Dissabte 18 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Entrevista al director general d’Espais Naturals, Miquel Mir
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, d’11 a 14 hores.

Aquest dissabte, després de migdia, entrevistarem Miquel Mir, el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, amb qui farem un repàs de diversos temes d’actualitat que afecten aquest departament. Tot seguit, farem un primer avanç de Formentera 2.0, unes jornades sobre noves tecnologies i cultura digital que enguany arriben a la seva cinquena edició. En xerrarem amb la seva organitzadora, la periodista Rosa Castells.

A la primera hora del programa, continuarem amb el nostre espai habitual De Viatge i anirem fins als Andes xilens amb Jaume Seguí, que treballa al laboratori d’Ecologia Terrestre de l’Imedea que dirigeix Anna Traveset, on està realitzant una tesi doctoral sobre les respostes del gènere Viola a espècies invasores i a gradients ambientals en sistemes de muntanya. Seguí estudia una violeta dels Andes xilens, la violeta del Teide i la Viola jaubertiana, un endemisme de Mallorca.

Després de les 13 hores, retrobarem algunes seccions i col·laboradors habituals. Primer farem Patrimoni Arqueològic amb Albert Forés, divulgador, especialista en arqueologia i gestor cultural. Després serà el torn de l’humor, amb una Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles i, abans d’acabar, farem Safareig de Ciència amb el físic Adrià García.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, d’11 a 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL