Programació de TVAvui : 29/03/2017
07:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 59: LA LLETERA UNIVERSAL
Cap. 60: LA GAVINA MALLORCA

En directe per el WEB
07:35

RUPERT&SAM

Cap. 24: EL SUBMARÍ
Cap. 25: POBRE SAM
Cap. 26: LA NIT DE NADAL

En directe per el WEB
07:45

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 30: LES PASSES DE UNA TORTUGA DE CIUTAT Avui a un Món de Criatures coneixerem na Trufa, una cussa atropellada per un cotxe que es donà a la fuga i ara la seva vida podria córrer perill. També sabrem si na Grisa, la somera amb una greu artrosi del Centre Internacional Caní, podrà ser sotmesa a una operació que li salvaria la vida. Seguirem les passes d'una tortuga trobada a peu de carretera, al centre de recuperació de Son Reus, faran tot el possible per tal que millori i pugui tornar a la natura. I finalment, coneixerem en Barry, aquest ca té pedres als ronyons que li fan orinar sang i un tumor a la boca impedeix que mengi bé, però una sorpresa al quiròfan ens farà preocupar-nos per la seva salut.

En directe per el WEB
08:30

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 61: ELS MUSICS DE BREMEN UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:35

VALLTERRA

Cap. 131: TOCATLA En Miquel diu a n'Eulària que se'n va. En Jaume se queixa davant en Bartomeu i na Dolors escolta de que en Miquel se'n vagi. N'Arnau comunica a n'Eulària que na Marit espera un fill d'en Guillem. En Patxot està desfet, si no ha proposat la denúncia amb totes les proves obtengudes, ja no hi ha opció de derrotar els Rovira. N'Aurora demana a en Borja si sap res de na Marita embaràs; ho nega. En Xisco anima a en Miquel a que quedi. Na Dolors dubte de les veritables raons que té en Miquel per anar-se'n. En Miquel diu a en Jaume que a pesar de partir sempre seran germans i amics. Na Marita compleix 18 anys, li fa un regal. I totes dues estan orgullosos de ser amics. En Gaspar se vol enfrontar a en Guillem, però n'Eulària l'atura i diu que pensi amb na Marita. Na Dolors vol saber per què en Miquel se'n va; contesta per xantatge emocional.
32: EL DARRER DIA En Bossa es presenta al bar amb n'Adelita. En Bartomeu diu als seus fills majors i n'Aurora que cuidin d'en Jaume. En gaspar comunica a en Miquel que està a punt de matar en Guillem. N'Aina s'ofereix a ajudar a n'Arnau per aconseguir na Marita. N'Arnau demana disculpes a n'Eulària. En guillem s'excusa davant n'Aurora, per la discussió i acusació del dia anterior. N'Arnau va a veure na Marita i li du flors i se disculpa. Na Dolors i en Miquel comenten que no...

En directe per el WEB
09:30

AL DIA.

Cap. 208

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:05

ARA MATEIX

Cap. 235 Avui al programa Ara Mateix parlarem de la medicina regenerativa i de com influeix la nostra alimentació en l'envelliment de les cèl•lules. Un altre dels temes que tractarem és la felicitat, el passat dia 20 de març es va celebrar el Dia Internacional de la Felicitat. Amb motiu d'aquesta data, l'ONU va elaborar un informe en sobre quins són els països "més feliços" del món. Liderant el ránking està Noruega, Espanya ocupa el número 34, També parlarem de l'autisme, estarem al centre Gaspar Hausser per conèixer una mica més aquest trastorn neurològic i com ho viuen les famílies

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:05

BALEARS SALVATGE

Cap. 28: ARRAN D'AIGUA Aquest és un singular capítol en el qual el protagonista és un ànec, però no un ànec qualsevol. És tracte d'un ànec de plàstic amb una càmera incorporada que ens transportara, arran d'aigua, en els racons més impossibles d'arribar-hi. Per primera vegada veurem la nostra fauna aquàtica des d'una perspectiva singular a traves dels ulls d'en Xec, que és el nom amb el qual l'hem batejat.
Cap. 29: ART DEL CAMUFLATGE El camuflatge no és una virtud que tenguin tots els animals, només alguns l'han desenvolupat, donat els habitats que freqüenten, per aconseguir l'aliment que necessiten. Son principalment dragons, invertebrats i ocells de caire estepari.
Cap. 30: ARRAN DE TERRA D'una manera o altre i com aquell qui diu, la majoria dels animals viuen al terra, però n'hi ha que son característics d'aquests llocs donat que pràcticament passen aquí tota la vida. Eriçons, tortugues, rèptils i ocells com la perdiu, la guàtlera o el sebel.li son els protagonistes d'aquest episodi. I

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:20

TIRA TIRA

Cap. 109: SON REAL DES DE SON BAULÓ Puig de ses Vinyes Avui en Rafel de Can Renou realitzarà una ruta per la finca pública de Son Real. Partirem de Can Picafort, concretament del Torrent de Son Bauló, per arribar, al final de l’excursió al talaiot des Figueral de Son Real. L’acompanyarà en Miquel, geògraf que ens explicarà la importància de la posidònia en la formació de les platges i els sistemes dunars, i en Bernat, arqueòleg amb qui visitarem les restes de la necròpolis de Son Real i ens explicarà la seva tasca com a subdirector de l’excavació. Farem una preciosa caminada pel litoral fins arribar a l’Illot dels Porros, des d’on ens desviarem terra endins. Farem una aturadeta al refugi de Son Real i, després d’una agradable passejada, arribarem al complex de les Cases de Son Real on ens aturarem per pegar una mossegada. Recuperades les forces seguirem camí fins les restes arqueològiques des Figueral de Son Real, on es troba el talaiot del mateix nom i aquí acabarem el programa d’avui.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:59

IB3 NOTÍCIES MIGDIA

Cap. 3018

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2994

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:30

MIRA PER ON!

Cap. 20: "LA MAR FA FORAT I TAPA" Per què tots els bisbes de les illes són valencians? D'on surt la paraula estraperlo? Quan i per què es va fer la carretera de la Calobra? I la de Formentor? És cert que hi havia un projecte de funicular fins al Puig Major? D'on prové el nom de la urbanització de Sometimes, a la Platja de Palma? Per cert… pujam o baixam a la capital? Les illes no han estat mai unides amb els Estats Units per vía marítima? Qui va posar de moda el fet de prendre el sol i estar moreno? A les Balears… hi ha el lloc on primer surt el Sol d'Espanya? La resposta a totes aquestes preguntes només la teiu a "Mira per on!", l'espai de curiositats i entreteniment didàctic d'IB3TV.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:55

CINEMA DE L'OEST " RIO DE SANGRE "

Jim i Boone són dos exploradors que participen en una expedició pel riu Missouri la fi del qual és establir un assentament en territori indi. Els acompanyen un comerciant de pells, una guia índia i un indi que ha renegat de la seva tribu. Als perills de l'expedició se sumarà la tensió que s'estableix entre els homes a causa de la bellesa de la dona.

18:10

ELS MISTERIS D'EN MURDOCH

Cap. 38: A PEL

19:10

ARA MATEIX

Cap. 236 Ara Mateix Avui al programa Ara Mateix parlarem de la restauració del rellotge de Bunyola. Dimecres passat es va instal•lar la nova esfera després d'invertir el consistori 24.900 euros a renovar completament l'estructura i la maquinària. Després de mantenir-se més d'una dècada en silenci, el rellotge municipal de Bunyola, situat en la façana de l'església parroquial de Sant Mateu, tornarà a marcar les hores. I també parlarem d'altres obres, les que s'estan realitzant a l'antic edifici de Gesa que es convertirà en un espai polivalent, I ens acostarem a Sóller on està previst que arribin més de dos mil tarongers que seran plantats en son Puça.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3018

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2899

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

DESCONEGUTS

Cap. 7: MATEU MIR, ETERN RETORN La història d’en Mateu Mir, també conegut com a Mateïto, és la història d’un home decidit i audaç, que va anar a fer fortuna i que va acabar vivint una vida absolutament intensa i cinematogràfica. Com molts joves que habitaven la Mallorca dels primers anys del segle XX, Mateu Mir volia partir a fer fortuna i veure món, i ho va aconseguir, perquè des de la seva partida de l’illa, la seva vida va estar plena de canvis, emocions, riscos i apostes: va explotar un negoci de passejos en barca a Cuba, va fer política, va conèixer Al Capone, va fer tot tipus de feines als Estats Units, va ser empresonat una vegada va tornar a terres cubanes, com que d’empresonat no va delatar ningú, se’l va fer president honorífic durant 5 dies, va haver d’escapar i va creuar l’atlàntic amagat dins un bidó, va conèixer Lisboa... i finalment, va aconseguir tornar a Mallorca... Totes les anècdotes i històries que un pugui imaginar és tot allò que va viure. Mateu Mir Mateïto va partir, va recórrer món, i va tornar a l’illa de la Calma. Amb les butxaques buides, però amb el cap ple de records, i amb l’ànima plena d’experiències. Amb una vida viscuda excepcional.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:30

DESCONEGUTS

Cap. 5: ARTURO POMAR, LA SOLITUD D’UN GENI Arturito Pomar era un nin amb un talent molt especial, jugar a escacs. En un moment en què Espanya bramava de fam i pobresa, Arturo Pomar va ser un fenomen, una excepció en un moment en què cap mostra de talent tenia cabuda, molt menys en el món dels escacs. De sobte, però, la popularitat de Pomar va fer que aquest esport comencés a ocupar portades de diaris i revistes, la venta de jocs d’escacs es va disparar, i el règim va veure una oportunitat en un nin de família humil, que va arribar a ser exhibit arreu del món. Arturo Pomar feia coses excepcionals des de molt petit, era un nin prodigi, un campió en potència. Es va enfrontar amb èxit a grans estrelles internacionals, va guanyar tornejos, va viatjar per tot el món mostrant les seves capacitats. Jugava de manera instintiva, natural. Els anys varen passar, i n’Arturo va jugar els campionats més importants del món, però a diferència dels jugadors de l’època, ell mai va tenir entrenador, i això va ser, en part, el que va fer que Arturo Pomar estigués sol, perquè sol el va deixar el règim, sense cap ajuda ni a ell, ni a la seva família. A més, el mateix règim, en una altra mostra de contradicció, li dificultava viatjar a l’estranger a competir, fet que va alterar l’evolució de la seva carrera. Però Pomar seguia competint i guanyant. Després del gran torneig d’Estocolm, saturat d’escacs, amb massa partides a l’esquena, massa sessions simultànies, a poc a poc va anar abandonant la pràctica, incapaç de seguir treballant la teoria i l’estratègia. L’any 1992 va disputar el seu darrer torneig individual. Any olímpic. La gestió de la carrera d’Arturo Pomar va fer que un gran talent de l’esport no aconseguís les fites de les quals era capaç.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
23:20

CINEMA " LA GUERRA D'EN CHARLIE WILSON "

A principis dels vuitanta, un congressista americà al que li agradava passar-ho bé, una dona de l'alta societat d'Houston a la qual li agradaven les bones causes, i un agent de la CIA al que li agradaven els reptes, van conspirar per realitzar la major operació secreta de la història. Joanne Herring Julia Roberts, una de les dones més riques de Texas i virulenta anticomunista, va convèncer al congressista Charlie Wilson Tom Hanks perquè ajudés als muyahidines afganesos, aconseguint fons i armes per expulsar als soviètics d'Afganistan.

01:00

NOTÍCIES NIT

Cap. 163

En directe per el WEB
01:15

PALMA PAM A PAM

Cap. 39: SANT JORDI Al programa d'avui anirem fins sant Jordi, una barriada amb ànima de poble. Començarem al Club d’Hípica de Can Conet per després visitar la possessió de Son Ferrer. Coneixerem com es restauren molins i quins secrets amaguen les restes de Ca's Quitxero. Degustarem l'ensaïmada de Ca'n Coll i sabrem més sobre la història de l'escola pública de Sant Jordi. Per acabar el Drac de Sant Jordi treurà fum per els queixals.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:15

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3018

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:05

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2899

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:15

MUSICAL

Cap. 8

03:40

MUSICAL

Cap. 58

04:10

CLÁSICOS

Cap. 13

04:40

MUSICAL

Cap. 42

05:10

MUSICAL

Cap. 52

05:40

MUSICAL

Cap. 62

06:10

POSTALS.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:15

BALEARS DES DE L'AIRE

Cap. 33: CONTRUCCIONS PREHISTORIQUES POBLES CONSTRUCCIONS PREHISTORIQUES - JACIMENT DE CA NA COSTA -SES ROQUES LLISES -SA CORMENA DE SA GARITA -CALES COVES -SES COVES DES CASTELLA -NAVETA DES TUDONS -ILLA DES PORROS -SON REAL - TREPUCO -TORRELLET VELL .TORRE LLISA VELL -CAPOCORB VELL - TORRE D´EN GALMES - SANT AGUSTI VELL - SA TORRE TRENCADA - TALAIOT DE PULA - SES PAISSES D´ARTA -TORRALBA D´EN SALORT -SON CORRO -PUIG DES MOLINS - SA CALETA - SES PAISSES DE CALA D´HORT

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:45

HERBES MÀGIQUES

Cap. 6: INFUSIÓ DIURÈTICA CREMA A BASE D'OLI D'ATMELLA Avui a "Herbes Màgiques" elaborarem una infusió diürètica i una macedònia del fruites del bosc, que ens ajudaran a combatre les molèsties que provoquen les infeccions d'orina. A més, a la nostra secció de bellesa, vos mostrarem com fer una crema a base d'oli essencial de llimona, que ens permetrà lluir uns peus perfectes i oblidar-nos de les durícies i les esquerdes de la pell seca.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:55

LABERINT DE PASSIONS

Cap. 7: NOTICIES DE TOT COLOR En Martí anuncia a l'oficina que es jubila i que es casa. Sorpresa de tothom. Na Dolors queda dolguda. N'Eva demana en Sergi per què ha vengut a Palma, a on va dormir un parell de nits abans i per què va deixar el fills sols. Ell demana perdó. N'Helena fa plans per redecorar la casa aprofitant que els negocis 'van bé' i en Simó passa pena per la concessió, que no està fermada. Na Núria anuncia en Sergi que serà director comercial de M.C. Na Carme, en saber això, s'indigna amb na Núria que, després d'una discussió, la convenç de que la idea és bona. En Martí comunica a na Sofia les seves decisions i li mostra els bitllets d'avió per anar a Marbella. Na Carme i na Núria es reparteixen les feines per aconseguir que n'Eva quedi a Palma. En Simó i en Lluís es reuneixen amb l'italià. Ell els presenta una altra oferta que ha rebut i els hi dóna la possibilitat de contra ofertar. No poden. En partir l'Italià, en Simó se n'adona de que qui li ha llevat el negoci no és altre que en Martí.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL