Dissabte 11 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Xarxa Natura 2000 i usos marins a les Pitiüses
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores.

Aquest dissabte farem el programa des dels estudis d’IB3 Ràdio a Eivissa amb motiu de la celebració, divendres dia 10, d’una Jornada sobre Xarxa Natura 2000 i usos marins a les Pitiüses, organitzada conjuntament pel Consell d’Eivissa i el Grup d’Estudis de la Naturalesa (GE-GOB Eivissa).

A la primera hora del programa substituirem el nostre espai habitual De Viatge per una sortida ‘virtual’ per conèixer els espais naturals més emblemàtics d’Eivissa i Formentera, en companyia de dos experts, Jordi Serapio, naturalista i fotògraf, i Oliver Martínez, agent de medi ambient, naturalista i fotògraf.

Poc després del migdia farem una tertúlia amb alguns participants de la Jornada Xarxa Natura 2000 i els usos marins a les Pitiüses, que té per objectiu explicar-ne la gestió, les oportunitats i els impactes. Els organitzadors de la Jornada han convidat una sèrie de ponents experts en Xarxa Natura 2000, Estratègia Marina, biodiversitat marina i usos marins, custòdia marina i processos participatius, tots ells relacionats amb l’àmbit de l’administració (local, autonòmica i estatal), la investigació i les ONGs.

Després de les 13 hores retrobarem algunes seccions i col·laboradors habituals, com Gastrociència amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina de l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller. Després serà el torn de l’humor amb una Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles i, abans d’acabar, farem Safareig de Ciència amb el físic Adrià García.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diversos temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia, Facebook:Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com podeu seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL