EPRTVIB informa


IB3 Notícies disposa de cotxes híbrids endollables que redueixen el consum d’energies fòssils
La mobilitat funcional i sostenible serà una realitat a IB3. En els pròxims dies, l’equip d’IB3 Notícies estrenarà una quarantena de nous vehicles híbrids que reduiran el consum d’energies fòssils.  L’entrada en servei dels vehicles forma part de l’equipament que aporta l’empresa adjudicatària (vehicles unitat mòbil) i en aquest cas l’empresa Liquid Media, del  grup Mediapro, va decidir oferir aquesta millora gràcies als seus acords comercials, sense que aquest fet suposi cap increment de cost del contracte d’informatius. Sens dubte, aquests vehicles són una aposta per la sostenibilitat en els desplaçaments necessaris per a la cobertura de notícies de Balears.

Els nous vehicles Audi A3 Sporback e-tron són del tipus híbrid endollable, generen una mobilitat neutra quant a emissions de CO2, i es poden recarregar en només 2 hores i quinze minuts si es fan servir endolls industrials i en menys de 4 hores si es fa servir un endoll convencional. Es tracta de cotxes molt recomanats per a trajectes curts com és el cas de la gran majoria de desplaçaments a les Illes. La nova adquisició generarà un gran estalvi en combustible, a més també d’avantatges a l’hora d’aprofitar el tractament especial del qual gaudeixen aquests vehicles pel que fa a les tarifes d’aparcaments públics, que de moment a Palma són gratuïtes.

A més dels trets indicats, la iniciativa tracta també de promoure i fomentar un canvi en la millora del dia a dia de les persones, tant pel que fa a la reducció d’emissions com també de renous en el trànsit rodat dels pobles i ciutats de les Illes.

Pel que fa a la distribució, hi haurà 29 vehicles a la seu d’IB3 a Calvià, on s’han instal·lat punts de càrrega, 5 a Menorca, on també hi ha punt de càrrega a la seu d’IB3, 5 a Eivissa, on encara el punt de recàrrega està pendent de tramitar, i 1 a Formentera (amb la mateixa situació de pendent d’acord per a la instal·lació de punt de recàrrega que es té a Eivissa).
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL