X

L’IES Sant Agustí de Sant Josep rep 14 alumnes del programa Erasmus

Participen al projecte 'School radio waves' que va començar el 2016

16/05/2018

L’IES Sant Agustí de Sant Josep rep 14 alumnes del programa Erasmus

L’institut de Sant Agustí de Sant Josep de sa Talaia, rep aquesta setmana 14 alumnes de diferents països del programa Erasmus. Aquest centre és el coordinador del projecte ‘School radio waves’, amb el qual els joves milloren l’anglès a través de la ràdio.

Venen de Portugal, Hongria, Polònia i Bulgària i s’allotgen durant una setmana a casa dels 13 alumnes participants d’Eivissa. El requisit principal per participar al projecte, que va començar el 2016, és tenir una ràdio al centre.

Per poder dur a terme el programa de ràdio, els joves, d’entre 13 i 15 anys, han fet diversos intercanvis entre països. El viatge a Eivissa ha estat el darrer del projecte ‘School radio waves’, que finalitza el pròxim mes d’agost. A més de millorar l’anglès, els alumnes han conegut diferents cultures i han fet molts amics.

A banda de la ràdio, als matins són al centre fent tallers a l’aula o al laboratori, i a la tarda realitzen visites a diferents indrets de l’illa, com ara el Museu Arqueològic i Dalt Vila. També tenen prevista una ruta en vaixell.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris