X

Miquel Ensenyat descarta noves carreteres a Mallorca

En el debat de política general del Consell, el president ha explicat que s'eliminaran infraestructures innecessàries o que no s'ajusten a un model sostenible

16/05/2018

Miquel Ensenyat descarta noves carreteres a Mallorca

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha anunciat que es modificarà el pla director de carreteres de l’illa. En el debat de política general de la institució insular, Ensenyat ha explicat que s’eliminaran infraestructures innecessàries o que no s’ajusten a un model sostenible. Ha posat, d’exemple, que les rondes de Campos, Costitx i Porreres, previstes la legislatura passada en sòl rústic, ara es faran en sòl urbà. El president del Consell ha anunciat també que s’ha iniciat el procés per assumir les competències en transport terrestre i les d’ordenació turística.

També ha aprofitat per defensar la llengua catalana, en clara referència al recurs presentat per Maria Salom en contra de les ajudes de retolació al català. També ha carregat contra la llei Montoro de la que, ha dit, ofega als ajuntaments.

Per acabar durant el debat de política general, ha criticat el moment d’involució democràtica, ha dit, que viu el país, en referència a la situació de Catalunya i la imminent entrada a presó del raper Valtònyic.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris