X

Sant Josep tancarà al trànsit l’accés a Platges de Comte

La primavera de 2017 l'Ajuntament ja va tancar la zona dels penya-segats per motius de seguretat i de protecció de l'entorn natural

17/05/2018

Sant Josep tancarà al trànsit l’accés a Platges de Comte

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha anunciat que aquest estiu tancarà al trànsit privat el tram final de la via d’accés a Platges de Comte. Ho fan per evitar el caos circulatori que causen els cotxes aparcats a les voreres de la carretera i en els penya-segats.

La Policia Local de Sant Josep ha redactat un informe en el qual s’afirma que és necessari limitar l’accés al tram final de la cala Comte, perquè tan sols hi puguin accedir serveis públics, com vehicles d’emergències, autobusos i taxis, o vehicles de persones amb mobilitat reduïda i de serveis de subministraments dels negocis de la zona.

Els responsables del cos policial proposen fixar a la carretera algun sistema de tanca mòbil, que filtri els vehicles i hi impedeixi l’accés de cotxes privats. Una decisió que s’adopta després de repetides situacions d’incivisme de desenes de conductors que estacionen a les vores d’aquesta via, tot i que n’està clarament senyalitzada la prohibició.

La primavera de 2017 el consistori ja va tancar els penya-segats al trànsit rodat per motius de seguretat i de protecció de l’entorn natural.

17/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris