X

SFM eliminarà el darrer punt negre de la xarxa a Palma

També eliminarà quatre punts conflictius a Consell i Marratxí

07/05/2018

SFM eliminarà el darrer punt negre de la xarxa a Palma

La intenció és evitar que el vianants travessin quan passa el tren. Després del darrer accident mortal enregistrat el 2015 quan un cotxe que travessava aquest encreuament va ser envestit per un comboi es va decidir tallar la circulació de cotxes i fer que aquest pas fos només per a vianants. Aquesta solució però no agrada als veïnats. Diuen que encara passen biciclites i motos. A més, afirmen que una part de barri de Verge de Lluc ha quedat aïllat.

El conseller de Mobilitat, Marc Pons, el batle de Palma, Antoni Noguera i el director de Serveis Ferroviaris de MallorcaMateu Capellà, han presentat el projecte avui. Després de l’estiu començaran les obres d’un pas soterrat per a vianants, il·luminat i amb videovigilància. Es preveu que pugui estar enllestit el mes de febrer de l’any que ve.

Als veïnats els agrada aquest nou pas per a vianants però han volgut fer saber als responsables polítics que s’ha de reorganitzar el trànsit de la zona. Ara els cotxes que volen anar en direcció al carrer d’Aragó ho han de fer pel barri de Son Rutlan i demanen a Cort que faci el pas soterrat del carrer Greco de dos sentits.

Serveis Ferroviaris de Malllorca ha anunciat que pròximament arreglarà 4 punts negres de la xarxa ferroviària de Consell i a Marratxí

07/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris