IB3 Televisió informa


Participa en el concurs setmanal del “Uep! Com anam?”
IB3 proposa cada setmana el concurs a través del programa Uep! Com anam?, on els teleespectadors poden participar cada setmana per aconseguir un premi de 3 lots de 3 peces de formatge cada un de la DO Formatges de Mahón – Menorca.

Per a participar-hi, els espectadors han d’estar ben atents al programa Uep! Com anam? que s’emet cada dijous a partir de les 21.40 hores.

Cada divendres a partir de les 10 h, podreu participar a través d’IB3.org i respondre la pregunta que s’haurà formulat durant el programa del dijous.

Aquest concurs tendrà una durada de 12 setmanes, 12 premiats i 36 lots de 9 peces de formatge DO Mahón – Menorca cada un. Us animam a participar a través d’IB3.org  i, si l’encerteu, entrareu en el sorteig per així poder gaudir i assaborir l’estiu amb els millors formatges menorquins.

El nom dels guanyadors es comunicarà a través de la web, de les xarxes socials i durant l’emissió del programa posterior al sorteig.

Vos convidam a fer el seguiment del concurs a través de  les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #UepIB3 i a facebook.com/IB3.

A la web IB3.org podeu llegir les bases per participar-hi i tota la informació d’aquest concurs.

PARTICIPA-HI! (enllaç directe a la pregunta d’aquesta setmana)


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL