X

Ciutadella reobre la plaça del Born, després de cinc dies tancada

L'ajuntament valorarà si torna a programar el "Sortim al Carrer" el setembre, però a la Plaça des Pins

07/05/2018

Ciutadella reobre la plaça del Born, després de cinc dies tancada

Mai fins ara, ni per Sant Joan, la Plaça des Born havia estat tants dies tancada al trànsit, cinc. Es va buidar de cotxes dimecres matí i fins aquest dilluns, cinc dies després, no s’ha reobert a la circulació. Operaris de la brigada d’obres s’han afanyat des de primera hora a desmuntar les carpes on s’havia de celebrar la quarta edició de “Sortim al carrer”, la trobada de 42 entitats de Ciutadella que finalment es va haver de suspendre pel mal temps.

Les conseqüències de tenir la plaça tancada s’han notat al trànsit, ja que ha augmentat la dificultat d’estacionament pels voltants, si bé el fet que Sa Muradeta romangués oberta tot el temps ha evitat que es produïssin embossos.

Els esforços de l’ajuntament i de les entitats implicades han estat estèrils, però no del tot. A hores d’ara no es descarta que es pugui celebrar un altre Sortim al Carrer el mes de setembre, però as Pins i sense tenir Es Born tancat al trànsit. La regidora Laura Anglada assegura, però, que és una opció que encara s’ha de valorar.

07/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris