Dissabte 01 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Entrevista amb el director general d’Innovació i Recerca, Josep Lluís Pons
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores.

Aquest dissabte, poc després del migdia, entrevistarem Josep Lluís Pons, director general d’Innovació i Recerca, amb qui farem un repàs de l’estat del sistema de ciència i tecnologia, i les mesures previstes a la nostra comunitat autònoma per implementar-ne la millora.

Tot seguit, contactarem amb  German Traver, de Palma Pictures, que ens farà un resum de la jornada Green Film Shooting que s’ha celebrat aquesta setmana, sobre com  aplicar mesures de sostenibilitat en els rodatges que es fan a les Illes Balears. A continuació, xerrarem amb Malena Bibiloni, responsable d’educació del Jardí Botànic de Sóller, que ens farà un avanç del taller Botànic de Pasqua que tendrà lloc del 18 al 21 d’abril.

A la primera hora del programa seguirem amb el nostre espai De Viatge dedicat a conèixer els llocs més llunyans del planeta i la relació que tenen amb la biodiversitat i altres aspectes científics. En aquesta ocasió anirem fins a l’illa de Guam, al Pacífic sud-oest, amb Elba Montes, ambientòloga, tècnica de medi ambient del Consell Insular d’Eivissa, i que actualment prepara una tesi doctoral sobre la història natural de la serp de Ferradura a l’illa d’Eivissa.

Després de les 13 hores, retrobarem alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer, obrirem una finestra a l’Univers amb Pep Marcús, president del club d’observació astronòmica Newton. Amb ell farem la secció “Mirant el cel”. Tot seguit serà el torn de l’humor amb una Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles i, abans d’acabar, farem Safareig de Ciència amb el físic Adrià García.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia, al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com podeu sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL