X

Netflix estrena ‘Ibiza’, una comèdia romàntica rodada… a Croàcia

Protagonitzada per Richard Madden, 'Ibiza' explica la història d'una jove que és enviada a Barcelona per feina i s'enamora d'un DJ

03/05/2018

Netflix estrena ‘Ibiza’, una comèdia romàntica rodada… a Croàcia

El Consell d’Eivissa estudia emprendre accions legals contra un telefilm que la plataforma de continguts Netflix estrenarà a final d’aquest mes de maig. La pel·lícula es diu ‘Ibiza’, però va ser rodada a Croàcia després que la institució insular denegués els permisos de gravació a la productora.

La raó? Consideraren que la pel·lícula oferia una imatge contrària a la que cerca la promoció turística de l’illa. Protagonitzada per l’actor Richard Madden, el Rob Stark de ‘Joc de trons’, ‘Ibiza’ explica la història d’una jove que és enviada a Barcelona en un viatge de feina. Dues amigues seves l’acompanyen i, després de sortir de festa nocturna, coneixen un discjòquei que les arrossega fins a Eivissa, la meca de la festa i les discoteques.

A les imatges del tràiler de Netflix surt una illa irreconeixible a ulls dels eivissencs, però que segurament l’espectador global no distingirà.

03/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris