Programació de TVAvui : 24/07/2016
07:00

COM A CA NOSTRA

Capítulo 29: CAN TORNA DE SON QUINT - SES CASES NOVES 1 PGM 3 TEMPORADA 1 PGM 3 TEMPORADA CAN TORNA DE SON QUINT - SES CASES NOVES En el capítol 29 de Com a ca nostra, anirem fins a Esporles per descobrir Son Quint: la construcció d'aquest agroturisme data del segle VIII de la mà dels àrabs. El seus dos gerents, n'Iván i na Patricia, són dos joves que han vengut de Madrid per donar forma a aquest lloc i explotar-lo a base d'idees innovadores. A part de conèixer Son Quint, també quedarem meravellats de totes les obres d'art que formen part de l'agroturisme i venen de la mà d'aquests dos artistes. El nostre segon destí, serà a Ses Cases Noves, situat en ple entorn rural, a les afores de Sant Llorenç des Cardassar. Amb en Nofre Soler, el seu propietari, donarem de menjar a les ovelles i també visitarem altres animals que encara es conserven en aquest edifici tradicional d'estil mallorquí.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
07:25

L'HORA DEL CONTE!

Capítulo 31: NA VENTAFOCS UNIVERSAL
Capítulo 32: UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA

En directe per el WEB
07:35

HEROIS AL RESCAT

Capítulo 37: VACANCES SOLITARIES
Capítulo 38: NO A N'AQUEST PLANETA VISIÓ DE TUNEL

En directe per el WEB
08:15

RUPERT&SAM

Capítulo 8: DIVIDITS
Capítulo 9: L'ILLA DEL TRESOR
Capítulo 10: PLOU I FA SOL

En directe per el WEB
08:25

L'HORA DEL CONTE!

Capítulo 33: LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:35

FIRES I MERCATS

Capítulo 51: PORTO CRISTO. FIRA NOCTURNA DE PRODUCTES ARTESANS I AUTÒCTONS DE LES ILLES BALEA Avui vespre, el FIRES I MERCATS s'acosta a la fira nocturna de Porto Cristo, per compartir amb vosaltres una nit màgica a la XIII FIRA DE PRODUCTES ARTESANS I AUTÒCTONS DE LES ILLES BALEARS. Et convidem a passar una nit d'estiu vora la mar.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:10

PARLAM,RALLAM,XERRAM

Capítulo 5: CASES CASES Aquesta setmana parlam de cases. Cases rurals com les possessions, els llocs i les cases pageses però també els casals o cases senyorials. En concret descobrirem paraules com perdòmul, barcella, marcerina i fins i tot veurem què era un "mundo". Amb els nostres reporters veurem d'aprop un lloc menorquí i com vivíen fa un temps els amos i senyors d'aquestes cases rurales menorquines. A Eivissa visitarem una casa pagesa amb una torre que ara fa de centre d'exposicions i a Palma descobrirem el vocabulari que utilitzaven la noblesa de ciutat. Com cada setmana sortirem al carrer per jugar amb la gent de les illes als jocs del penjat, la sopa de lletres i el nostre lletra a lletra. També farem una sel·lecció de les millors dites i refranys relacionats amb el programa d'aquesta setmana i el millor zapping d'IB3.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:50

CUINA I GUANYA. Segona edició

Capítulo 2: COMENÇA LA COMPETICIÓ COMENÇA LA COMPETICIÓ Arranquen les primeres proves per als 12 concursants oficials, els que aconseguiren la seva plaça al concurs la setmana passada. -------------- CUINA I GUANYA és el talent-show gastronòmic d’IB3 Televisió en què els participants han de demostrar grans coneixements culinaris de caire local, nacional i internacional. L’objectiu: que un únic concursant se proclami millor cuiner de la temporada i guanyi els sis mil euros de la gran final. Els xefs Andreu Genestra, Santi Taura, Miquel Calent i Koldo Royo formaran part de l’equip del jurat. -------------- LA GRAN SORPRESA Els concursants descobriran, durant els minuts inicials, que paral•lelament a les cuines oficials existeixen unes altres cuines instal•lades a un nou plató. En elles, quatre nous aspirants lluitaran per intentar entrar al concurs. LA MECÀNICA Els 12 concursants oficials realitzaran dues proves de nominació. A cada una d’elles, quatre participants seran nominats i per tant, s’hauran d’enfrontar contra els dos millors aspirants. Tan sols quatre podran continuar al programa, la resta hauran d’abandonar CUINA I GUANYA. TOMEU CALDENTEY El reconegut xef amb una estrella Michelin del Restaurant Molí d’en Bou serà un dels cuiners convidats. Juntament amb ell, els concursants aprendran a realitzar una desconstrucció d’una recepta típica de les Illes Balears. Tot perquè avui, els 12 participants hauran de desconstruir un plat que els tocarà a l’atzar si es que volen evitar les nominacions. A més del xef Tomeu Caldentey, el programa comptarà amb la visita de Gabriel Perelló, professor de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. LA PROVA D’ELIMINACIÓ Els nominats, juntament amb els aspirants, s’enfrontaran a la gran prova d’eliminació. Els pitjors cuinant hauran d’abandonar el concurs i penjar el davantal del programa. Avui, tres dels xefs iniciaran una recepta que després els concursants hauran de finalitzar. Competició, humor, llàgrime

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:40

TOTAL ESPORT ESTIU

Capítulo 2

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:05

LALALA

Capítulo 4: CASA RUSA LA,LA,LA" continua buscando al mejor cantante de las Islas! Esta semana "LA,LA,LA" contará con una actuación muy especial! Nos visita el conocido grupo de pop Mallorquin "Casa Rusa" El jurado seguirá formado por, Michelle McCain , Jaime Perpiña y Jaume Anglada. En esta ocasión el grupo musical "Casa Rusa" nos cantaran de su nuevo disco la canción Si te vas. No faltarán momentos de tensión y de muchas risas. Los concursantes de este nuevo programa serán: Nombre Ciudad Canción Ivana Palma de Mallorca It's not inusual Carla Palma de Mallorca Sueña Ruben Es Castell Solamente tú Julia Pollença I want to back Ilich Palma de Mallorca O sole mio Maria Antònia Manacor La mochila azul Sandy Inca Walking on sunshine Marta Pollença Someone like you Mona Palma de Mallorca I will survive "LA,LA,LA" es un talent Show presentado por Victoria Maldi y Torito. Dirigido por José Manuel Maiz y realizado por Javier Mora, cuenta con la dirección de fotografía de Fracisco Escamilla.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:57

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

Capítulo 1136

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
15:15

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROL

Capítulo 1111

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:20

MIRA MIRA

Capítulo 2

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:50

CINEMA " LLANTERNA VERDA "

Hal Jordan Ryan Reynolds, un pilot que prova prototips, adquireix superpoderes que li són concedits per un extraterrestre moribund. Gràcies a això és reclutat per a una missió de pau intergaláctica... Adaptació a imatge real del popular personatge de DC Comics, Llanterna Verda.

17:45

ARA D'ESTIU CAP DE SETMANA

Capítulo 3

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:55

AIXÒ ÉS MEL

Capítulo 18: DEIÀ.EL RACÓ MÉS COSMOPOLITA. DEIÀ. EL RACÓ MÉS COSMOPOLITA. DEIÀ. A "Això és mel" anam a un dels pobles més retratats de tot el món: Deià. En Tomeu, en Toni i en Pau es passejaran per les seves oliveres, la seva cala i les seves cases que pugen cap a Es Puig per conèixer més de prop què menja la gent d'aquest poble tan pintoresc de la Serra de Tramuntana. En Tomeu i en Toni cuinaran des d'un lloc idíl·lic: el mirador de na Foradada. En Tomeu cuinarà amb na Práxedes i n'Antònia un gerret escabetxat amb xalotes a Can Paloni, a Llucalcari. Després cuinarà amb en Guillem Méndez, el chef del restaurant El Olivo unes gambes de Sóller. En Pau farà bicicleta amb dos dels millors ciclistes de les Illes, els deianencs Joan Horrach i Vicenç Reynés. En Toni anirà a ca n'Alluny, la casa on va viure l'escriptor anglès Robert Graves i farà un pa amb oli amb el seu fill, en Tomàs Graves. En Tomàs ha escrit un llibre sobre com fer pa amb olis que es ven arreu del món. Tot això i més, a Això és Mel: Deià.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Capítulo 1136

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Capítulo 1003

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

GENT DE LA MAR

Capítulo 58: Tresmall Eivissa i Festes del Carme Tresmall Eivissa i Festes del Carme Al programa d’aquesta setmana en Pedro s’embarca en es Jurel, es vaixell d’art menors d’en Pep Torres “Piset”, el darrer pescador de Sa Caleta d’Eivissa. En Manolo es posa a ses ordres de na Maria Pellicer, vídua i sogra de pescadors. Plegats preparen un guiat de bacora per 500 persones, moltes d’elles familiars dels pescadors de Cala Rajada que, així, celebren la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners. Amb n’Ana Alonso visitarem per primera vegada la Reserva Marina del Nord de Menorca i gaudirem d’una fantàstica immersió. Amb en Tomeu Orell, nova incorporació al nostre programa, farem una petita excursió en caiac per les costes de la finca de Son Real. I coneixerem el pla de prevenció de meduses de Platges de Muro.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:40

GENT DE LA MAR

Capítulo 49: Pesca amb ormejos tradicionals a Formentor i calamars amb cercle Títol: Pesca amb ormejos tradicionals a Formentor i calamars amb cercle GENT DE LA MAR : Sinopsi Al pròxim programa de Gent de la Mar, en Manolo Barahona passarà una jornada de pesca amb canya de bambú i volantí amb unes vistes tan emblemàtiques com les de la costa de Formentor. Tancarem el dia amb un arròs a bord. Mentre, en Pedro Carbonell surt a pescar calamars amb un ormeig tan especial com és el cercle. La tripulació del Sara i Thesa protagonitzarà una pescada nocturna ben profitosa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
23:50

PRIMERA LÍNIA

Capítulo 5: AEROPORT, A TOTA MÀQUINA I NO MÉS INCENDIS Més de 23 milions de turistes van visitar les Illes Balears al 2014. Molts d’ells van arribar pel aeroport de Son Sant Joan, una autèntica “ciutat aèria”, especialment als mesos d’estiu. El programa mostra el dia a dia a les instal•lacions aeroportuàries, xerra amb els seus treballadors i responsables i és testimoni directe de situacions i moments que marquen la temporada alta de l’aeroport palmesà. Estrés, molta feina, concentració constant i coordinació son les rutines habituals a un hotel en un dels moments àlgids de la temporada estiuenca balear. Tot que funcionar a la perfecció, tot està dirigit a la satisfacció plena dels clients. Milers de llençols y tovalloles passen cada dia per la bugaderia. Les cuines, a tota màquina, no aturen de preparar menús i menjars, i les cambreres d’habitacions treballen de valent per tindre ho tot en estat perfecte. Fa dos anys l’incendi forestal d’Andratx va commocionar la societat mallorquina. Cóm treballen els equips d’extinció? Com es fa la previsió a la Serra? S’ha modificat el protocol de lluita contra el foc? Primera Línia ens acosta als equips encarregats de la previsió i extinció de incendis. Vigilància permanent i protocols estrictes marquen la seva actuació.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:20

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Capítulo 1136

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:25

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Capítulo 1003

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:30

ILLENCS

Capítulo 41

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:20

OOH! SOLE MIO

Capítulo 14

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:50

BALEARS PEL MÓN

Capítulo 14: "MIAMI" Miami ha estat l'escenari de centenars de produccions de cine i televisió. Però avui la coneixerem des del punt de vista dels nostres 5 convidats illencs que han volgut acompanyar-nos a "Balears pel món". Francisco Lladó, un eivissenc de 27 anys, és arquitecte i treballa al ritme frenètic des americans. Però com comprovarem, també té temps per a l'oci i la diversió. Un passeig en llanxa per les illetes de la badia, una copa a una mansió i un sopar tranquil completaran la nostra jornada amb ell. Amb Laura Salom coneixerem la part més llatina de Miami: Little Havana. Un barri on es respira l'ambient cubà i on jugarem una partida de dominó amb el seu pare, el fotògraf Miquel Salom. La mallorquina Rosa Carbonell té 4 fills i encara li sobra temps per visitar el parc de bombers, on cuina un pic per setmana. L'hi acompanyarem i coneixerem com és la vida d'aquesta dona inquieta i simpàtica. No cal presentar Laura Corradini, Chenoa, que ens parlarà de la seva vida a Miami, i ens contarà algunes anècdotes curioses des de l'avinguda més cosmopolita de Miami: Lincoln Road. Però no serà Chenoa sinó Eloísa Martín qui posarà la nota musical al programa. La mallorquina, que va treballar a "Cine de Barrio" té una extensa carrera com a cantant, pianista i actriu. A més de dedicar-nos un tema, ens mostrarà el barri més mediterrani de Miami: Coral Gables

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:20

BALEARS DES DE L'AIRE

Capítulo 28: PALMA CIUDAD POBLES PALMA PART2 -PLAÇA ESPANYA -PARC DE LES ESTACIONS -ES MOLINAR -SON PARDO .POLIGON CAN VALERO -ESTADI SON MOIX -ESCORXADOR MUNICIPAL -PLAÇA DE BOUS -INSTITUTS RAMON LLUL I JOAN ALCOVER
Capítulo 29: CABRERA POBLES CABRERA

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:15

POSTALS.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:30

LABERINT DE PASSIONS

Capítulo 146: LA INFORMACIÓ TÉ UN PREU Na Blanca proposa a n'Adrià compartir informació amb na Núria. En Lluís comunica a en Simó el terrible resultat de la mangarrufa de na Núria. En Martí demana a un amic seu que és metge que li ajudi amb na Dolors. N'Adrià oculta a n'Àngela les seves autèntiques preocupacions sentimentals. Na Laia s'enfada amb en Pere per que pensa que no li fa tant de cas com li hauria de fer. Na Núria diu a n'Adrià que pensa que va ser en Sergi qui se va quedar els doblers. Accepta que la va cagar. N'Àngela, preocupada pels sentiments de n'Adrià, demana a n'Eva si té un affair amb ell. En Xavi i na Montse se enrotllen a l'oficina. Na Blanca i n'Adrià se citen amb un home al qual ofereixen doblers a canvi d'informació sobre els atacants de n'Adrià.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:55

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:45

HERBES MÀGIQUES

Capítulo 35: "REMEIS PER MILLORAR LA SALUT BUCAL" Avui, al programa "Herbes màgiques", us donarem una sèrie de remeis per millorar la salut bucal. Us explicarem quins són els millors aliments per tenir unes genives sanes i fortes i us ensenyarem a preparar un dentífric natural. A més, us donarem un truc per deixar els jerseis de llana sense bolletes i els colls de les camises sense cap taca. I a la nostra secció de bellesa, us ensenyarem a preparar un bany relaxant amb raïm i xocolata que us deixarà la pell perfumada i molt suau.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígono Son Bugadelles - Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL