X

Centenars d’estudiants es manifesten a Palma contra la sentència de La Manada

Els delictes sexuals a les Balears s'han incrementat el primer trimestre d'enguany un 22%, amb 105 casos

10/05/2018

Centenars d’estudiants es manifesten a Palma contra la sentència de La Manada

Protesta multitudinària a Palma. Centenars d’alumnes de secundària i batxillerat han fet aquest dijous vaga per protestar per la polèmica sentència de La Manada. Centenars d’al·lots adolescents han sortit al carrer per alçar la veu contra una justícia que consideren masclista. Els adolescents han omplit de reivindicacions a favor de la dona pels carrers que separen la plaça del Tub de Palma fins a la delegació del govern central, al voltant del passeig del Born.

Aquest dijous, precisament s’ha sabut que els delictes sexuals a les Balears han augmentat més d’un 22% el primer trimestre d’enguany, amb 105 casos.

Tot això en el mateix dia que es reuneix al Ministeri de Justícia la comissió encarregada de revisar els delictes sexuals en el Codi Penal. Una comissió no exempta de polèmica. En un principi estava composta per 20 juristes homes i cap dona. Després de les crítiques rebudes, s’ha acordat incorporar-hi cinc dones, però una d’elles s’ha negat a participar-hi, després d’adonar-se’n que la seva presència en la comissió serà provisional i no permanent.

10/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris