Illes Balears ho ha explicat a l’informatiu vespre d’IB3 ràdio. Puigcercós aporta solucions que tot i que són a mig/llarg termini assegura que no només són beneficioses pel medi ambient sino també per a la butxaca del contribuent. Això sí, recomana fer un estudi previ a la Instal·lació de plaques solars.

 


El Govern de les Illes ha convocat ajudes per valor de més de 2 milons d’euros per a instal·lar plaques fotovoltaiques. 827 mil per empreses i particulars, i 1.200.000 per a instal·lacions en administracions públiques locals.

23/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris