Programació de TVAvui : 22/02/2017
07:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 20: L' AMOR DE LES TRES TARONGES MALLORCA
Cap. 21: UN, DOS TRES, MARRO ÉS EIVISSA

En directe per el WEB
07:30

RUPERT&SAM

Cap. 23: EL FANTASMA
Cap. 24: EL SUBMARÍ
Cap. 25: POBRE SAM

En directe per el WEB
07:40

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 35: UN SOMNI FET REALITAT:NADAR AMB TAURÓNS Avui a Un món de Criatures coneixerem na Brusca, una cussa Bulldog de 5 anys que està a punt de passar per quiròfan a causa d'una coixesa, però un imprevist ens farà preocupar pel seu estat de salut. En David, complirà la il·lusió de la seva vida: nedar amb taurons, compartirà piscina amb aquests cetacis, rajades i moltes altres inquietants espècies. Els anomenats "passos de bestiar" s'empren per a què el ramat pugui pasturar sense haver de tenir barreres, però el que pot ser pràctic per a les vaques no ho és per als petits animals que hi queden atrapats. I finalment, comença el compte enrere per a les festes de Sant Joan de Ciutadella, coneixerem els cavalls que hi participaran i els esforços que fan per suportar hores i hores de festa entre la multitud a més, veurem com s'entrena el Caixer Senyor d'enguany.

En directe per el WEB
08:25

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 22: LA CUSSA D' EN BUA I LA MOIXA D' EN PEJULÍ MALLORCA

En directe per el WEB
08:30

VALLTERRA

Cap. 81: L'ESCALA N'Aurora desgrana l'historial de na Dolors, sap que la varen treure de l'hospital i la condemnaren per tràfic de drogues. N'Oriol posa en alerta l'excés d'aigua que s'extreu dels pous i que en Patxot és un perill; en Bartomeu ordena que vigilin en Patxot. Na Dolors comenta a n'Elisa que n'Aurora ha descobert el seu passat. En Gaspar ordena a un peó a vigilar a en Patxot. En Bartomeu demana a na Dolors si coneix cap clínica, per fer el tractament de fertilitat a n'Aurora i en Xisco. En Guillem despedeix a n'Arnau. N'Elisa intenta posar-se en contacte amb na Diana i no reb cap missatge ni contestació.
2: LA BOIRA En Guillem vol despatxar n'Arnau. En Bartomeu diu que això ho parli amb en Gaspar, però l'amo, abans de despatxar n'Arnau, vol sentir la seva versió dels fets. N'Arnau cerca el recolzament d'en Xisco, qui li deu un favor després de que Arnau l'ajudàs a fer caure en Guillem durant les corregudes de Sant Pere. N'Aurora fa veure a na Dolors que sap que ha estat a presó i que es nom Carme; a canvi de callar aquests secrets vol que na Dolors estigui disposada a aju...

En directe per el WEB
09:30

AL DIA.

Cap. 185

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:05

ARA MATEIX

Cap. 210 Avui a Ara Mateix parlarem del renou. D'una banda parlarem amb l'associació de veïns del Jonquet i amb la policia local per les continuades queixes a la zona pel botellot. Ens acostarem a Sóller per l'enfrontament entre constructors i hotelers per la nova ordenança del renous. També sabrem com es mesura la contaminació acústica i com ens afecta l'excés de renou. Per un altre banda , anirem a l’ institut de Binissalem per ser testimonis d'una iniciativa molt solidària. Els alumnes simularan com es viu en un camp de refugiats, una manera de conscienciar de la tragèdia que viuen milers de persones a Europa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:35

MIGJORN

Cap. 29: QUI TE FAM SOMIA TRUITES Qui té fam somia truites Na PILAR es mostra seductora davant en RICARD però ell no vol tenir relacions sexuals. En PERE comana molta feina a na JOANA per què no pugui quedar amb en TONI.
Cap. 30: OCELL VELL ES MAL D´ENGABIAR Ocell vell és mal d'engabiar En MIQUEL se'n va un parell de dies i na JOANA aprofita per convidar a en TONI. Deixen un lloretó a la consulta i en PERE es desfoga xerrant amb ell. Quan l'ocell queda tot sol repeteix tot el que deia en PERE.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:30

BON PROFIT

Cap. 76: ESPATLA DE XOT FARCIDA DE SOBRASSADA Avui a Bon profit Óscar ens mostrarà per com desossar una espatla de xot per després farcir-la de sobrassada i carn picada . Una recepta que segur us agradarà.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:59

IB3 NOTÍCIES MIGDIA

Cap. 2993

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2969

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:30

TIRA TIRA

Cap. 18: Santa Maria-Orient per Coanegra i Es Freu El capítol 18 comença amb Rafel Gómez, en Rafel de Can Renou, arribant a Orient, un petit llogaret de Bunyola situat en una vall idíl·lica als peus de la Serra d'Alfabia. Després d'un curt passeig Rafel entra en el Restaurant Orient; allí entaula conversa amb l'amo del local, que li anima a apropar-se fins a Son Bernadàs, una possessió situada als afores del poble, on viu Tomeu, l'home més major del llogaret. Rafel decideix apropar-se per conèixer a aquest peculiar personatge; un home gairebé nonagenari que treballa en el camp en màniga curta i en ple hivern. L' amo Tomeu li explicarà a Rafel com era la vida en Orient fa anys, li parlarà de la seva antiga professió, la de carter al poble, li ensenyarà l'antiga *tafona de la possessió i li deixarà provar uns butifarrons recent fets. Rafel abandona la possessió de Son Bernadás amb l'estómac ple i comença a caminar pel la ruta que va de Orient a Santa María. En el Salt del Freu es trobarà amb Raúl López, un bomber aficionat al barranquisme que està baixant el torrent; amb ell parlarà d'aquest esport i de les moltes possibilitats que té Mallorca per gaudir del *barranquisme. Seguint pel camí Rafel es trobarà a Biel Ordinas, un home que gaudeix caminant per aquesta zona. Amb Biel farà gran part del camí i visitarà el Avenc de Son Pou, una impressionant cova que hi ha molt prop de Santa Maria. I ja molt prop del final de l'excursió, un altre personatge peculiar es creuarà amb Rafel; Guillem Bujosa, propietari de Teixits Bujosa, una empresa centenària de Santa Maria on es va crear la famosa roba de llengua. Amb Bujosa visitarà la possessió de Son Torrella i es prendrà un cafe a la plaça de l'ajuntament de Santa María, on acabarà el programa

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:00

L'ANELL

Cap. 52: Desenterrar papers En Guillem, en Macià i na Greta troben els arxius de Seafield i hi troben qualque cosa que els crida l'atenció. Na Magdalena visita don Jeroni després de fa molt de temps. En Marroig i en Benet fan tractes en contra dels Mesquida. En Blai intenta aconseguir la confiança del cunyat i accidentalment se'n tem d'un secret important.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
17:10

CINEMA DE L'OEST " COLORADO JIM "

Durant la guerra Civil 1861-1865, Howard Kemp James Stewart perd la seva granja mentre lluita en el front. Amb la finalitat de reunir els diners suficients per recuperar-la, treballa com cazarrecompensas al territori de Colorit. El seu primer objectiu serà Ben Vandergroat Robert Ryan, acusat d'assassinar a un sherif. Després d'acorralar-ho a les Muntanyes Rocoses, s'uneixen a ell dos homes que busquen compartir la sucosa recompensa: un vell cercador d'or i un membre de l'exèrcit de la Unió.

18:45

ARA MATEIX

Cap. 211 Avui a Ara Mateix parlarem de la nova ordenança sobre animals de l'Ajuntament de Palma. Els agents vigilaran que els animals tinguin xip, la documentació sanitària i que es recullin la seva femta. Les infraccions més comunes de l'ordenança municipal dels propietaris de cans solen implicar multes que poden oscil•lar entre 60 i 300 euros de quantia, en funció de la gravetat. També anirem a l’ Institut de Manacor per assistir a la fira de la ciència experimental i de la aplicació anysolution.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 2993

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2874

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

DESCONEGUTS

Cap. 2: SEBASTIÀ LLULL, EL SAMSÓ MALLORQUÍ Sebasià Lllull va ser un mite, un ídol que donar el sobrenom de El Samsó Mallorquí. Com molts homes a la pobre Mallorca de postguerra, vivia de fer feines físiques. Però destacava sobretot en una cosa: era fort, molt fort, tan fort com un gegant de rondalla. Fent de picapedrer a les pedreres de marès, aixecava més pes i feia més via que els altres; excavant pous feia feina per tres homes; i sembrava arbres amb les seves pròpies mans. Tothom quedava esglaiat, tothom menys ell. Empès pel context, va anar convertint les demostracions de força en la seva forma de vida, i també la de la seva encantadora dona. Va començar a Mallorca, va recórrer la península i Europa, i va arribar, fins i tot, a Amèrica del Sud. La vida però, està plena de contradiccions, i de cops amagats, i l’any 1963 es va veure afectat per un problema de salut que el va obligar a abandonar el món de l’espectacle. El Samsó mallorquí perdia la força… però mantenia la seva vitalitat, la força tindria per sempre… tant és així que amb el temps tornà a ser campió, però d’escacs i de dames.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:25

CINEMA " UN HOME AMB SORT "

Logan Zac Efron és un jove soldat americà destinat a l'Iraq que troba la fotografia d'una dona enmig d'una batalla poc abans de salvar la seva vida. Considera que la troballa és una prova irrefutable de la seva bona sort, així que, quan torna al seu país, cerca a la dona i la troba: es tracta de Beth Taylor Schilling, una atractiva mare divorciada... Adaptació d'una novel·la de Nicholas Sparks El diari de Noa.

00:10

NOTÍCIES NIT

Cap. 138

En directe per el WEB
00:25

PALMA PAM A PAM

Cap. 33: La Soledat Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom qui l’ha trepitjada. De la mà d'en Toni Lluis Reyes descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. Al programa d'avui començarem a la rotativa del Diario de Mallorca. Després de visitar el Patronat Obrer passejarem per el parc Krekòvic. Jugarem a petanca i sabrem com treballa en Marc Soma, artista urbà. Després de dinar fideus amb gírgoles coneixerem la història de la parròquia de la Soledat. Per acabar visitarem les instal.lacions del Parc de Bombers de Palma.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 2993

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:20

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2874

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:25

MUSICAL

Cap. 90

02:55

MUSICAL

Cap. 1

03:25

MUSICAL

Cap. 8

03:55

MUSICAL

Cap. 15

04:25

MUSICAL

Cap. 22

04:55

MUSICAL

Cap. 30

05:25

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:30

BALEARS DES DE L'AIRE

Cap. 20: CALES COVES POBLES MENORCA: CALES COVES CALA EN PORTER CALA DE SANT LLORENÇ CALA DE LLUCALARI SON BOU SANT JAUME MEDITERRANI SANT TOMAS ES MIGJORN GRAN CALA ESCORXADA CALA FUSTAM FERRERIES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:00

ILLENCS

Cap. 31 1- MALLORCA. CONSELL: "La darrera agulla" Pere és el darrer espardenyer de les Balears. Fabrica espardenyes seguint la tradició familiar, és la tercera generació, que pareix que acabarà en ell perquè no té descendència, de moment... i tampoc ho mostra a ningú. Aquesta tradició es remunta a l'any 1914. El veurem fer feina al seu taller, i ens contarà que va tenir clients tan especials com Ingrid Bergman o Robert Graves. Una de les coses més peculiars és que Pere fa feina amb un punxó molt especial que ja no es fabrica, que és herència del seu padrí i del seu pare. 2- MALLORCA. PALMA: "Mallorca es vesteix de Londres" Carmen presentarà la seva darrera col·lecció d'estiu mesclada amb peces d'hivern. La veurem fent feina al seu taller amb el seu ajudant, tallant els patrons i col·locant-los sobre el maniquí. A l'estudi de fotografia del seu amic Timoteo, realitzarà una sessió de fotos per preparar un catàleg de la seva col·lecció. Gent de la perruqueria Momo es desplaçarà a l'estudi per maquillar i pentinar a les noies. Tot això per gaudir de la moda més transgressora i urbana de Palma. 3- MALLORCA. PALMA: "El mar bressa il·lusions" La fundació "Joves navegants de Balears" neix amb la intenció d'integrar joves marginats socialment. Paco i Raimon són els encarregats de portar un grup de nois a navegar, per aconseguir que surtin del seu entorn i gaudeixin de les meravelles del mar, a més a més d'aconseguir que aprenguin un ofici, ja que, com ells mateixos diuen, Mallorca està envoltada d'aigua i de vaixells on poder treballar. 4- MALLORCA. ARTÀ: "Mallorca…i acció!" Twin Piks és una productora de service creada per Javier Torreiro i Juanjo Seda. Aquests dos mallorquins varen decidir crear la seva pròpia productora després d'anys treballant al sector, ja que varen veure el gran potencial de Mallorca com a escenari per a rodatges de pel·lícules, tant per sa seva varietat paisatgística mar, muntanya, carreteres sinuoses, roca com pel seu clima mediterrani, que facilita el rodatge d'exteriors. En gairebé un any han aconseguit portar fins a Mallorca el rodatge de la pel·lícula alemanya "Tarragona", probablement la producció més gran que s'ha realitzat a l'illa a nivell logístic. 5- MALLORCA. BANYALBUFAR: "El gust del romàntic" Mateu i Toni són amics i socis. Toni tenia unes terres a Banyalbufar on varen començar a sembrar malvasia, una varietat de raïm que creixia molt bé a la zona. Poc a poc crearen la seva pròpia collita que començaren a comercialitzar. Ens mostraran com cullen les darreres vinyes a l'impressionant marc de Banyalbufar, per després gaudir d'un maridatge amb els millors plats de l'illa. 6- FORMENTERA. SANT FRANCESC: "El blau de Formentera" Enric Riera és pintor, natural de Formentera. Té un taller a casa seva, prop de Sant Francesc. També és professor de secundària a l'Institut IES. La pintura d'Enric és com Formentera: austera i equilibrada, humil i pausada, però plena d'una gran vitalitat. En línies molt esquemàtiques i de manera continguda d'afrontar la tela, Enric pinta Formentera. Pinta les formes geomètriques de la seva arquitectura, les seves petites embarcacions, les cases o el mar. Sempre en línies senzilles amb intenció reduccionista. Tots aquests motius formenterencs, passats pel filtre del pintor es converteixen en símbols, en una iconografia que comparteixen illa i artista. 7- FORMENTERA. ES MIGJORN: "La caravana de la llibertat" Pasqual conegut per tothom com el pirata amb el seu amic Pablo tenien una discoteca als anys 70 a Calataiud, Aragó. La gent que hi passava comentava que Formentera era un paradís. Atrets pels cants de la sirena els dos amics van decidir passar unes vacances a l'illa, que els va seduir per la seva màgia. Van vendre la discoteca i es van establir a l'illa. Compraren un vell autobús i el van transformar en una cantina anomenada Pirata Bus. La cantina rebia la visita de famosos, hippys i turistes alternatius. Al 1983, les autoritats ordenaren la retirada de l'autobús. A finals dels 80, Edith pujava al bus. Avui en dia i després de 30 anys, el Pirata Bus és un punt de trobada molt popular per a gent de tot el món. Begudes fresques, bones tapes i, al capvespre, acompanyats de bona música, acomiaden la jornada amb postes de sol úniques i màgiques. 8- FORMENTERA. LA MOLA: "Comunió amb el vidre" Genaro és artesà, porta 17 anys a Formentera, 12 treballant el vidre i 8 com a mestre artesà. Es va formar a Dinamarca, Murano. Treballa diverses tècniques, i la que veurem serà vidre bufat al candilón amb bufador, botella d'oxigen i soprano, ho fa a la casa d'uns amics. Recicla vidres de finestres que recull, diu que el vidre no pesa gens. Té dues taules, amb bijuteria, i una altra amb decoració, peixos de colors, aplics, làmpada especial. El mar l'inspira, és el secret del seu treball. 9- FORMENTERA. PORT DE LA SAVINA: "Una de las set meravelles" Manu és biòleg marí, a més a més d'un expert bussejador i fotògraf. Natural de Madrid, la seva passió pel submarinisme el va portar a establir-se a Formentera, on ja porta 15 anys. Té dues escoles de busseig una a Eivissa i l'altra a Formentera. Com a fotògraf marí, ha col·laborat amb revistes tan prestigioses com Nacional Geographic, a més d'editar una revista sobre submarinisme "Ocean Chronicals". Com a biòleg s'ha interessat a crear un centre de recuperació de tortugues marines ara no en tenen, però ens pot proporcionar imatges si és necessari. El seu cor aventurer el porta a desplaçar-se per tot el món per captar taurons i cocodrils en el seu hàbitat natural.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:40

EL FARO. CREUER DE CAMINS

Cap. 100 Carolina aconseguirà, a la fi, deslliurar-se d’Andrea. Irene aconsegueix sortir-se amb la seva amb Ricardo, però el seu pare, Miquel, li recriminarà més durament que mai els seus mètodes. En aquest capítol hi haurà un salt temporal de 3 mesos en el qual quedaran moltes incògnites enlaire.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL