Dilluns
27
21.40
AIXÒ ÉS MEL
La mel més dolça

Programació de TVAvui : 26/02/2017
07:05

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 32: UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA
Cap. 33: LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL

En directe per el WEB
07:20

RUPERT&SAM

Cap. 9: L'ILLA DEL TRESOR
Cap. 10: PLOU I FA SOL
Cap. 11: L'AMPOLLA

En directe per el WEB
07:30

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 39: NA CARA, UNA FEMELLA DE LLEÓ MARÍ, ACABA DE SER MARE. Avui a un món de criatures coneixerem na Cara una femella de lleó marí que acaba de ser mare. veurem com ho fa per combinar la seva maternitat amb la feina com a membre de l'espectacle del parc de Marineland. Na Misca ha arribat d'urgències a la clínica amb una pota rompuda a causa d'un accident que per poc acaba amb la seva vida, aquesta quissona de tan sols tres mesos s'ha de sotmetre a una llarga operació necessària perquè pugui tornar a caminar. La manescala del Safari de Portocristo avui s'enfronta a una feina molt delicada, haurà de curar a una femella de rinoceront que des de fa mesos arrossega una ferida a la pota, treballar amb aquests animals és molt perillós per això la seguritat és imprescindible. I finalment seguirem els esforços d'en Martí per trobar, entre les cries de rapinyaires, un exemplar que substitueixi en Fletxa el seu company de caça des de fa anys. Serem testimonis del procés de creixement d'aquests candidats.

En directe per el WEB
08:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 34: EN PERE TORT MALLORCA

En directe per el WEB
08:25

MOSAIC

Cap. 486

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
08:55

PARLAM,RALLAM,XERRAM

Cap. 3: FRUITES I VERDURES FRUITES I VERDURES PGM 3 PRX El programa d'aquesta setmana el dedicam al món dels vegetals, les fruites i les verdures. Ens aproparem a un hort ecològic de Menorca i de Formentera per veure que és conrea en aquests llocs. També anirem al mercat a Eivissa i a Sóller, Mallorca, per veure la importancia de la influencia francesa sobre el vocabulari d'aquesta localitat. A més, a Palma visitarem un restaurant per saber com és una safannària i amb què la podem cuinar. Parlarem de la relació de les fruites i les verdures amb els insults i amb cops molt forts. També vos acostarem dites i refranys relacionats amb el món dels vegetals i jugarem amb la gent del carrer al joc del penjat, la sopa de lletres i deletrejar paraules. A tots aquests ingredients, afegirem una bona selecció dels millors moments d'IB3 amb fruites i verdures.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:40

VEÏNATS

Cap. 11: ARTA 11. Es Mercat Artà La gran plaça del Mercat d'Artà és el punt de reunió on hi conflueixen les vides dels veïnats del poble, de manera quotidiana i quasi sense voler. Hi ha la tercera edat, on es juga a cartes i al billar, i es mira de coa d'ull el gran casalot de Na Batlessa, punt neuràlgic, també. La vida transcorre amb la cadència dels horaris escolars, i amb berenars en cases on es parla de tot, de fills, de éts, de padrines, davant coques delicioses que no es troben en cap forn.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:30

EUCARISTIA A LA SEU DE PALMA

Cap. 100

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:25

TOTAL ESPORT

Cap. 334

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:55

PALMA PAM A PAM

Cap. 33: La Soledat Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom qui l’ha trepitjada. De la mà d'en Toni Lluis Reyes descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. Al programa d'avui començarem a la rotativa del Diario de Mallorca. Després de visitar el Patronat Obrer passejarem per el parc Krekòvic. Jugarem a petanca i sabrem com treballa en Marc Soma, artista urbà. Després de dinar fideus amb gírgoles coneixerem la història de la parròquia de la Soledat. Per acabar visitarem les instal.lacions del Parc de Bombers de Palma.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:50

UEP! com anam?

Cap. 299: FEINEJAREM ENTRE VAQUES I ROSES I VIATJAREM DE SÓLLER A VALÈNCIA PER COMERCIALIT FEINEJAREM ENTRE VAQUES I ROSES I VIATJAREM DE SÓLLER A VALÈNCIA PER COMERCIALITZAR TARONGES El programa d’aquesta setmana de Uep! Com anam? serà ben rodó i ben rodat. Per començar, en Toni Ballador visitarà dues vaqueries diferents de Manacor: una explotació ecològica dedicada a la recria de vaques destinades a produir carn i una altra dedicada a la criança de vaques lleteres. A la primera, a Es Caparó des Metge, el nostre presentador hi descobrirà una història personal commovedora i hi trobarà un jove ben agut que fa un parell d’anys va decidir fer un gir radical a la seva vida i recuperar l’ofici pagès dels seus ancestres. A la segona, a S’Hort de Son Suau, l’amo en Toni es farà ressò de la complicada situació que travessa el sector lleter a ca nostra i també de la recent iniciativa de venda directa de llet crua que els vaquers volen posar en marxa. En paral•lel a aquest reportatge, trobarem també diversos pagesos en plena feina pertot arreu de la nostra geografia: a Algaida descobrirem un granger apassionat dels animals que va molt de glosar, a Santa Maria del Camí veurem podar unes vinyes velles amb diligència reverencial i a Bunyola visitarem uns horts on es conra la solidaritat i on s’hi duu a terme una interessant tasca social. Amb en Felip Munar i amb un empresari fruiter arribat des de terres valencianes repassarem la increïble odissea de les famílies de Sóller que, a l’inici del segle XX, varen emigrar cap a les principals zones citricultores del País Valencià per participar-hi activament del pròsper negoci de l’exportació de taronges cap a França, Anglaterra i el centre d’Europa. Finalment, al preciós hort urbà de na Vanessa Garcia, reproduirem d’esqueix els rosers i aprendrem a elaborar pràctics remeis cosmètics i de salut a partir de fulles i pètals de rosa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
14:00

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

Cap. 1198

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:20

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROL

Cap. 1173

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

MIRA PER ON!

Cap. 76: DE DONES ROMANS I VINS De dones, romans i vins Benvinguts a MPOn! Avui, ja que sempre mos queixam que les dones tenen poca presència a la història, parlarem d'un bon grapat de dones pioneres. Xerrarem també de romans, fenicis i grecs i del que bevien en aquell temps i, com es habitual, tendrem el nostre racó pels noms d'indrets molt coneguts, anècdotes curioses i fotografies espectaculars. Au idò que començam! Avui al mpon, com que les illes son terra de pins xerram… De dones, romans i vins

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:50

CINEMA " LA CASA DE LES DAGUES VOLADORES "

Corre l'any 859 a. de C. i la dinastia Tang, una vegada florent, ha entrat en decadència. El malestar s'estén per tot el país, i el corrupte govern ha d'enfrontar-se a tot arreu amb exèrcits rebels. El més poderós és el de la "Casa de les Dagas Voladores", que s'està fent cada vegada més forta gràcies a un nou i misteriós capdavanter. Dos capitans, Leo i Jin, reben l'ordre de capturar-ho i per a això elaboren un minuciós pla. El capità Jin fingeix ser un guerrer solitari anomenat Vent i saca de presó a la revolucionària cega Mei, que ho portarà fins a la caserna general de la Casa de les Dagas Voladores, però durant el viatge, Jin i Mei s'enamoren profundament.

18:00

ARA MATEIX CAP DE SETMANA

Cap. 33

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:05

AIXÒ ÉS MEL

Cap. 113: Amb el vermell de l’ou Amb el vermell de l’ou Aquesta setmana a Això és mel recorrerem la Menorca més verda dels mesos d’hivern per conèixer l’origen i la riquesa d’un dels nostres productes més internacionals: la maonesa. A l’Illa del Rei, l’estudiós del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca, en Pep Pelfort, ens explicarà tot el que ha descobert sobre el passat de la maonesa i els usos que tenia antigament a la medicina. En Tomeu cuinarà amb en Felip Llufriu un plat molt d’hivern amb moniato, esclatassang i maonesa de pinyons. El farà davall una alzina que té 700 anys. Sabrem qui va ser el Duc de Richelier i quin paper va tenir en l’expansió de la maonesa a nivell mundial. En Toni i en Tomeu aniran a Son Mercer d’abaix a fer Moretum. Una pasta que feien els romans i que és una de les precursores de la maonesa. Enmig d’un camp d’oliveres, n’Adolf Sintes li explicarà a en Toni com la història de l’oli de Menorca es remunta fins a l’època talaiòtica. En Tomeu anirà fins al Far de Favaritx per cuinar amb en Dani Mora. A més de cuiner també és un dels impulsors d’un projecte que vol dur la marca de “maonesa menorquina” arreu del món. I acabarem anant de vega amb uns bons amics d’Això és mel: Sa vessa mos fot. Aquesta colla de Sant Lluís amants de la bona cuina ens faran alioli mentre canten i preparen el menjar.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1198

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1063

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

GENT DE LA MAR

Cap. 86: Trobada social pesca de fons amb embarcació CN Sóller, pesca sípia professional, Avui, en Pedro Carbonell participarà a la segona trobada social de pesca de fons amb embarcació del Club Nàutic de Sóller, junts passaran una bona estona, pescaran peix pla i tendran una picada inesperada. En Manolo Barahona, s’embarcarà a bord del Picaseu per pescar sípia professional amb els germans Bonnin. De la mà de Miquel Cabanellas, científic del Centre Oceanogràfic de Balears coneixerà dades curioses sobre aquesta espècie. Acabarà cuinat un aguiat de sípia damunt la barca. Ana Alonso, assistirà a una classe d’iniciació de Surf on aprendrà tècniques bàsiques de seguretat, com preparar el cos per evitar possibles lesions i utilitzar la taula de surf. Cuinarem un papillot d’espet, una recepta molt fàcil de preparar fet amb producte local apte per a totes les butxaques. També coneixerem quin és l’equipament necessari per practicar la pesca submarina.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:55

GENT DE LA MAR

Cap. 82: Spining, cuina antiga a Menorca i estudi IOM a Cabrera Avui, en Pedro Carbonell pescarà amb canya amb una colla d’amics a la costa de Cala d’Or. Grans i petits gaudiran d’una jornada d’spining ben divertida. En Manolo Barahona visitarà es Cap de Favàritx per conèixer com és la feina dels mariscadors a Menorca. Visitarà el Mercat de Maó amb en Pep Pèlfort, investigador gastronòmic. I acabaran cuinant un plat que ja feien es grecs abans de Crist. En Tomeu Orell visitarà l’ arxipèlag de Cabrera amb dos biòlegs que estudien els comportament de les cigales i coneixerem peculiaritats sobre els seus hàbits.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
00:05

GENT DE LA MAR

Cap. 23: PESCAR A LA CORREGUDA,MERCAT DE PERE GARAU
tmana Pedro Carbonell tornarà a fer diues sortides a la mar: a la primera descobrirem l'associació de pescar i amollar; després, pescarem a la correguda, un art que, com no podia ser d'altra manera, ens donarà bon resultat. Mentre, Manolo Barahona visitarà les peixeteries del Mercat de Pere Garau, a Palma, acompanyant un chief de categoria com Koldo Royo. Plegats ens mostraran distintes maneres de preparar el pop. Coneixerem també els secrets dels xarxers del port de Maó i s...

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1198

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:20

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1063

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:25

MUSICAL

Cap. 94 Programa gravat a Palma de Mallorca amb les artistes Marta Elka, Paula Gómez i Desiré Durán.

02:55

MUSICAL

Cap. 5

03:20

MUSICAL

Cap. 12

03:50

MUSICAL

Cap. 19

04:15

MUSICAL

Cap. 26

04:45

MUSICAL

Cap. 34

05:05

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:10

ARA MATEIX CAP DE SETMANA

Cap. 33

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
06:10

BALEARS DES DE L'AIRE

Cap. 25: COSTA DE EIVISSA POBLES COSTA EIVISSA: - CALA I RESTES ARQUEOLOGIQUES DE SA CALETA - CAP LLENTRISCA - TORRE I CAP DE L ´OLIVA - ES VEDRA I ES VEDRANELL - CALA CORRAL - ILLES BLEDES I CONILLERA - BADIA DE SANT ANTONI - PUNTA GALERA - COVA DE SES FONTANELLES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:35

ILLENCS

Cap. 35 1- MALLORCA. SÓLLER: "Milionari en carretons" Toni Frau té 59 anys. És un solleric hiperactiu molt extravertit i bromista. La seva principal qualitat és que sap muntar-s'ho molt bé. Té la pastisseria Ca'n Frau, que porten els seus fills, al centre del poble, supermercats, però ell ja no treballa, està retirat. I clar, ara té tot el temps del món per gaudir de les seves aficions, que són moltes. Però n'hi ha una especial; col·lecciona carretons antics. En té una dotzena, alguns són heretats del seu padrí, i altres els ha anat comprant. 2- MALLORCA. PALMA: "Els metges de l'art" Antònia és restauradora, directora del taller de restauració del bisbat de Mallorca des de l'any 1996. Són cinc restauradores, totes elles dones. Ella és la més gran, la veterana. El grup porta vuit o nou anys junt i elles es compenetren molt bé. Quan els arriba una peça, quadre, escultura, etc., el que fan és; uns estudis tècnics previs anàlisis químics i radiografies i un estudi organolèptic visual amb lupa, detallat i ampliat, per veure l'estat de conservació. Amb això elaboren una fitxa de cada peça documentada fotogràficament. 3- MENORCA. MAÓ: "Company inseparable" Juan és ballador flamenc. El seu nom artístic és Juan Luis de Paula, en honor de la seva mare. Sempre l'ha apassionat la música, el jazz, la guitarra, el clàssic. Es va enamorar un dia del flamenc i sempre ha anat darrere ell, igual que vas rere un enamorat. Ha tingut la sort de treballar amb els més grans i per tot el món. També l'ha ajudat "tenir un bon port". Veurem com transmet el seu art als seus alumnes en una de les classes que imparteix a l'illa. 4- MENORCA. MAÓ: "Si els murs parlessin" La fortalesa d'Isabel II es va construir entre 1848 i 1875 després d'una forta pressió britànica, que utilitzaren l'illa per defensar-se dels francesos. Aquests dos països es disputaven el control naval del Mediterrani. Joana és directora de la fortalesa i es dedica a coordinar totes les activitats que hi tenen lloc. Sempre ha estat vinculada amb activitats culturals. Cada part de la fortalesa té la seva singularitat. Per a ella, la part més bonica és el final de la zona fortificada, on acaba el mar. Diu que es veu la confrontació amb el penya-segat. És el punt més oriental de l'illa, fa la sensació que mires cap a l'infinit. 5- MALLORCA. SENCELLES: "Patas, para qué os quiero!" Biel porta 10 anys dedicant-se a la cria d'estruç. Ho fa sol, ningú més de la seva família l'ajuda. Ell és pagès, de família pagesa i va tenir aquesta idea per diversificar la producció. A més a més, va llegir un article de la carn, de la seva qualitat, que és baixa en calories i té molt poc greix. Va comprar les primeres cries a Madrid. Veurem uns 50 exemplars d'un any, a més assistirem al naixement d'algunes cries. 6- MALLORCA. MURO: "Volant sobre quatre rodes" Arturo és un aficionat als quads. Va passar als quads per seguretat, tot el contrari del que pensa la majoria de la gent, que és un vehicle perillós. Arturo lluita perquè la societat entengui que no és així, i els informa dels diversos models, de la seguretat, el reglament. Amb tres dels seus companys assistirem a una demostració en el circuit de Muro. 7- MALLORCA. BINISSALEM: "Somiï amb xeremies" Tomeu fa 18 anys que es dedica a fabricar xeremies. La primera té l'edat de la seva filla. Va aprendre ell mateix i les fabrica com antigament. Cada dos les canvia perquè diu que no són com els cotxes, sempre s'ha de tenir el darrer model. També fabrica altres instruments com el flabiol. La música l'apassiona. Diu que ell és la colla de xeremiers. Per a Tomeu és com un treball, li dedica 5 o 6 hores cada dia. Cada 15 dies, fa un instrument. Juntament amb la seva família farà una petita demostració.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


IB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL