Dilluns
26
22.15
LA GUIA SECRETA DE…
Secrets i tradicions

Programació de TVAvui : 25/09/2016
07:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 25: ELS DOS BESSONS MALLORCA
Cap. 26: EL BIBILOTI MENORCA

En directe per el WEB
07:30

HEROIS AL RESCAT

Cap. 3: ONA MARINA

En directe per el WEB
07:50

RUPERT&SAM

Cap. 18: RUFUS VOL FER AMICS
Cap. 19: L'ILLA MISTERIOSA
Cap. 20: LA MOSCA

En directe per el WEB
08:00

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 27: RAPUNZEL UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:10

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 34: LA NOVA VIDA DE 5 CAVALLS MALTRACTATS Avui a "Un món de criatures" veurem com a una finca de Binissalem, vivien 3 cans i cinc cavalls en condicions extremadament cruels, la injustícia que han patit aquests animals, maltractats pel seu propietari, és terrible. Afortunadament podran oblidar aquest malson, ja que si hi ha sort començaran una nova amb una família adoptiva. Na Catalina és una cusseta a la qui la gana li ha jugat una mala passada, avui haurà de ser operada d'urgència ja que s'ha enviat un ham de pesca, la gola de menjar-se el peix li ha provocat un greu problema a l'estómac. Al centre de recuperació d'espècies, el COFIB, no hi ha descans, avui acompanyarem en Xavi a una guàrdia on haurà d'actuar amb rapidesa per intentar salvar un cucui malferit. I finalment, seguirem els esforços dels propietaris de una somera, na murta, per tal que quedi embarassada, després de molts intents descobrirem si a la fi podrà tenir descendència.

En directe per el WEB
09:00

MOSAIC

Cap. 465

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:30

LA GUIA SECRETA DE...

Cap. 4: BEN CLARCK, ANTONI RIBAS El programa d’IB3 ‘La guia secreta de ...’ visitarà el Parc Natural de Ses Salines, un ecosistema únic amb una superfície de 400 hectàrees, per descobrir les històries del passat que s’amaguen entre els estanys i la mar. El poeta eivissenc Ben Clark ens guiarà fins a la cova on, durant setmanes, va refugiar-se Rafael Alberti amb la seua llavors amant, María Teresa León, en plena Guerra Civil. Passejarem per Sa Revista, un antic poble habitat fins fa mig segle pels saliners de la zona, i entrarem a la seua capella, tancada al públic des de fa dècades. De ruta per Ses Salines, anirem al poble de Sant Jordi on ens trobarem amb el ceramista Antoni Ribas ‘Toniet’, un artista del fang que ha contribuït al reconeixement de la ceràmica eivissenca. El pallasso Cachirulo serà el nostre guia per Santa Eulària, on coneixerem la història d’un aqüeducte romà que encara es manté en peu de vora d’un hotel del luxe. Recorrerem les zones més turístiques de la vila des riu i experimentarem la sensació de veure l’illa des de l’aire en parasailing.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:30

EUCARISTIA A LA SEU DE PALMA

Cap. 79

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:20

TOTAL ESPORT

Cap. 315

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:55

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA

Cap. 604: Mallorca B- Barça B

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

Cap. 1154

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:15

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROL

Cap. 1129

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:20

MIRA MIRA

Cap. 11

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:50

TENNIS

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
17:45

ARA MATEIX CAP DE SETMANA

Cap. 14

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:50

FORA POR!

Cap. 4: ACTRIU O ACTRIZ Actriu o Actriz En el programa d’avui plantegem un repte lingüístic. Na Maite Román és una jove aspirant a actriu incapaç de xerrar en català. Li fa molta vergonya perquè no s’expressa amb facilitat i comet moltes errades. Tot el seu entorn és castellano parlant i fins ara no li ha fet falta emprar la nostra llengua. Però si na Maite vol ser actriu aquí a les Illes s’ha de llançar i començar a practicar. En Xisco Segura ha preparat un entrenament per tal que na Maite superi aquesta por i vergonya i la reptarà a actuar fent un espectacle d’improvisació davant un públic molt exigent a Sa Pobla. Serà na Maite capaç de superar totes les proves que li planteja en Xisco? Deixarà enrere els seus temors? Tindrà valor d’afrontar el repte d’actuar per primera vegada en una llengua que no és la seva? No us perdeu el Fora Por d’avui!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:55

BEN A PROP

Cap. 8 En el recorregut d’aquesta setmana a “Ben a Prop” coneixereu uns personatges ben interessants. Vos contarem l’historia d’en Fermín Aramburu. Un mariner bilbaí enamorat de Menorca que va triar el port de Maó per iniciar la seva carrera de pràctic . També coneixerem en Miquel Vidal, un dels mestres d'aixa més joves de Mallorca. També serem al taller de n’Aitziber Esteran, a Sta. Maria del Camí, una jove artesana que crea peces de ceràmica elaborades amb la tècnica de ceràmica d’alta temperatura. Anirem a la finca d'en Sito Sastre un menorquí que arribar a Búger just fa 25 anys y que es declara un enamorat de les plantes endèmiques i autòctones de les Balears. Farem un cocktail amb en Salvador Esquinas, un conegut “bartender” Pollencí , que ha creat la primera cocteleria ambulant de la nostra comunitat. I per acabar coneixerem en Carlos Tur, de Sant Miquel de Balansat, un jove de només 20 anys que s'ha convertit en el primer tenor de d'Eivissa. . Ja veis la quantitat de coses dignes de contar que tenim al nou capítol de “ben a prop”. Aquest proper diumenge 25 de setembre a les 19:55h, tenim una nova edició de “Ben a prop”. un programa sobre els fets i les histories de la gent d'aquí. Perquè tots tenim qualque cosa que contar. Primer de tot anirem al Port de Maó on ens espera el pràctic portuari Fermín Aramburu. 16 anys d'experiència i tota una vida de mariner l’avalen per aquest càrrec de tanta responsabilitat. A Vilafranca de Bonany, ens espera un dels mestres d'aixa més joves de les illes, en Miquel Vidal ens mostra com treballa i restaura barques de fusta. A Santa Maria del Camí, n’Aitziber Esteran treballa amb cura al seu taller de ceràmica on ha aconseguit crear una fantastica col•lecció de peces d'inspiració japonesa. A la finca de “Son Cacho” a Búger en Sito Sastre ha aconseguit ajuntar mes d’un centenar de plantes endèmiques i autòctones de les Balears. Allà ens descobreix arbres com el ponsiner. A Pollença en Salvador Esquinas, ja era conegut per la seva afició al mon de la cocteleria i el vins. Ara ha restaurat una furgoneta dels anys 50 i l'ha convertida en la primera cocteleria ambulant de les Illes Balears A la vénda d'es Rubió, a Sant Miquel de Balançat, ens espera en Carlos Tur, un jove molt actiu que en poc temps partirà a Itàlia per continuar els seus estudis de cant líric. I per acabar coneixerem en Biel Villalonga, un pollencí que tot i que es dedica professionalment a fer de fuster, la seva gran passió és fer bunyols. Si vols conèixer moltes més persones amb histories com aquestes no te perdis Ben a prop.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1154

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1019

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

GENT DE LA MAR

Cap. 67: Pesca llampuga professional a Portocolom, Raors fregits a s’Almunia i Diada de M Pesca llampuga professional a Portocolom, Raors fregits a s’Almunia i Diada de Mallorca. Aquesta setmana a Gent de la Mar, en Pedro Carbonell visitarà Portocolom, on sortirà a pescar la llampuga de la mà de dos pescadors professionals, en Joan i en Llorenç Cànaves, amb ells coneixerem de més a prop, l’art de “la llampuguera”. En Manolo Barahona anirà fins s’Almunia una raconada d’aigües transparents, on antigament hi feinejaven pescadors professionals de Santanyi, allà anirem a pescar raors i després els cuinarem, per acabar sa pescada amb un bon fi de festa. I en Tomeu Orell, participarà a la segona trobada d’embarcacions al rem que es celebra dins el marc de la Diada de Vela Llatina de Mallorca.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:55

GENT DE LA MAR

Cap. 11: PESCAREM EN CERCLE O TERANYINA, RAÓ I ANIREM A LA COVA DELS COLOMS PESCAREM EN CERCLE O TERANYINA, RAÓ I ANIREM A LA COVA DELS COLOMS Gent de la mar torna a presentar un bon grapat d'històries per gaudir de tot el que ofereix el nostre litoral: Pedro Carbonell acompanyarà els tripulants del "Sara y Thesa" a pescar en cercle o teranyina, un art amb què s'envolta els peixos que s'acosten atrets pels llums d'una barca auxiliar. Manolo Barahona es dedicarà a la pesca del producte estrella que ofereix la mar per aquestes dates: el raor. Mentre, Ana Alonso viurà una aventura que la durà a la cova més espectacular de Mallorca: la cova des Coloms. Visitarem el jaciment arqueològic de l'Illot de Na Galera, on deixaven les seves ofrenes els mariners fenicis que provinents d'Eivissa transitaven la badia de Palma i Jaume Anglada, músic i mariner, serà el protagonista de la secció en Remull.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
00:10

PRIMERA LÍNIA

Cap. 16: POSADA A PUNT, GENT DE CLUB I ARRIBA LA TARDOR Al llarg de tot l’estiu milers d’avions han possibilitat l’arribada de un contingent turístic amb xifres històriques. Sens dubte, aquest mitjà és un autèntic protagonista de la temporada alta balear. Ara és moment de reparacions i revisions tècniques. Com es fan aquestes revisions? Com es garanteix la seguretat d’aquestes monstres aeris? Quanta gent es dedica a aquesta tasca? Un equip de Primera Línia ha seguit, pas a pas, tot el procés de posada a punt de tot tipus d’avions. Una feina molt cara i per la que es requereix un nivell de precisió inimaginable. Milers de balears formen part d’un club. Compartir gustos comuns, practicar una afició amb companyia d’altres o fomentar reunions d’amics són, entre d’altres, els objectius que cerquen aquestes persones. Clubs gastronòmics, d’intercanvi de parelles, esportius o de degustació de purs son bons exemples d’aquestes fórmules d’agrupació. El programa ha xerrat amb els principals portaveus d’aquests clubs i ha conegut les seves pretensions. L’inici de la tardor té les seves pròpies característiques. Es temps de nous propòsits, de cuidar molt més la salut, afrontar nous estudis i, en definitiva, preparar l’adéu a l’estiu. Professionals de diversos àmbits ens comenten com canvia l’actitud i la forma de vida de la gent quan les temperatures comencen a baixar i la llum es transforma en foscor.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1154

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
02:30

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1019

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:35

MUSICAL

Cap. 90

03:05

MUSICAL

Cap. 26

03:35

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA

Cap. 604: Mallorca B- Barça B

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:25

HERBES MÀGIQUES

Cap. 25: BANY AMB FULLES SEQUES DE LLORER I MORADUIX Al programa d'avui de "Herbes màgiques" vos donarem un remei per combatre l'esgotament que ens sol provocar el canvi d'hora que es fa el 25 d'octubre, un bany amb fulles seques de llorer i moraduix que ens deixarà com a nous. A la nostra secció de nutrició vos prepararem un suc amb xarop de menta, una beguda que ens ajudarà a aixecar l'ànim. Amb el truc del dia vos mostrarem com preparar un ambientador natural per a que els nostres armaris i calaixos facin sempre bona olor. I a la nostra secció de bellesa vos explicarem com preparar un gel refrescant que ens ajudarà a reduir les ulleres i ens donarà llum a la mirada.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:55

LABERINT DE PASSIONS

Cap. 206: UNA VEGADA A LA VIDA Primera trobada amb els coreans. El delegat els explica les característiques dels vaixells. En Pere diu a n'Adrià que en Sergi ha sortit de la presó. El delegat els explica que les embarcacions són tan barates perquè tenen problemes d'espai i les volen vendre aviat. Deixa caure que hi ha altres empreses interessades. Don Pau revela a Ferran el nom d'en Rafel Guasp, pare de na Núria, i on està enterrat. Na Catalina ho sent. En Vidal ha comprat un manual de ball. Na Rosa adverteix a en Ferran ha notat que encara està per na Núria i que vagi alerta, que ja ho va passar molt malament per culpa d'ella. Fracàs del manual de ball. En Vidal proposa contractar un professor de ball. N'Adrià va a donar-li suport a n'Eva perquè en Sergi ha sortit de la presó. Es compromet a parlar amb en Marc. Li diu que ha vist na Carme. Na Cata proposa a en Pere que prepari un sopar romàntic a na Laia. N'Adrià diu que sa mare va anar a fer-li costat, però que ell no vol saber res d'ella. N'Eva li fa veure que no és cert. Es decideix demanar el crèdit i comprar les embarcacions dels coreans

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:20

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 35: UN SOMNI FET REALITAT:NADAR AMB TAURÓNS Avui a Un món de Criatures coneixerem na Brusca, una cussa Bulldog de 5 anys que està a punt de passar per quiròfan a causa d'una coixesa, però un imprevist ens farà preocupar pel seu estat de salut. En David, complirà la il·lusió de la seva vida: nedar amb taurons, compartirà piscina amb aquests cetacis, rajades i moltes altres inquietants espècies. Els anomenats "passos de bestiar" s'empren per a què el ramat pugui pasturar sense haver de tenir barreres, però el que pot ser pràctic per a les vaques no ho és per als petits animals que hi queden atrapats. I finalment, comença el compte enrere per a les festes de Sant Joan de Ciutadella, coneixerem els cavalls que hi participaran i els esforços que fan per suportar hores i hores de festa entre la multitud a més, veurem com s'entrena el Caixer Senyor d'enguany.

En directe per el WEB


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL