IB3 Televisió informa


Les millors fotos enviades al Temps d’IB3 guanyaran un viatge cada setmana
Concurs de fotografia ‘El Temps IB3 amb l’ATB’

La Radiotelevisió pública de les Illes Balears, amb la voluntat d’incentivar la participació en l’espai El Temps dels serveis informatius, i l’Agència de Turisme Balear, han signat un acord de col·laboració per iniciar un nou concurs fotogràfic  setmanal.

Els telespectadors majors d’edat podran participar al concurs que s’ha iniciat aquest dilluns 13 de febrer i que finalitzarà el dia 24 d’abril de l’any en curs, enviant les seves fotografies. Entre els requisits s’estableix que les fotografies han de ser originals i de temàtica meteorològica. A més, han d’haver estat preses en localitzacions de les Illes Balears durant  el transcurs de la setmana, i s’han d’enviar a l’adreça de correu eltemps@ib3tv.com amb els requisits tècnics següents: format horitzontal (landscape), JPG, amb una resolució superior a 2.000 píxels pel costat més curt i informació EXIF incorporada a l’arxiu indicant nom i llinatges, lloc o població.

Les fotografies rebudes en el transcurs de la setmana formaran part del concurs  – ‘El Temps IB3 amb l’ATB’ i cada dilluns es publicarà la fotografia seleccionada amb el nom del guanyador. El premi consistirà en un viatge per a dues persones entre les Illes Balears. La persona premiada podrà escollir l’illa a la qual desitja viatjar.

L’Agència de Turisme Balear serà l’encarregada de la gestió, comunicació i organització dels premiats. Així també, les fotografies guardonades passaran a formar part de l’arxiu fotogràfic de l’ATB i en podrà fer ús de les mateixes a fires i actes de promoció.

Les bases del concurs es poden consultar a l’enllaç següent:

Bases del concurs de fotografia

Trobareu més informació a la pàgina web IB3.org. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL