X

Ciutadella indulta el quiosquet de la plaça des Born

La Junta de Portaveus acorda no enderrocar-lo, tot i la petició de Patrimoni que compartia el PSM des del govern

02/05/2018

Ciutadella indulta el quiosquet de la plaça des Born

El quiosquet de la plaça des Born de Ciutadella, que la Comissió de Patrimoni demanava enderrocar, i que el PSM de la batlessa Joana Gomila també volia tirar per ser disconforme amb el Pla Especial del Nucli Antic, finalment ha estat indultat. Ho ha acordat la Junta de Portaveus municipal després del debat obert fa dos mesos en el ple, arran de la proposta reiterada del PP perquè es reconvertís l’edifici en una oficina d’informació turística. La iniciativa va ser tombada, però deixà al descobert la divisió existent entre els diferents grups, també en el si del govern, sobre el futur del quiosc. I la posició del PSM de demolir-lo era la minoritària.

Oficialment, s’ha reprès la idea de treure el bar en concessió en espera que es defineixi una futura reforma integral de la plaça des Born. Però els plecs del concurs fa ja molta estona que s’estan enllestint. La idea és treure’n un mínim de 24.000 euros anuals i reduir-ne la terrassa, per tal d’aminorar l’impacte.

El quiosc va tancar fa 4 anys, i deixà de pagar més de 200.000 euros a l’Ajuntament, una pèrdua econòmica que encara es reclama als tribunals.

02/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris