Programació de TVAvui : 25/07/2017
07:25

L'HORA DEL CONTE!

L' ANEGUET LLEIG UNIVERSAL
LA REINA DE LES NEUS UNIVERSAL

En directe per el WEB
07:40

RUPERT&SAM

PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA
LA TORTUGA MÁGICA

En directe per el WEB
07:50

L'HORA DEL CONTE!

ELS DOS BESSONS MALLORCA

En directe per el WEB
08:00

MOSSÈN CAPELLÀ

"LA FORÇA DE SAMSÓ" El ca de na Bàrbara, en Samsó, mor de manera sobtada. La beata, que pateix un disgust monumental, decideix fer-li un enterrament cristià. Això escandalitza en Lluc que s'hi nega rotundament. La lluita entre els sentiments dels vilatans i la litúrgia cristiana està servida. Mentrestant, en Colau mira de trobar una altra mascota que pugui fer reviscolar na Bàrbara. Ara bé, per ventura la tria de l'animal no serà la més encertada.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:00

CINC DIES

Com cada dia, en començar el programa, debatrem sobre els temes d’actualitat social amb els contertulians habituals. Després, us parlarem de les noves tendències de decoració amb l’interiorista Paula Trincado, sabrem com actuar davant una insolació i, entre altres temes, analitzarem amb la nutricionista Marga Rigo les begudes light amb edulcorants i com les poden substituir per refrescos casolans. En l’apartat dedicat al programa ‘Memòria Negra’ d’IB3 Televisió, el metge forense Javier Alarcón ens avançarà alguns detalls del cas de ‘L’enverinadora de Pollença’.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:00

CONNEXIÓ DIRECTE

CONNEXIÓ DIRECTE- SANT JAUME Amb motiu de les festes de sant Jaume, el programa Connexió Directe farem un desplegament especial arreu de tots els municipis on se celebra aquesta festivitat. Per això, dilluns 24, revetla de Sant Jaume traslladam el plató a la plaça d’Algaida. Raül Valls i tot el nostre equip de reporters us acostaran la festa en primera persona i en directe. Us convidam a viure amb nosaltres el ball dels Cossiers d’Algaida, la sortida i festa de la Mulassa de Manacor, la sortida dels dimonis i les corregudes de cintes de Santanyí, el tradicional Jaleo de Es Castell i les hores prèvies al dia gran de l’Illa de Formentera. Des de les 18:30 i fins passades les 20:00 de l’horabaixa us esperam a tots per viure en directe les festes de Sant Jaume. Connexió Directe és el programa d'entreteniment diari d'IB3 on les fires, festes, tradicions i la cultura popular de les Illes Balears en seran les protagonistes. 60 minuts en què farem un recorregut de cap a cap de l'arxipèlag en directe i de la mà d'un equip de reporters que ens aproparan tot allò que es mou a casa nostra. Connexió Directe serà conduït per Victòria Maldi que ens farà arribar les històries més sorprenents de les Illes. Raül Valls estarà a control pendent de les xarxes socials i del telèfon whatsapp amb qui podreu contactar en directe durant el programa. Una molt bona opció per arribar a casa, alliberar-se de l'estrès i connectar amb l'entreteniment i la divulgació més propera.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:55

ILLES I POBLES


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:25

JA NEDAM!

REBECA

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:59

IB3 NOTÍCIES MIGDIA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

AGAFA'M SI POTS


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:00

CINC DIES

Avui, com cada dia, debatrem amb els contertulians habituals del programa els principals temes d’actualitat de la jornada. A més, gaudirem de la cuina d’estiu que ens prepara el xef Andreu Benítez, us parlarem en clau de salut de la prevenció de les embarassades i repassarem totes les novetats del nou capítol de la sèrie d’IB3 Televisió ‘Treufoc’ amb Laura Pons, Xisco Nadal, Michelle Elle i diversos actors que participen a la sèrie.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:35

IB3 NOTÍCIES AVANÇ INFORMATIU


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:45

CONNEXIÓ DIRECTE

Al programa d’avui de Connexió Directe, viurem les festes de la Beata de Vilafranca amb les dues edicions, infantil i adults, de la Beata Prix. També assistirem al ball de l’ofrena dels cossiers d’Algaida al seu patró. Manacor també tendrà temps per la bauxa amb la darrera sortida de la Mulassa. A Formentera viurem la diada de l’illa amb un bon caramull d’activitats. A més, com cada dimarts, us presentarem un comerç emblemàtic de casa nostra. En aquest cas serà Can Moranta, a Consell. Tot això és el que podreu veure quan faltin 10 minuts per les set de l’horabaixa a Connexió Directe. Connexió Directe és el programa d'entreteniment diari d'IB3 on les fires, festes, tradicions i la cultura popular de les Illes Balears en seran les protagonistes. 60 minuts en què farem un recorregut de cap a cap de l'arxipèlag en directe i de la mà d'un equip de reporters que ens aproparan tot allò que es mou a casa nostra.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:05

CUINA AMB SANTI TAURA

CREPES DE VERDURES Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem crepes amb verdures. La llet de coco li donarà un toc exòtic.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:30

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

DOCUMENTAL

Els " Papers de Son Armadans " va ser probablement la revista literària més important editada a Espanya durant el franquisme, i també una de les mes controvertides. Creada per Camilo José Cela al 1956, i dirigida per ell durant més de vint anys, des del seu quarter general al barri del mateix nom de Palma, publicà als més importants escriptors de l'interior i de l'exili , i va comptar amb col•laboracions gràfiques d'artistes de la talla de Picasso i Miró. En permanent equilibri amb la censura de la dictadura, de la qual el propi Cela havia format part en la postguerra, va incloure textos en català, euskera i gallec. Don Camilo havia arribat a Mallorca al començament de 1954, després que l'èxit de les seves primeres novel•les, "La Familia de Pascual Duarte" i "Pabellón de Reposo" i la prohibició de “La Colmena" per la censura li haguessin fet guanyar un gran prestigi literari a Madrid. Necessitava un lloc tranquil per poder escriure, i amb la seva dona, Rosario Conde, i el seu fill de 8 anys, s'estableix durant dos estius consecutius al Port de Pollença. Aquí escriu "La Catira", "El molino de viento" i "Judíos, moros y cristianos". A finals de 1955 s'instal•la definitivament al barri de Son Armadans, de Palma, i aquí comença a donar forma a la idea de crear una publicació, feta a Mallorca, però amb vocació d'arribar a tot el món literari. Comença a intercanviar correspondència amb els més importants escriptors i intel•lectuals espanyols de l'interior, i també de l'exili, i en poc temps -amb l'ajuda de Jose Manuel Caballero Bonald, com a secretari de redacció- aconsegueix comptar amb col•laboracions suficients per a l'edició del primer número de la revista. Entre ells Gregorio Marañón, Alonso Zamora Vicente, José Mª Castellet, José Mª Moreno Galván, Dámaso Alonso, Carles Riba i Ricardo Gullón . El prestigi de la revista, que s'imprimeix en els tallers de Mossèn Alcover, i del seu controvertit director i editor, que el 1957 és elegit per ocupar

22:35

LA NIT DE CELA

Programa especial estrena documental “La dansa de Formentor” El programa Dues Voltes, presentat per Neus Albis, emet un especial amb motiu de l’estrena de “La dansa de Formentor,” un documental que ret homenatge a l'escriptor i guanyador del Premi Nobel Camilo José Cela per celebrar-ne el centenari. Comptarem al nostre plató amb la protagonista del documental, Camila Cela Marty, néta de l’escriptor, així com també amics i algunes de les persones que treballaren amb el Nobel de literatura, com la seva secretària, Mabel Dodero, o el catedràtic de la UIB i filòleg, Perfecto Cuadrado. També ens acompanyarà el director del documental, Pedro Barbadillo, i el periodista i col•laborador del programa, Matías Vallés. Tendrem connexions en directe per poder parlar de l’escriptor amb persones que han tengut relació amb ell com Ramón Aguiló, exbatle de Palma que inaugurà un carrer amb el seu nom. També parlarem amb el músic Joan Martorell, artífex de la música original de “La dansa de Formentor”.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
23:45

CINEMA " LA COLMENA "

Camilo José Cela escriu en el pròleg a la primera edició de la novel·la "El Rusc no és una altra cosa que un pàl·lid reflex, que una humil ombra de la quotidiana, aspra, entranyable i dolorosa realitat ... no aspira a ser més que un tros de vida narrat sense reticències, sense estranyes tragèdies, sense caritat, com la vida discorre, exactament com la vida discorre. Vulguem o no vulguem. La vida és el que viu -en nosaltres o fora de nosaltres-; nosaltres no som més que el seu vehicle, el seu excipient com diuen els boticarios ... La seva acció discorre a Madrid, en 1942, i entre un torrent, o un rusc, de gents que de vegades són felices, i, de vegades, no".

01:55

NOTÍCIES NIT


En directe per el WEB
02:05

ANAM A SA PLATJA?

BADIA D'ALCÚDIA En el cinqué programa de Anam a sa platja, ens dirigim a la Badia d'Alcúdia. A primer hora del matí ens trobam a Toni Riutort. Tothom el coneix com "El sheriff". És el personatge més popular d'aquest litoral i té mil històries per contar. Més tard ens elevam a 180 metres practicant l'esport de moda a a platja, el parasailing. Des de les altures gaudirem d'una vistes úniques de la badia També comprovam com aquesta costa es un lloc ideal per passar el dia en família. Hi ha pinars on els banyistes gaudeixen d'un bon picnic. Després de dinar n'hi que juguen al parxis. D'altres miren la tele que s'han portat de casa. En acabar la jornada, anam a la zona on es reuneixen els joves dels pobles dels voltants. Aquí xerren, prenen els sól o juguen a volley- platja. . Tots confessen que no canviarien per res del món les seves platges.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:00

IB3 NOTÍCIES VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:45

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:50

VALLTERRA

PENDENT D'UN FIL

En directe per el WEB
04:15

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:25

BALEARS DES DE L'AIRE

LA ALMUDAINA, LA SEU, PARC DE LA MAR POBLES PALMA PART1 - ALMUDAINA+S´HORT DEL REI - LA SEU - PARC DE LA MAR - SES VOLTES + PALAU EPISCOPAL -CORT - CONSELL INSULAR - PARLAMENT IB - PALAU MARCH - GRAN HOTEL

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:55

POBLES

ESCORCA 1. Introducció al poble 2. Personatges amb història en Toni Blau de Cala Tuent; en Cinto d'Escorca; en Paco de Mossa; en Jaume Reynés, prior de Lluc; en Toni de Cúber 3. Entrevista a Catalina Cladera, sa madona d'Albarca, i perfil biogràfic 4. Tertúlia a la perruqueria d'en Tomeu Gelabert 5. Nins i nines "Si jo fos batle", "El que més m'agrada"... 6. Veïns opinen 7. Personatges amb història La Setmana Santa de Sineu Pere Massanet i Antoni Comas 8. Entrevista a Ricard Terrades, director Escola de Música de Lluc, i perfil biogràfic 9. Vídeo sobre Menut i Binifaldó 10. Curiositats El camí vell de Lluc; L'Oratori de Sant Pere d'Escorca; Els Blauets de Lluc 11. Entrevista a Nicolau Llull, garriguer de Coma Freda i jutge de pau d'Escorca, i perfil biogràfic 12. Entrevista a Antoni Gómez, batle del municipi, i perfil biogràfic 13. Acomiadament del poble

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:45

EL FARO. CREUER DE CAMINS

EL FARO, EPISODI 34 Rosa tracta de subornar la doctora de la residència de Carme. El camioner que va denunciar el difunt José per l'accident va a El Faro. Mentre Irene va a cercar Lucía a El Faro, Ricardo li fa una pregunta molt important a Lucía.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:35

LABERINT DE PASSIONS

PERDRE ELS PAPERS Na Sofia descobreix que en Martí s'ha fet una prova de fertilitat. No sap el resultat. En Martí aconsella a n'Eva que potser ha arribat el moment de pensar en el divorci. Na Núria cerca uns papers i li demana a en Sergi si els ha vist. En Sergi diu que no i que na Sofia pensa que tampoc. En Llorenç visita en Pere i coneix na Laia. Se'n va després de donar un parell de consells de pesca. N'Eva defensa n'Adrià i li cinta l'aventura d'en Sergi amb n'Anna. En Martí es posa furiós quan n'Eva li demana per na Sofia i n'Eva queda estranyada per la seva actitud. En Tito intenta explicar-li a n'Helena el tema de na Carme i els doblers. N'Helena li diu que no el veurà mai més. Na Dolors visita na Montse perquè l'enyora. Ve del metge. Na Carme demana ajuda a n'Eva per trobar el responsable de l'estat de n'Adrià. N'Eva recorda distints moments que la fan pensar que potser el responsable sigui en Martí. En Martí diu a en Sergi que n'Eva li ha dit que té una amant. N'Helena prova d'arreglar les coses amb en Simó. En Simó li diu que estima na Carme i n'Helena el fa fora de casa. En Sergi intenta explicar-se. En Martí li diu que el pot acomiadar. En Martí rep la cridada de la clínica de fertilitat i li donen la notícia de que és estèril de naixement. N'Helena intenta suïcidar-se.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:55

LLÀGRIMA DE SANG

Vincles Na LILÍ prega l'ajuda de n'AINA i li confessa que intentà besar en PAU. N'AINA decideix ajudar-la. Na XESCA explica a na MARGALIDA els problemes d'en XAVIER. En PAU parla amb n'ÀNGEL dels seus problemes. N'ÀNGEL proposa fer una excursió per fer submarinisme i hi convida na JOANA. Na MARGALIDA parla amb na LAURA que, deprimida, li confessa que ha patit un avortament. L'AMO en BIEL informa en MATEU que n'ALBA i na CLÀUDIA queden a casa. En MATEU amaga els seus sentiments a son pare, però és evident que no li agrada la notícia. En FERRAGUT pregunta a en MIQUEL quant fa que és amant de na VIRGÍNIA. En PAU demana a na JOANA que vagi a fer submarinisme amb els amics. Na JOANA se'n va ofesa i en PAU l'atura abans que abandoni el bar. En FERRAGUT aconsella en MIQUEL que arregli els seus assumptes privats i que eviti estar sol. En PAU confessa el seu amor a na JOANA davant tothom al bar. En PAU i na JOANA celebren el seu amor sota els llençols.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL