Programació de TVAvui : 27/05/2017
07:25

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 41: LA MOIXA ENCANTADA UNIVERSAL
Cap. 42: EL TRES GERMANS I EL LLEGANT MALLORCA

En directe per el WEB
07:35

RUPERT&SAM

Cap. 19: L'ILLA MISTERIOSA
Cap. 20: LA MOSCA
Cap. 21: L'ICEBERG

En directe per el WEB
07:45

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 9: BOBBY, UN LLORO DE QUARANTA ANYS I UNA BOXER MOLT NERVIOSSA A "Un món de criatures" resoldrem els problemes de comportament de na "Duna", una jove boxer que, a causa del seu nerviosisme, dona mala vida a la seva propietària. Veurem com es recupera un au molt mal ferida, la supervivència de les milanes és complicada, per això són necessaris tots els esforços per conservar aquesta espècie en perill d'extinció. Na "Pupas", una ca de bestiar, ha de suportar un bony de greix al seu front, serem testimonis de la intervenció que extirparà aquest quist. I finalment coneixerem a en Bobby, un lloro de quaranta anys, per això la seva salut és molt delicada, veurem si reacciona amb una transfusió de sang.

Ara en directe per el WEB
08:30

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 43: EL SOLDADET DE PLOM UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:40

METEO, TEMPS I NATURA

Cap. 24

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:05

CONNEXIÓ DIRECTE

Cap. 24 CONNEXIÓ DIRECTE 26 DE MAIG Al programa d’avui de Connexió Directe, ens endinsarem al camp ciutadellenc amb un apicultor per recol•lectar la mel de les seves abelles i tot seguit la prepararem, en directe, amb els aromes i condiments més variats. A Eivissa, unirem dos estils ben diferents. La música electrònica i l’òpera també tendran un pes ben important en el directe d’avui. Dos gèneres aparentment antagònics que ens sorprendran. Pel que fa a Mallorca, viurem en primera persona el tradicional ball dels cossiers de Manacor en motiu de la seva fira i donarem el sus a la Fira del Llibre de Palma que enguany se celebra al Passeig del Born. Finalment, coneixerem quina és la feina d’un luthier, la cultura popular menorquina explicada als més petits d’Alaior o com es preparen els algaidins per la fira artesanal d’aquest cap de setmana. Tots aquests directes i molts més reportatges ben interessants us esperen avui, quan faltin 10 minuts per les set a Connexió Directe.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:10

EL REPTE

Cap. 9: RUNNING AMB MAVI GARCÍA El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’ex-ciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diferents esportistes de les Illes i provarà esports que mai ha practicat. En pocs dies de preparació, Horrach haurà de superar un repte que li marcarà el seu entrenador i que el durà a situacions límit. Al capítol d’avui en Joan disputarà una cursa de cross al circuit de Felanitx. Mavi García, campiona d’Espanya de duatló i tercera al Campionat Mundial, serà l’encarregada de preparar-lo. En només una setmana Horrach haurà d’estar preparat per disputar una cursa de nou quilòmetres i quedar entre els quinze primers. Ho aconseguirà?

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:50

TOTAL ESPORT

Cap. 340

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:20

AGAFA'M SI POTS

AGAFA’M SI POTS És un concurs diari de preguntes i respostes, en el qual els concursants se’n duran una bona quantitat de doblers en funció dels seus coneixements i, també, de la seva estratègia de joc. Però per damunt de tot AGAFA’M SI POTS és un programa amb bon humor, on no es requereixen grans coneixements per participar. El que sí és imprescindible és estar disposat a passar-ho bé. Llum Barrera serà la presentadora i estarà acompanyada de 5 concursants de totes les illes que competiran durant tota la setmana per arribar a la l’escala de la prova final. Allà es veuran cara a cara. Només 1 podrà guanyar el pot del programa. Cap. 1 AGAFA’M SI POTS És un concurs diari de preguntes i respostes, en el qual els concursants se’n duran una bona quantitat de doblers en funció dels seus coneixements i, també, de la seva estratègia de joc. Però per damunt de tot AGAFA’M SI POTS és un programa amb bon humor, on no es requereixen grans coneixements per participar. El que sí és imprescindible és estar disposat a passar-ho bé. Llum Barrera serà la presentadora i estarà acompanyada de 5 concursants de totes les illes que competiran durant tota la setmana per arribar a la l’escala de la prova final. Allà es veuran cara a cara. Només 1 podrà guanyar el pot del programa.
Cap. 2
Cap. 3
Cap. 4

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

Cap. 1223

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROL

Cap. 1198

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:05

MIRA PER ON!

Cap. 68: L´EXPLICACIO MES SENZILLA SOL SER LA VERTADERA L'explicació més senzilla sol ser la vertadera Benvenguts a MPOn! Avui duim un seguit d'anècdotes amb les que quedareu ben estorats: l'origen d'un grapat de paraules ben nostrades, la història d'un parell d'illencs il·lustres i, com no, diverses versions sobre el perquè d'uns quants noms: el d'una illa menorquina, el d'un llogaret de Marratxí i el de l'estadi de futbol més gran de Balears. Trobau que n'hi haurà a bastament? Idò passau fins a la cuina perque avui al MPOn vos demostrarem que... L'explicació més senzilla sol ser la vertadera!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:35

FRED I CALENT

Cap. 5: L’ENERGIA DE LA LLENTIA El consum de llegums ha caigut les darreres dècades un 50 per cent. En canvi una de les darreres tendències en gastronomia és consumir-les com un producte gourmet. Aquesta setmana a Fred i Calent volem saber per què les hem deixades de menjar quan sabem que són tan necessàries pel cos? Demostrarem què es poden cuinar plats molt atractius amb ell. En Miquel Calent les cuinarà amb peix i llegums a devora de la mar. I amb na Marta Simonet faran una ensalada amb una de les llegums que s’han posat més de moda els darrers anys: les llenties beluga. Posarem a prova a la gent per si saben quins llegums mengen. Coneixerem les varietats autòctones que tenim. Farem una conserva molt curiosa i descobrirem com fer farina de ciurons amb molinets casolans. Na Fanny Pons ens explicarà com evitar les flatulències que provoquen i les propietats nutricionals que tenen. Farem experiments amb llegums Na Marta Simonet parlarà amb un preparador físic per sabre per què són tan necessàries pel esportistes i anirà al mercat a descobrir quines són les llegums que cuinen més els joves.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:30

CINC DIES CAP DE SETMANA

Cap. 5

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:35

GENT DE LA MAR

Cap. 96: Pesca des del Club Nàutic Arenal, el Cervantes un veler clàssic. Laboratori d’In Pesca des del Club Nàutic Arenal, el Cervantes un veler clàssic. Laboratori d’Investigacions Marines i Aqüicultura. Avui, en Pedro Carbonell sortirà a pescar amb en Miquel Rigo des del Club Nàutic de l’Arenal. Aprendrem una manera original d’organitzar una jornada de pesca. I gaudirem de captures molt variades. En Manolo Barahona navegarà amb Àngel Campillo i el Cervantes, un veler clàssic dels anys 60. Serà un més de la tripulació. I acabaran cuinant a bord una pàguera a la menorquina. En Tomeu Orell visitarà el LIMIA, el Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura . Coneixerà dades curioses sobre la supervivència dels peixos. I participarà en un estudi sobre els pops. També aprendrem a cuinar unes pilotes de lluç. I assistirem a un curs de tècniques de rescat submarí.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:55

ZOOM

Cap. 35: GALAXIA SUBMERGIDA Des de sempre, l'home s'ha mogut per un desig insaciable de conèixer, d'anar més enllà dels límits establerts. Això l'ha duit a escrutar passa a passa tota la superfície terrestre. Sota els nostres peus, però, un univers completament inexplorat comença a fer-se a la llum. Un món ple de cavitats, sales i passadissos on l'empremta de l'home no hi ha arribat mai. Fins ara. Parlam de les coves submergides. Indrets on molt pocs són capaços d’arribar. Un d’ells és l’espeleobussejador Xisco Gràcia. En les darreres dues dècades ha recorregut més de 60 quilòmetres sota terra. Una experiència que li ha estat clau per sortir il•lès d’un d’ells majors ensurts que li ha donat l’espeleologia. Passar més de 60 hores en una sala subaquàtica completament aïllat. Un incident que ens relata en primera persona. Un mes després del succés tornam amb ell a les profunditats per ser testimonis del retrobament amb la seva gran passió. De la seva mà i d’altres espeleòlegs vos descobrim què amaga el subsol de les Illes. Una galàxia encara inacabada.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1223

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1088

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

PASSAREL·LA ADLIB EIVISSA 2017

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
23:30

CINEMA " COUNTRY STRONG "

Kelly Canter Gwyneth Paltrow és una cantant de country en decadència i molt aficionada a la beguda. Després d'haver passat per un centre de desintoxicació, el seu marit Tim McGraw l'empeny a emprendre una gira que hauria d'ajudar-la a renéixer de les seves cendres.

01:25

MOSSÈN CAPELLÀ

Cap. 96: ALLÒ QUE DÉU UNEIX Allò que Déu uneix El casament de n'Antònia i en Tianet és imminent i la jove està enfadada pel fet que el seu promès estigui més pendent de les eleccions que dels preparatius de l'enllaç. Mentre na Lurdes insisteix a celebrar les noces a la seva manera i amb la núvia vestida de blanc, na Coloma està compungida perquè no l'han convidada. En Colau, per la seva banda, planifica la venjança perfecta per a la traïció d'en Tianet.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:40

MUSICAL

Cap. 90

03:10

MUSICAL

Cap. 4

03:35

MUSICAL

Cap. 21

04:05

MUSICAL

Cap. 38

04:35

MUSICAL

Cap. 57

05:05

MUSICAL

Cap. 73

05:35

POSTALS.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:40

ILLENCS

Cap. 32 1- MALLORCA. PALMA: "Subjectes perduts" Toni, un jubilat de 73 anys, va treballar durant 12 a l'oficina d'objectes perduts de Palma. Anirà a l'oficina i estarà amb els seus antics companys recordant anècdotes i explicant totes les passes que s'han de seguir quan es troba un objecte. Claus, paraigües, moneders, joies són els que ocupen més lloc a l'oficina, juntament amb documents de tot tipus. Poc a poc van investigant, fins que troben totes les pistes per arribar al seu propietari. 2- MALLORCA. SANTA MARGALIDA: El peix que sona" Catalina arriba a Santa Margalida a les 10.00 h. Munta una parada i fa sonar el corn per avisar els veïns. Té molts clients fixes. La seva filla l'ajuda amb la venda. A Ariany fa el mateix però passejant pel poble. Aquesta entranyable dona es dedica a la venda ambulant de peix des de fa 34 anys, nosaltres l'acompanyarem durant una jornada de feina. 3- MALLORCA. LLUCMAJOR: "Un passeig per l'altre Llucmajor" Joan és enterrador del cementiri de Llucmajor des de fa 16 anys. Coneix a tot el món, els vius i els morts. És la quarta generació d'aquesta peculiar professió, cosa que l'omple d'orgull. Sempre porta el mòbil damunt per si hi ha algun difunt a Llucmajor. Per a ell és important ajudar a la gent. Ens obrirà les portes del cementiri, farà una volta per comprovar que tot està correcte, distribuirà la feina entre els seus ajudants... 4- MALLORCA. PALMA: "Les ombres del temps" Mallorca és la regió europea amb més rellotges de sol. Potser per això Joan va començar a estudiar-los i fabricar-los. Fa 17 anys se'n va anar a viure al camp i necessitava un, així que se les enginyà per fabricar-lo. A més a més es dedica a fer rèpliques dels més famosos de tot el món. A casa seva té més de 200 rellotges en miniatura, a més dels que ha fet per encàrrec. 5- MALLORCA. PALMA: "Essent dos" Damià ens introduirà al particular univers de Coco La Nuit, un restaurant amb sopar-espectacle al centre de Palma. Assistirem a la seva transformació, durant la qual es convertirà en el seu alter ego, La Consentida. 6- EIVISSA. SANTA EULÀLIA: "Sembrant aigua" Terravita Gardens és una companyia creada per tres germans nascuts i criats a Eivissa. Es dediquen a dissenyar i crear jardins d'una manera original on regna el respecte pel medi ambient, sobretot a l'hora d'utilitzar correctament els recursos d'aigua. Ens ensenyaran els plànols del projecte de l'Hotel Antares, que es troba en procés de construcció. Veurem part de l'obra d'aquest ambiciós projecte i acabarem a una casa particular on realitzaren el disseny i la construcció del seu jardí. 7- EIVISSA. EIVISSA: "Contacte gal·lès" El Club Rugby Eivissa es va fundar l'any 2001 i porten quatre anys a la lliga balear. Entre sèniors i juvenils són quasi 70 persones. Tot va començar a causa d'una camiseta de la selecció escocesa que Pedro portava aquell dia. Jason, estranyat de veure algú portant un jersei de rugby a Eivissa, li va demanar si havia jugat. I Pedro sí havia jugat a la universitat. Jason, que és gal·lès havia jugat allà durant anys. Però les coses haurien pogut ser molt diferents, segons Jason: "Si Pedro hagués dut, aquell dia, la camiseta de la selecció anglesa, quasi segur que no li hagués dit res". 8- EIVISSA. SANT MIQUEL: "Penjats de la calcària" Bea és instructora d'espeleologia. Juntament amb dos o tres companys més entrenen pel campionat d'Espanya i pel campionat balear d'espeleologia progressió vertical. Anirem amb ells a una zona propera al port de Sant Miquel, on preparen tot el necessari per entrenar a la roca. Bea ens explicarà totes les passes, les normes de seguretat i tot el referent a l'espeleologia. 9- EIVISSA. SANT JORDI: "El rei de la fideuada" Manuel és el rei de la fideuada. Fou el pioner a l'illa cuinant aquest exquisit plat mediterrani, quan va arribar fa 20 anys. Les seves fideuades s'han fet famoses a l'illa gràcies a la cura amb la que les prepara i el seu carisma. Assistirem al darrer dia de la temporada, on la cuina es converteix en una festa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:20

HERBES MÀGIQUES

Cap. 69: LES MILLORS MEDICINES PER A LES NOSTRES PLANTES Avui a "Herbes màgiques" vos mostrarem com preparar una tisana de camamil·la indicada per a les digestions feixugues. A la secció de bellesa, prepararem un oli especial de massatges per a descontracturar i oxigenar la pell. També vos explicarem quines són les millors medecines per a les nostres plantes i vos explicarem totes les propietats de la ceba marina. A la secció de nutrició, la recepta del dia és carpaccio de bou amb ruca i formatge.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:35

LABERINT DE PASSIONS

Cap. 66: L'INTERCANVI En Sergi paga en Gori i es fa amb el DVD amb les imatges del seu fill amb na Sabrina. N'Anna s'emprenya amb en Sergi i es queda amb en Lluís per posar gelós a en Sergi. N'Anna sedueix en Lluís. Na Carme fa que n'Adrià se disculpi amb en Martí pel numeret que va muntar a la boda. N'Adrià es disculpa amb na Cristina i amb en Martí. En Martí demana a n'Eva que en Marc no torni a veure n'Adrià. N'Eva obeirà i n'Adrià ho encaixarà malament, però acceptarà. Na Cristina insinua a na Sofia que n'Adrià pot estar enamorada d'ella. Na Sofia s'emprenya per l'insistència de na Cristina. En Sergi li dona el DVD a en Martí i li diu que no es fia d'en Gori.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL