X

Les administracions treballen ja en un pla educatiu de 0 a 3 anys

L'objectiu és donar facilitats a les famílies per accedir a aquesta etapa educativa

25/04/2018

Les administracions treballen ja en un pla educatiu de 0 a 3 anys

Actualment a les Balears hi ha 31.819 infants menors de tres anys, dels quals només 9.826 estan escolaritzats. Per tal de facilitar l’accés de les famílies a aquesta etapa educativa, les institucions al complet, Govern, consells insulars, ajuntaments i la Delegació del govern espanyol posen fil a l’agulla per tancar un pla d’actuació de 0 a 3 anys.

La primera passa serà decidir de què s’encarregarà cada administració, ja que la llei actual no ho especifica. També s’ha de planificar, per exemple, quantes places s’han de crear i com s’han de finançar.

Aquesta legislatura, recorden, el Govern ha invertit més de cinc milions d’euros en la xarxa d’escoletes públiques. Tot, mentre no es percep, diuen, cap dobler estatal en aquesta matèria. Uns ajuts que, amb aquest pla, es faran arribar també a les escoletes privades.

La conferència de presidents prevista per al mes de maig posarà oficialment en marxa aquest grup de treball. A partir de llavors, tendran cinc mesos per presentar un primer esborrany.

25/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris