Programació de TVAvui : 21/04/2018
07:20

FIRES I MERCATS

FIRA DE L'OLIVA DE CAIMARI Caimari. Fira de S'Oliva Als peus de la Serra de Tramuntana hi ha un petit poble conegut per les seves olives, pel seu oli i antigament pel seu carbó Caimari. Si vols conèixer de més a prop com funciona una sitja de carbó i com era la vida dels carboners, i conèixer els secrets d'un bon oli d'oliva, no et perdis aquesta setmana el programa FIRES I MERCATS.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
08:10

L'HORA DEL CONTE!

LA GAVINA MALLORCA

En directe per el WEB
08:20

RUPERT&SAM

L'AMPOLLA
LA TORTUGA MÁGICA
TOQUEM ELS DOS

En directe per el WEB
08:30

L'HORA DEL CONTE!

ELS MUSICS DE BREMEN UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:40

VARIATEn directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:05

DOCUMENTAL

11:05

UEP! com anam?

SET ANYS NO SÓN RES Aquest dijous dia 5 d'abril, el “Uep! Com anam?” compleix 7 anys en antena i ho volem celebrar amb tots vosaltres oferint-vos el bo i millor del camp. Per començar, en Jaume Coll collirà i tastarà flors comestibles a Sant Miquel de Balansat amb una pagesa recen arribada al món de fora vila. Ens explicarà la seva anterior vida entre aules i biblioteques com a professora universitària. Amb dos amics seus ens cuinaran una truita de verdures i una amanida que despretarà els paladars més exquisits. En Toni Ballador passarà un matí a Manacor amb la bona gent d'APROSCOM. Faran planter amb usuaris de l'associació i ens contaran com trebvallen cada dia per a la inserció laboral dels que més ho necessiten. Per acabar aquesta visita, en Felip Munar portarà un pastís amb 7 espelmes per a brufar amb els nostres protagonistes per els 7 anys en antena del “Uep! Com anam?” a les vostres pantalles de la mà d'IB3 Televisió. I també visitarem un jove “youtuber” que en els darrers temps s'ha fet d'allò més famós. Un nin d'11 anys que ha aconseguit amb els seus vídeos de fora vila arribar a les 200000 reproduccions. Tot un fenòmen, en Miquel Montoro. Coneixerem el senyor de Son Torrelleta, a Santa Maria del Camí. Ens mostrarà el seu aviram i les seves ovelles que pasturen per unes terres amb gran història i tradició rural. I com cada dijous, en Felip Munar ens omplirà la nit de paraules sàvies i ben filades amb les seves gloses i dites.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:05

DUES VOLTES

REPUTACIÓ ONLINE "Dues Voltes" vol aprofundir en la realitat que s'amaga darrere els clics i comentaris d'usuaris i en els seus efectes als negocis. La periodista Neus Albis parla amb Blanca Zayas, directora de Comunicació de TripAdvisor Espanya; Sara Ranghi, executiva d'aquesta matèria a la companyia Melià; Patricia Bárcenas, experta en xarxes socials, i amb els 'influencers' Àngel Aguiló i Joana Botey, que gestionen la marca d'experiències gastronòmiques Trescant per Mallorca. Maria Antònia Serra conversa a Formentera amb Jorge Bonet, copropietari del restaurant Juan y Andrea, que va patir una gran crisi d'imatge per una factura publicada a les xarxes. La reportera també entrevista els professionals que varen intervenir al cas Vicent Torres, director de Mediterrànea Networks, i Guille Rodríguez, expert en reputació en línia. A més, assisteix a un curs de reputació en línia organitzat per la CAEB, i parla amb alumnes i amb el professor Gorka Goikoetxea. Maria Salas entrevista la directora de l'hotel Planet One, Dolores Longueira, que explica com es remunta la reputació d'un establiment després de ser el pitjor valorat de Mallorca a Internet; i amb Tomeu Caldentey, que conta la seva experència als seus restaurants. La reportera també parla amb Cosme Bonet, conseller d'Economia, Hisenda i Turisme, que explica com es vol potenciar l'estratègia de promoció en línia de Mallorca, incorporant nous professionals de les xarxes, com els 'influencers'.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:55

FRED I CALENT

VERDURES SILVESTRES Títol Verdures silvestres Els espàrrecs són un dels regals que ens dóna la terra a la primavera. Però no és l’única verdura silvestre que trobam quan passejam per fora vila. Aquesta setmana a Fred i Calent volem conèixer i cuinar cama roja, ortigues i colissos o verdura que li diuen a Eivissa. Veurem com de “males herbes” en tenen ben poc. Na Marta Simonet i en Miquel Calent aniran a cercar espàrrecs i descobriran les diferents esparregueres que existeixen. A més també veuran espàrrecs cultivats, un cultiu excepcional que es difícil fer a les nostres Illes. Na Marta Simonet agafarà ortigues amb en Joan de Ses herbes i junts cuinaran una infusió amb les arrels i una truita amb les fulles. Na Fanny Pons ens explicarà com s’han de fer netes aquestes verdures silvestres i amb en Miquel Calent veuran com és d’important la clorofil•la per l’alimentació. En Miquel Calent també anirà a Eivissa a veure els colissos o “verdura” què en diuen a Eivissa i tastarà el cuinat que es fa amb ella. Veurem també com és la cama-roja i amb les seves arrels farem un substitutiu del cafè. I com no podia ser d’una altra manera en Miquel Calent ens donarà idees per cuinar amb totes aquestes verdures silvestres.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:05

MIRA PER ON!

AMADANS,SOLDATS,FRANCISCANS I CANS Benvinguts a MPOn! Preparats pel nostre allau informatiu sobre curiositats illenques? Idò venga perque avui n'hi ha per vendre i regalar tenim dos personatges de Petra, un conegut i l'altre no tant. Un castell mig amagat, expressions molt nostres, i com no, noms de carrers i barriades. Fins i tot esbrinarem de que està feta l'arena de la platja! Au idò començam. Avui al MPOn xerram de…. Armadans, soldats, franciscans i cans.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:35

CINEMA " LOL "

Després de ser abandonada pel seu nuvi, Lola Miley Cyrus, una al·lota de 16 anys, busca el suport del seu millor amic. Al mateix temps, la seva mare, una divorciada de 40 anys, s'esforça per tirar endavant. En un món cada vegada més connectat per YouTube, iTunes, Twitter i Facebook, Lola i els seus amics s'enfronten a les pressions de l'amistat i els romanços d'institut mentre breguen amb els seus pares, moltes vegades sobreprotectores i tecnològicament desorientats... Remake americà de la pel·lícula francesa del mateix nom.

17:05

UN LLOC AMB HISTÒRIA

CAN COSTA EL POETA DEL PAISATGE Al capítol d'avui descobrirem la història d'un dels poetes més emblemàtics i amb més clarobscurs de les illes. Un home capaç d'escriure a l'altura dels grans literats i que ens deixà El pi de Formentor com a culminació de la poesia romàntica. Avui ens endinsarem en la personalitat del poeta pollencí que vivia a voltes una mena de conflicte entre la religiositat i la llibertat creadora. Avui, Miquel Costa i Llobera.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:05

GENT DE LA MAR

Trobada de Surfcasting amb el Club de Pesca Serrans i navegació amb un J80
Turisme pesquer, Família Capapuig, construcció bot laminat en fred. Turisme pesquer, Família Capapuig, construcció bot laminat en fred. Avui, en Pedro Carbonell farà turisme pesquer des de es Port d’Alcúdia. Compartirà jornada amb pescadors i turistes. Tots junts gaudiran d’una gran varietat de captures. En Manolo Barahona navegarà amb la primera golondrina que va fer excursions entre el Port de Sóller i sa Calobra. Coneixerà l’historia de la família Capap...

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:40

ZOOM

CIRCUIT TRAMUNTANA Els batles i veïns de la Serra de Tramuntana denuncien des de fa anys que el que és un entorn idílic es converteix els caps de setmana en un circuit de carreres. Desenes de motocicletes de gran cilindrada recorren la carretera de la Serra i alteren, segons els residents, la calma i la pau de la zona. El programa Zoom ha parlat amb totes les parts d'aquest conflicte de convivència. Els comerciants, l'administració, la Guàrdia Civil, els aficionats a la motocicleta, i els veïnats. Les imatges del programa recullen els moments de màxima concentració de motocicletes, els controls de trànsit, les mesures de renou, i tot un seguit d'actuacions que es duen a terme per intentar minvar l'impacte d'aquesta activitat. Per a uns, es tracta de carreres il.legals, mentre que els protagonistes asseguren que en general compleixen la normativa de trànsit i que han de poder circular amb tota normalitat.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

AGAFA'M SI POTS NIT


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:40

CINEMA " FRACTURE "

Willy Beachum Ryan Gosling és un jove i ambiciós fiscal la carrera del qual està començant a desenganxar. D'altra banda, Ted Crawford Anthony Hopkins és un enginyer de mitja edat que acaba de disparar a la seva dona Embeth Davidtz a sang freda. La destinació els enfrontarà en el consegüent judici. Crawford resulta ser un individu tan complex i impredictible com el crim que ha comès, de manera que les acusacions de Willy comencen a enfonsar-se al mateix temps que el seu futur professional.

00:45

DOCUMENTAL

01:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:10

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:15

PITIÜSES, ENTRE PINS I SAVINES

Són 13 programes que s'emetran els dimecres a les 22h El proper dimecres 30 de juliol a les 22h IB3 estrena el programa 'Pitiüses entre pins i savines'. Els actors Tita Planells i Toni Riera i el presentador Tito Fuster recorreran Eivissa i Formentera al llarg de 13 capítols d'una durada aproximada de 80 minuts cadascun que s'emetran de forma setmanal. A 'Entre pins i savines' visitarem els indrets més emblemàtics de les illes Pitiüses i els locals més de moda, però també descobrirem paratges únics d'una bellesa extraordinària als quals arribarem a bord d'un globus, a sobre d'una taula de surf o embarcats en un iot de luxe. Parlarem amb artistes mundialment coneguts que s'escapen a Eivissa i Formentera cada vegada que poden, amb artesans que van arribar a les illes en plena època hippy i amb veïns de tota la vida que ens duran a pescar, ens passejaran per Dalt Vila, ens ensenyaran a esculpir fusta, pintar quadres i a cuinar flaó i orelletes. Ballarem pagès, però també sortirem de festa entre ampolles de cava que valen 50.000 euros. Són els contrastos que ofereixen les Illes i que queden perfectament produït per 'Global Mediterráneo' del 'Grupo Prensa Pitiüsa'. EIVISSA CIUTAT.PITIÜSES,ENTRE PINS I SAVINES En el primer programa d'Entre pins i savines' visitam la ciutat d'Eivissa, una indret amb més de 2.500 anys d'història i que és Patrimoni de la Humanitat gràcies a les seves murades renaixentistes. Passejarem pel barri mariner de la Marina, on visitarem la botiga de roba de Vicente Ganesha que té entre els seus clients a n'Elle McPherson, entre d'altres i per Dalt Vila on visitarem l'exposició 'La llum de la nit' de Joan Miró al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa També farem una ullada al port de la ciutat i els seus vaixells; tant els que surten a pescar quan encara és de nit com els que valen milions d'euros . I tampoc no hi faltarà el món de la nit eivissenca. Anirem a escoltar música en directe, a un dels locals amb més solera de Vila així és com anomenen els eivissencs a la seva ciutat, el Teatre Pereyra; aprofitarem per gaudir d'uns dels millors espectacles de música i ball a un dels restaurants de moda anomenat Lío; i parlarem amb el propietari de Pachá, la discoteca més famosa del món, en Ricardo Urgell.

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
03:35

UN MÓN DE CRIATURES

El paper dels animals a la societat actual i la relació entre els homes i els animals son l'eix central de la sèrie. El programa bàsicament està format per històries on els principals protagonistes son els animals; ells són els que donaran l'argument a cada capítol de la sèrie. L'equip del programa recorrerà el territori balear per seguir un gran nombre d'històries, la camera es dedicarà a "observar" i enregistrar les escenes reals que es produeixen. Desprès s'editaran amb les pautes i el ritme d'un programa de ficció, com estableix la tècnica de la "docusèrie". El programa però també vol ser un programa educatiu. Es tractarà de trasmetre a l'espectador un sentiment d'amor i respecte cap els animals. GOSSOS, CAVALLS I SERPS DESGANADES Iniciarem el nostre particular viatge per Un món de criatures de la mà d'en Whisky, un ca que va rebre una perdigonada a la medul·la espinal i té immobilitzades les potes del darrere. Sabrem si tants esforços en rehabilitació estan donant resultats. Seguirem amb atenció el tractament de dues serps, en César i na Boa, que han perdut estranyament les ganes de menjar. Viurem en directe el sanament d'en Clenxat, un cavall en edat de perseguir les eugues i que comença a tenir problemes de comportament. N'Aureli i na Carolina són una parella jove està decidida a adoptar un ca; seguirem amb ells el seu periple a l'hora de triar i decidir quin serà el seu millor amic.

En directe per el WEB
04:20

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:35

JO HI ERA

El Rock arribava ,la gran nevada ,El Verdugo Jo hi era recorda avui es Rock arribava a ses Balears ,la gran nevada de l'any 1956 i el rodatge d'un clàssic del cinema a Mallorca El Verdugo Avui, a Jo Hi Era, recordarem el dia que les illes van despertar amb un paisatge insòlit el febrer de 1956, una onada de fred sense precedents deixava un bon gruix de neu a totes les Balears. Menorquins, eivissencs i mallorquins recorden com van viure s'any de sa neu. Veïnats de Palma i Portocristo reviuen l'arribada d'un equip cinematogràfic que va revolucionar la vida de molts mallorquins l'any 1963 l'equip de Berlanga rodava una pel.lícula que faria història El Verdugo, filmada a escenaris mítics de Balears.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:30

MIRA PER ON!

AMADANS,SOLDATS,FRANCISCANS I CANS Benvinguts a MPOn! Preparats pel nostre allau informatiu sobre curiositats illenques? Idò venga perque avui n'hi ha per vendre i regalar tenim dos personatges de Petra, un conegut i l'altre no tant. Un castell mig amagat, expressions molt nostres, i com no, noms de carrers i barriades. Fins i tot esbrinarem de que està feta l'arena de la platja! Au idò començam. Avui al MPOn xerram de…. Armadans, soldats, franciscans i cans.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:00

VEÏNATS

"EL RANXO" MENORCA . Es Ranxo Ciutadella Uns li diuen Es Ranxo; d'altres, les Cases Barato; però els veïnats d'aquesta barriada de Ciutadella ens recorden que el seu veritable nom és Barriada LlorenÇ Gelabert. És una de les primeres barriades de protecció oficial de les Illes Balears. Els propietaris de les cases les han hagut de pagar durant 50 anys, però això és just es començament. De portes cap en dins, els veïnats ens contaran moltes i moltes coses més.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:50

3 GENERACIONS

FAMILIA PLANELLS- SALA Avui visitem Sant Llorenç de Balàfia, a Eivissa, per conèixer la família Planells-Sala. El Toni i la Maria duen 52 anys de casats. Els dos, a base de molta feina, han aixecat i mantingut Can Curoné, un negoci familiar amb 47 anys d’antiguitat. Són dos lluitadors que es fan costat en els moments bons i també en els difícils. El Toni i la Maria tenen 3 fills La major és la Fani, que és l’encarregada del supermercat. El segon és l’Antonio, que és el responsable del restaurant, junt amb la seva dona, el seu fill, i el seu cunyat, l’home de la Fani. La petita, la Nieves, gestiona la perruqueria A la família hi ha sis néts, que són l’alegria de la casa. Són una família treballadora, emprenedora i optimista que fan de la unió la seva força.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL