Programació de TVAvui : 23/03/2017
07:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 41: LA MOIXA ENCANTADA UNIVERSAL
Cap. 42: EL TRES GERMANS I EL LLEGANT MALLORCA

En directe per el WEB
07:40

RUPERT&SAM

Cap. 6: "JUGA AMB MI"
Cap. 7: "TINC GANA"
Cap. 8: DIVIDITS

En directe per el WEB
07:50

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 24: ANIMALTERÀPIA AMB EN BRUNO I L'ARRIVADA DE TRES EGÜES DE BÈLGICA Avui a "Un Món de Criatures" coneixereu en Bruno, un ca que pot presumir de tenir un bon grapat d'amos que l'estimen i el passegen, la seva companyia serveix d'animalteràpia beneficiosa per als residents d'un centre d'acollida. El qui també necessita teràpia beneficiosa és en Narco, un ca que va ser cremat intencionadament amb aigua bullint. Per altre banda, serem testimoni de l'emoció del primer encontre entre tres egües acabades d'arribar de Bèlgica i els seus joves genets. Finalment, seguirem abordant el cas d'en Trui, un canet que pateix ceguesa als dos ulls, una intervenció farà que potser recuperi la visió d'un, l'èxit de l'operació permetria que pogués ser adoptat.

En directe per el WEB
08:35

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 43: EL SOLDADET DE PLOM UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:45

VALLTERRA

Cap. 123: LLISTA NEGRA Na Dolors té l'arracada a la mà demana perdó, està contenta de n'Elisa no sigui una assassina, però; qui l'ha morta? En Miquel se'n vol anar de Vallterra. N'Eulària, anima a en Miquel a quedar i lluitar contra en Bartomeu. En Xisco amenaça en Guillem i diu que ha estat ell qui ha donat el projecte a en Miquel. N'Aina dirà a n'Eulària el que pensa fer na Marita no anar a Eivissa Na Marita li diu que si ella se'n va, n'Arnau podrà ser seu. En Xisco vol demostrar que en Guillem va donar el projecte a en Miquel. En Miquel té les hores comptades a Vallterra, però depén de na Dolors; està enamorat de ella i li demana si se'n vol anar amb ell. Na Dolors li diu que sí. N'Aurora se queixa que en Miquel encara és per Vallterra. Na Dolors comunica a en Patxot que en Miquel no donarà suport al projecte davant els inspectors, i a més, en acabar ella se'n va amb en Miquel. En Miquel comunica a en Bartomeu que se'n va de Vallterra, son pare li replica que ha de defensar davant els inspectors el projecte; o no se'n record que ha fet pel seu fill; en Bartomeu li diu que va pegar foc i que sempre l'ha protegit. Vol que li torni el favor. En Miquel accepta.
24: LA INSPECCIO Se prepara una festeta pels inspectors i membres del Consell. N'Arnau recorda que en una altra festa varen tenir relacions. En Bartomeu li és igual allò que pensi en Miquel, sempre que cumplesqui. No vol tornar a recordar-l'hi que ho deu tot per guardar el secret de fa 15 anys. En Miquel cumplirà. En Patxot va a Palma, per conèixer de primera mà, el procés d'inspecció de Vallterra. N'Eulària està extranyada del canvi d'en Miquel, no entén que hagi canv...

En directe per el WEB
09:30

AL DIA.

Cap. 204

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:05

ARA MATEIX

Cap. 231 Avui al programa Ara Mateix parlarem del premi Fumeral que l'escola cooperativa es Liceu entregarà aquest 2017 a Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys de dedicació a la música. Donis de l'escola es vol reconèixer la seva contribució a la divulgació i a favor de la llengua catalana. Serà l'escriptora Maria Antònia Oliver, guardonada l'any passat en la primera edició d'aquest premi, qui entregarà el Fumeral 2017 a la cantant mallorquina. L'acte tindrà lloc avui 11 h. També anirem a Ses Salines on es celebra la fira de la sal i les espècies.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:35

MIGJORN

Cap. 60: A SES ILLES SABEM TONDRE ES QUI CERQUEN LLANA! Na Joana i en Pere decideixen mantenir la seva relació en secret. En Miquel ho descobreix i quan li explica a na Pilar tots dos s'imaginen com serà el seu futur. Mentrestant, na Milo aconsella a en Pere com ser millor amant i en Ricard espera la visita d'un important client rus.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:30

BON PROFIT

Cap. 91: ARRÒS SEC DE VERDURES AMB ALLIOLI D'AMETLA A Bon profit es tendran molt en compte els productes de la nostra terra que seran protagonistes a les receptes que ens prepari n’Óscar. El programa, amb una duració de 25 minuts, començarà amb la presentació del plat del dia i dels ingredients. El cuiner, anirà pas a pas elaborant el plat quasi a temps real per tal que l’espectador pugui aprendre com fer la recepta a ca seva. Al final de cada programa es resumiran mitjançant el grafisme els ingredients de la recepta del dia. Avui possam taula am un arròs sec de verdures amb allioli d'ametla.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:59

IB3 NOTÍCIES MIGDIA

Cap. 3014

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2990

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:30

TIRA TIRA

Cap. 76: Morro d'Almallutx Nou capítol de Tira tira: ascensió al Morro d'Almallutx 1.064 m En el nou capítol de Tira tira que s'emetrà el diumenge 23 de març a les 21.30 a IB3 TV en Rafel de Ca'n Renou i tot el seu equip aniran al Morro d'Almallutx. La ruta començarà a Fornalutx, on es trobam amb en Jaume Deyà, arqueòleg del Projecte Almallutx, un jaciment de l'època islàmica localitzat en aquest punt de la serra de Tramuntana, allà on ara hi ha l'embassament del Gorg Blau. En Jaume ens acompanya a l'embassament i ens explica les campanyes arqueològiques, les principals troballes i el projectes del seu equip. Amb en Jaume iniciam també la ruta d'aquesta setmana, des de la font dels Noguers, devora l'embassament de Cúber. Amb ell seguim parlant de la seva feina com arqueòleg fins que ens acomiadam. Pel camí en Rafel es troba amb diversos excursionistes que realitzen rutes per aquesta zona tan freqüentada de la Serra de Tramuntana. Al Coll dels Coloms en Rafel es troba amb en Miquel Rayó i en Joan Rabassa, que l'acompanyaran fins el cim. Visitarem una casa de neu, parlarem de les plantes i els paisatges. En Miquel Rayó, a més de gran excursionista, és ecologista i escriptor. Ens parlarà de la Serra i ens dedicarà un dels seus llibres. El programa d'aquesta setmana finalitza al cim del Morro d'Almallutx, a 1.064 metres d'alçada, des d'on es contemplen unes vistes espectaculars de la zona dels embassaments i de bona part de la Serra de Tramuntana.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:15

ELS MISTERIS D'EN MURDOCH

Cap. 33: SANG I CIRC

17:10

CINEMA DE L'OEST " L'AUTÈNTICA HISTÒRIA DE JESSE JAMES "

Després de la Guerra Civil 1861-1865, els germans Frank i Jesse James intenten en va trobar treball; així que decideixen aconseguir diners per altres mitjans: planegen l'assalt a un tren amb la intenció de retirar-se amb el botí, però, quan comproven que es tracta d'un negoci fàcil i molt lucratiu, decideixen continuar amb els seus fechorías, la qual cosa els condemna a viure al marge de la llei.

18:55

ARA MATEIX

Cap. 232 Avui al programa Ara Mateix parlarem del premi Fumeral que l'escola cooperativa es Liceu entregarà aquest 2017 a Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys de dedicació a la música. Des de l'escola es vol reconèixer la seva contribució a la divulgació i a favor de la llengua catalana. Serà l'escriptora Maria Antònia Oliver, guardonada l'any passat en la primera edició d'aquest premi, qui entregarà el Fumeral 2017 a la cantant mallorquina. L'acte tindrà lloc avui 11 h. També anirem a Ses Salines on es celebra la fira de la sal i les espècies.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3014

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2895

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

UEP! com anam?

Cap. 303: CONRAREM A SANT CLIMENT A RITME DE SAMBA I DESCOBRIREM LA HISTÒRIA DEL CAPITÀ SU CONRAREM A SANT CLIMENT A RITME DE SAMBA I DESCOBRIREM LA HISTÒRIA DEL CAPITÀ SUAU Com cada dijous i fidels a la nostra cita, a Uep! Com anam? Vos tenim preparat un programa dels que ens fan aixecar de la cadira per ballar. Farem la nostra primera volta al fora vila de Sant Climent, on en Toni Ballador passarà un dia amb una família menorquina amb empelts a Brasil. Amb ells, el nostre presentador farà planter de carabasses, sembrarà mongetes amb una “matraca” del brasil i tocarà música fusió Balears-Brasil. Una mescla inèdita que no vos podeu perdre. Mentrestant, un manescala de Ciutadella visitarà un cavall que pateix d’enfusadura, una inflamació molt dolorosa de les peülles. El seu propietari està molt preocupat per si podrà sortir a les festes de Sant Joan. Ja ho veurem. Na Vanessa García ens espera també a la seva terrassa-hort per ensenyar-nos a construir un hort vertical i netejar la nostra taula de cultiu per a properes sembres. El mestre Felip Munar visitarà la bodega Suau, per descobrir per què és considerat un dels millors brandys del món i donar-nos a conèixer la llegendària història del capità Suau: Tota una novel•la d’aventures pel mar del Carib amb port d’arribada al Pont d’Inca. Per obrir la gana, una simpàtica amiga eivissenca del programa ens cuinarà uns bons tudons a la cassola. No podreu canviar de canal perquè també arreplegarem una guarda de 1000 ovelles a Calvià amb un pastor i els seus tres cans. Com cada dijous, després del Temps. Vos esperam!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:55

DUES VOLTES

Cap. 149 El debat polític Dues Voltes, conduït per la periodista Esther Matutes, tractarà aquest dijous l’atemptat de Londres, la violència al futbol infantil i l’accés a les platges. A més, els polítics triaran la seva notícia de la setmana. Han confirmat la seva assistència al debat Marga Prohens PP, Damià Borràs PSIB, Bels Busquet MÉS per Menorca, Alberto Jarabo Podem, Jaume Font El Pi i Xavier Pericay Ciutadans.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
00:10

NOTÍCIES NIT

Cap. 159

En directe per el WEB
00:25

UEP! com anam?

Cap. 251

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
01:50

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3014

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:45

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2895

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:50

MUSICAL

Cap. 2

03:15

MUSICAL

Cap. 16

03:45

MUSICAL

Cap. 26

04:15

MUSICAL

Cap. 90

04:45

MUSICAL

Cap. 46

05:10

MUSICAL

Cap. 56

05:40

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:45

ILLENCS

Cap. 55 1- FORMENTERA: PORT DE LA SAVINA "Fruits estranys" En David és un jove pescador de Formentera. Pesca clavells, un peix semblants a la rajada que trinxa en el vaixell i en arribar a la costa el condimenta amb salmorra mescla d'aigual i sal en un poal i el deixa assecar al sol. És una tècnica centenària que va aprendre del seu padrí. Després de veure'l assecar el peix, anirem a un restaurant on s'elabora l'ensalada pagesa típica de Formentera, en la qual l'ingredient estrella és el "peix assecat" 2-MALLORCA: PALMA. "Per la carretera" N'Aina fa 21 anys que es dedica a la missatgeria en moto. En principi, és una feina tradicionalment masculina i de gent jove, però per a n'Aina és la seva feina ideal perquè combina la seva passió pel carrer odia estar en una oficina, les motes i la gent. Començà fent feina per a una empresa de missatgeria i llavors amb una companya montà una missatgeria pel seu compte. La veurem recorrent els carrers de Palma per a arribar a temps a totes les seves entregues. 3-MALLORCA. LLUBÍ: "On hi va una, hi van totes" En Joan és apicultor. És una cosa que li apassiona. Diu que té una malaltia, és un neuròtic obsessiu amb l'apicultura, però en positiu. Diu que és una tradició de tot Mallorca, no només de Llubí, encara que a Llubí fa 6 o 7 anys que hi té lloc la Fira de la Mel. Per a ell, és com obrir una finestreta en el passat... obrir una finestra perquè ha descobert, investigant, que res no és propi de Mallorca, sinó que és una mescla de cultures; el Marroc, Holanda.... El veurem recollir la mel dels ruscs. 4- MALLORCA. PALMA: "El porter de la plaça" En Mateu fa feina al bar Esapña, en el carrer Oms, i allà té la seu d'Espanya Jockey Club. El hoquei és la seva vida. En el bar té moltes fotografies dels equips des del l'any 71 i una habitació plena de trofeus. Ens contarà la seva vida dedicada a aquest esport i assistirem a diversos entrenaments a la mítica plaça dels Patins, de Palma. 5-MENORCA. MAÓ: "410 vaques en color!!!" En Simó és veterinari com també ho era el seu pare; es dedica a la cria de la vaca menorquina. La recuperació d'aquesta raça autòctona la va iniciar son pare, ja que creia que era una vaca que tenia més possibilitats de desenvolupar-se a la terra a la qual pertanyia. En Simó opina que potser no és tan rendible com la frisona, però sosté que la llet té més proteïnes. A més a més, aquesta raça té l'avantatge que és bona, tant per a llet com per la seva carn. El veurem en un recorregut per les diferents finques on les cria i elabora formatge. 6-FORMENTERA: SANT FRANCESC. "Comuniquen..." Na Zelda és italiana, arribà a Formentera amb el seu company. L'ajuda en el seu negoci, un locutori que ha muntat a Sant Francesc de Formentera. La majoria dels seus clients són homes. Na Zelda creu que és perquè, en general, la gent que emigra són homes. Les nacionalitats que acudeixen a l'únic locutori obert de Formentera a l'hivern són nombroses: marroquina, equatoriana, colombiana, brasilera, peruana, francesa, alemanya, etc... 7- MALLORCA. PETRA: "El cicle de la vida" En Joan Adrover viu en aquesta finca de cultiu ecològic amb el seu fill des de fa 17 anys. És pagès, da família pagesa, i sempre s'ha dedicat a ajudar els seus pares. Per circumstàncies de la vida, es va fer vegetarià i s'adonà que el que cultivava amb els seus pares no li servia per a alimentar-se i sobreviure. Decidí, llavors, comprar una finca amb la seva esposa, que va morir fa dos anys, i dedicar-se a l'agricultura ecològica. Ara vol passar-li el relleu al seu fill. El veurem també practicant ioga, una afició que compagina amb la vida de pagès. 8- MALLORCA. PALMA: "Cercant una utopia" N'Antoni és guitarrer luthierm diu, és una altra cosa. Té 50 anys i és extremeny encara que viu a Palma des dels 14 anys. La seva afició a l'art de construir guitarres li ve des de molt nin. Després de treballar la fusta en la fusteria clàssica, entrà en contacte amb George Bowden, a través de la seva professora de guitarra, fins avui no ha aturat. Bowden fou un prestigiós guitarrer resident a Palma, el qual l'acceptà com a alumne, després de fer-lo esperar durant 2 anys. Les seves guitarres estan fabricades artesanalment, segons la tradició, usant diferents fustes d'anys d'assecat, encolades amb cola calenta al "bany maria" i envernissades a mà amb goma laca de canell.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:20

HERBES MÀGIQUES

Programa divulgatiu per donar a conèixer les propietats de les diferents plantes i herbes autòctones de les Illes Balears. Cap. 1: COLESTEROL I EXFOLIANT PER UNA PELL SUAU Al programa d'avui coneixerem un remei casolà per mantenir a retxa el colesterol. A més aprendrem a fer un exfoliant d'herbes per mantenir la pell suau i nodrida, i vos donarem un truc per mantenir la roba tan blanca com el primer dia. Tot això de la mà de Marc Moll, presentador d'aquest espai, i expert coneixedor de les propietats de les plantes.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:50

LABERINT DE PASSIONS

Martì Cabot y Simón Borràs fueron socios hace años, pero una disputa provocada por los celos de Carme, hermana de Martì, les llevó a dar fin a cualquier relación. Martì se quedó con M.C. mientras Simón que lo pasó muy mal durante un tiempo, solo consiguió establecerse cuando se casó con una marquesa que veraneaba en Ibiza. Con ella tuvo una hija y conoció el mundo del lujo y las comodidades. Pero la vida disipada le ha pasado factura y ahora está arruinado. Simón regresa a Palma con la intención de gestionar la concesión de un holding holandés en el Mediterráneo. Sin embargo, se da cuenta que las heridas del pasado no han cicatrizado cuando descubre que pierde la concesión en un juego sucio ideado por Carme Cabot, la hermana de Martì. A partir de aquí se inicia una guerra que poco a poco va más allá de la competencia empresarial en la que tanto Carme como Simón deben buscar aliados y lugartenientes. Así se forman dos bandos: Carme engañando a su sobrina Nuria con banderas que enarbolan la defensa del negocio y de la familia. Y Simón, aprovechando el flanco débil de los Cabot, la oveja descarriada de esa familia, Adrià, hijo de Carme y sobrino de Martì. En esta lucha, muchos son los afectados. Los traidores. Los traicionados. El juego sucio y las trampas que se ponen, van a pasar factura. Los deseos de venganza que van creciendo de un lado y de otro, van arrastrando a quienes tienen a su alrededor. Esto les irá obligando a todos y cada uno de los personajes a tomar partido a favor de un lado o de otro, mientras poco a poco se nos revelan esos oscuros e inesperados secretos del pasado. Llegado el momento en que los lugartenientes Nuria y Adrià descubren que han sido engañados y manipulados, empezará la carrera que llevará a desenmascarar a los traidores y quizá así poder dar fin a una disputa que lleva ya tantos años enquistada. Cap. 1: CÓRRER N'Adrià és atropellat mentre fuig d'uns misteriosos malfactors. Comença un flash back. N'Adrià intenta lligar amb na Sofia sense èxit. Na Carme i na Núria fan plans per fer-se amb una lucrativa concessió d'afers marítims. En Lluis i en Simó estan a punt de fer-se amb aquesta mateixa concessió. N'Helena, ignorant dels problemes econòmics que tenen, vol instal·lar una oficina molt cara al passeig marítim. Na Núria es queixa a na Carme de que el seu fill, n'Adrià, no du bé l'estand del saló nàutic. N'Eva arriba de Barcelona a fer una visita. En Günther avisa na Carme que ha vist el delegat del holding italià parlant amb qualcú. Na Carme veu en Simó i perd el coneixement. N'Eva i n'Adrià es troben pel saló nàutic i tenen unes paraules en les que veim que tenen una amistat especial. N'Adrià reb una cridada amenaçant d'un home misteriós.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL