HERBES MÀGIQUES

L'espai es dedica a les herbes i a les seves aplicacions, tant en la salut, com en gastronomia, com en estètica.

Divulgació


Pròximes difusions


A Herbes màgiques es realitzen cataplasmes, infusions, cremes hidratants, perfums, pegats, begudes terapèutiques, arranjaments florals, receptes de cuina, tot amb les herbes com a protagonistes. A més, es donen consells de salut, de decoració, d’estètica, de cuina i de jardineria.

El seu objectiu serà  transmetre els coneixements populars perquè els espectadors puguin conèixer millor el fascinant món de les propietats de les herbes.

Herbes màgiques és el resultat de la recopilació durant anys de tota la saviesa popular i cientí­fica sobre les propietats naturals de les herbes. Per transmissió de generació a generació, ens han arribat receptes, consells i senzills tractaments  per a la salut, la bellesa, la gastronomia, la relaxació i l’equilibri emocional, els remeis per a mascotes, llar i jardí­, i altres trucs i remeis casolans.

El presentador és Marc Moll, que viu a Ciutadella, i és tècnic forestal, fitoterapeuta, quiromassatgista i expert en flors de Bach. Té carta d’artesà  herbolari i carta de mestre artesà  jardiner, atorgades pel Govern de les Illes Balears. És, a més, ikebanista per l’escola mexicana d’Olot, d’art floral japonès. L’espai té  dos col·laboradors fixes, Fanny Pons en nutrició i Núria Vallverdú com a esteticista.

Herbes màgiques, el programa que canviarà  per sempre la forma de veure les herbes i plantes autòctones de les Balears. A més, té  com a base de coneixement les gairebé 6000 plantes que trobem a les Balears amb les quals farem molts de remeis naturals.

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL