X

Derrota de l’Atlètic Balears a Cornellà

Els blanc-i-blaus s'ho jugaran tot a la darrera jornada a casa contra l'Ebro

06/05/2018

L’Atlètic Balears ha deixat fugir una ocasió d’or per atracar-se a la salvació. Derrota per 1 a 0 a Cornellà. L’ocasió més clara per avançar-se de l’Atletic Balears ha estat aquesta. Minut 42, centrada de Xisco Hernández i la rematada de Sergio Sánchez que s’estavella al travesser. A la segona part, Fullana ha provat Ramon amb aquest xut que refusa el porter. El Cornellà ha començat a acostar-se amb perill a la porteria d’Aulestia. Biel Guasp damunt la línia evitava el gol en aquesta acció, però ningú no ha pogut fer res en el gol olímpic. Fito Miranda treu el córner directament a la xarxa. Era el minut 76. L’Atlètic Balears perd una gran oportunitat per pràcticament segellar la permanència.