X

Desactivada la recerca d’un home de 65 anys a Cabrera

S'havia donat l'alarma que l'home, de nacionalitat alemanya, havia desaparegut a l'illa però finalment ha estat localitzat al seu hotel

16/05/2018

Desactivada la recerca d’un home de 65 anys a Cabrera

Un grup d'excursionistes a l'illa de Cabrera en una imatge d'arxiu.

L’112 ha informat que la recerca d’aquest dimecres horabaixa d’un home desaparegut a l’illa de Cabrera ha estat una falsa alarma. L’home, de 65 anys i nacionalitat alemanya, ha estat localitzat al seu hotel. Segons expliquen fonts de l’112, hi ha hagut un mal entès en el registres de les persones mobilitzades amb les empreses privades que porten gent cap a l’illa.

El Servei d’Emergències ha assenyalat que com a prevenció, tot d’una que s’ha donat la veu d’alarma, s’ha desplegat un dispositiu per trobar-lo.

L’activació de la recerca s’ha produït aquest dimecres horabaixa. L’112 n’informava al compte del seu Twitter.

L’Ibanat també havia fet servir el seu compte de Twitter per informar que dos brigadistes de l’Institut s’unien a la recerca. En un primer moment, l’Ibanat havia explicat al seu compte de Twitter la recerca era a Formentera. Però després, l’Ibanat confirmava a IB3 Notícies que la recerca no era a pitiüsa menor sinó a l’illa de Cabrera i que ha estat una errada al tuit.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris