X

Desallotjat un edifici de Palma a causa d’una fuita de gas

Encara es desconeix com s'ha produït la fuita

09/05/2018

Desallotjat un edifici de Palma a causa d’una fuita de gas

Eren les dues de la matinada quan una veïnada del 7è pis d’un immoble ubicat al carrer Andreu Feliu de Palma donava la veu d’alarma: s’havia trobat el seu home inconscient i els seus dos fills d’11 i 16 anys presentaven símptomes de mareig. Els serveis d’emergències activaren llavors el protocol davant una possible fuita de gas. Els mesuraments fets pels Bombers confirmaren una forta presència de monòxid de carboni a l’habitatge i a les zones comunes de l’edifici i n’ordenaren el desallotjament.

Per reduir la concentració de gas es va orejar la finca. Després de descartar diverses hipòtesis, com la mala combustió d’una caldera o obres realitzades recentment al carrer, els especialistes determinaren que l’origen de la fuita es troba a l’interior de l’edifici. Devers les cinc de la matinada els veïnats pogueren tornar a casa. La clau general del gas, però, ha quedat tancada a l’espera que l’empresa autoritzada de subministrament investigui l’origen d’aquesta incidència.

La parella que donà l’avís i els seus dos fills varen ser traslladats a l’hospital de Son Espases per intoxicació lleu. El menor d’11 anys ja ha estat donat d’alta. La resta romanen ingressats a observació d’urgències, tot i que s’espera que al llarg del dia rebin l’alta hospitalària.

09/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris