X

Ciutadella prorroga de nou la reforma de la farmàcia Llabrés després de dos anys i mig d’obres

L'Ajuntament allarga per segona vegada el seu permís per poder acabar els treballs, després de caducar la darrera llicència

26/04/2018

Ciutadella prorroga de nou la reforma de la farmàcia Llabrés després de dos anys i mig d’obres

Les obres de reforma de l’antiga Farmàcia Llabrés que promou Hesperia per a convertir-la en seu de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca entren a la seva recta final.

Després de dos anys i mig d’obres, l’Ajuntament de Ciutadella ha hagut de prorrogar per segona vegada la llicència, que ja havia caducat, en haver-se superat ja el temps d’execució previst, però les constructores que hi treballen anuncien que en un mes l’actuació ja podria estar llesta. Tot un descans pels veïns a Ses Voltes, que des de finals de 2015, han sofert molèsties per la presència permanent d’una bastida i el tancament d’un carrer.

Però per poder obrir el local al públic abans s’haurà de posar a punt la instal·lació, el que allargarà encara els treballs fins després de l’estiu.

La farmàcia Llabrés, declarada BIC l’any 2009, és el bé immoble més preuat de l’herència que Juan Ignacio Balada va llegar fa 7 anys a la Casa Reial.

26/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris