Dissabte 29 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Programa en directe des de l’Ajuntament de Palma
El programa d’IB3 Ràdio es trasllada fins a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma per acomiadar la temporada

Dissabte 29 de juny, Chema Font i el seu equip acomiaden la cinquena temporada davant els micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament de Palma amb un horari especial: de 21 a 23 h, es coneixeran els misteris i llegendes que envolten aquest edifici. Què s’amaga darrere els quadres i dels retrats dels fills il·lustres de la ciutat? Què ens conten els murs de l’Ajuntament de Palma? Quina és la seva història? Aquest és un programa obert al públic. Si vols assistir-hi i conèixer el programa ho pots fer mitjançant el següent formulari: https://goo.gl/bGxVqS

Prèviament, a partir de les 19 h i amb sortida des de la plaça de Sant Francesc de Palma, els membres de l’equip realitzaran una ruta totalment gratuïta i lliure per la ciutat on coneixerem alguns dels seus misteris i llegendes i que té com a títol: “Sang, sofre i miracles”

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL