Programació de TVDissabte : 22/07/2017
07:05

UNA MICONA MÉS

CUIXES DE GUATLERA AMB ARROS DE REMOLACHA La terra de Sa Pobla ens ha premiat amb els millors arrossos dels quals podem gaudir, és per això que avui us proposam un arròs amb un toc i sabor diferent com és el de la remolatxa. L'acompanyarem amb unes cuixetes de guàtleres ben cruixents i amb un dolç "Sorbet de mandarina i ametla".

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
07:30

L'HORA DEL CONTE!

LA RATETA QUE AGRANAVE L'ESCALETA UNIVERSAL
LA PAPARRETA MENORCA

En directe per el WEB
07:40

RUPERT&SAM

En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys. "L'ACCIDENT" En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys.
"NO ESTEM SOLS"
"AIGUA NO"

En directe per el WEB
07:50

UN MÓN DE CRIATURES

NA BUSCA TÈ PROBLEMES DE COR I EN ROMEO, UNA CACATUA OBLIGADA A VIATJAR Avui a "Un món de criatures" acompanyarem na Busca que serà inspeccionada per una manescal experta en cardiologia animal, sabrem si aquesta cussa té problemes de cor. També coneixerem en Romeo, una cacatua a qui un gran tumor ha obligat a viatjar des d'Alemanya per ser intervinguda per un manescal expert en animals exòtics. Veurem si n'Ama és candidata per la unitat canina de bombers, sabrem si aquesta cussa reuneix les aptituds necessàries per a la recerca de persones perdudes. I finalment descobrirem perquè en Balú, un cocker americà, té taques i manca de pèl arreu del seu cos.

En directe per el WEB
08:35

L'HORA DEL CONTE!

LA GRANOTA UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:45

CONNEXIÓ DIRECTE

Al programa d’avui de Connexió Directe, viurem les festes patronals de multitud de municipis de les Illes. A Alcúdia, en motiu de les festes de Sant Jaume, serem al taller de vestimenta romana per infants. A sa Pobla, per Santa Margalida, a la gran festa Holi i a Vilafranca a la ruta de tapes de la Beata als diferents bars i restaurants del poble. Per la seva banda, els companys de Menorca es desplaçaran fins a Maó per ensenyar-nos un classe de volteig. I farem una ullada a com varen anar la xocolatada de Fornells i l’esdeveniment de les tapes gourmet per excel•lència de l’estiu mallorquí. Tot això és el que podreu veure quan faltin 10 minuts per les set de l’horabaixa a Connexió Directe. Connexió Directe és el programa d'entreteniment diari d'IB3 on les fires, festes, tradicions i la cultura popular de les Illes Balears en seran les protagonistes. 60 minuts en què farem un recorregut de cap a cap de l'arxipèlag en directe i de la mà d'un equip de reporters que ens aproparan tot allò que es mou a casa nostra. Connexió Directe serà conduït per Victòria Maldi que ens farà arribar les històries més sorprenents de les Illes. Raül Valls estarà a control pendent de les xarxes socials i del telèfon whatsapp amb qui podreu contactar en directe durant el programa. Una molt bona opció per arribar a casa, alliberar-se de l'estrès i connectar amb l'entreteniment i la divulgació més propera.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:45

CINC DIES

Com tots els divendres, el plató de ‘Cinc Dies Estiu’ es transformarà en una revetla d’estiu en què actuarà la banda musical del programa, aprendrem a ballar boleros, dialogarem amb el músic i compositor Joan Bibiloni i, gaudirem, dels ritmes de la banda municipal de Marratxí. A més, entre altres assumptes, farem ciència amb Jordi Pereyra i debatrem sobre els principals temes del dia amb els contertulians habituals del programa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:20

SOL SOLET


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:50

FRED I CALENT

LA MILLOR DIETA DEL MÓN Si hi ha una dieta, és a dir, una manera d’alimentar-se amb prestigi internacional és la nostra la Dieta Mediterrània. Ara que ha començat el bon temps molta gent vol perdre pes. Uns opten per seguir la Dieta Mediterrània per aconseguir-ho però altres opten per dietes extremes que poden ser molt perilloses. Aquesta Setmana a Fred i Calent volem analitzar la Dieta Mediterrània, donar consells per esquivar l’ansietat dels règims per aprimar-se i per evitar l’efecte rebot. Coneixerem què diu la piràmide nutricional i sabrem els beneficis que tindríem si prenguéssim 5 cullerades d’oli al dia. En Miquel Calent farà una truita de viuda amb sirviola molt saludable i una lasanya de carabassó molt baixa en calories. Descobrirem per què l’oli de palma és tan perjudicial, sabrem quins exercicis són millors si volem perdre pes i demostrarem que el vi és bo pel nostre cos. Na Marta Simonet ens farà un pícnic amb productes kilòmetre zero i amb na Fanny sabrem els millors consells per aconseguir el pes desitjat.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:05

JA NEDAM!

Hits!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:30

CINEMA " SPY GAME "

1991. El dia de la seva jubilació, el veterà agent de la CIA Nathan Muir Robert Redford rep la notícia que el seu deixeble Tom Bishop, àlies "Escolta" Brad Pitt, s'ha ficat en un bon embolic acusat d'espionatge, es troba en una presó xinesa i serà executat en un termini de 24 hores. Tement que aquest incident pugui afectar a un acord comercial entre EUA i Xina, la CIA decideix no intervenir. Així doncs, per salvar a Bishop, Muir no només haurà d'actuar al marge de la CIA, sinó que, a més, haurà de trobar la manera de burlar-la.

17:40

GENT DE LA MAR

PESCA DE LLAGOSTA Cada dia la mar ofereix petites aventures a tots aquells que s'hi acosten. Aquesta setmana a Gent de la mar, el tres vegades campió del món Pedro Carbonell surt a pescar llagosta a la badia de Pollença, mentre que Manolo Barahona, cuiner de professió i vocació, visita la costa de Tramuntana a la recerca d'ingredients per a cuinar un arròs al Port des Canonge. Viurem una excel·lent jornada de pesca de rajada amb David Sánchez, a Formentera, i la xef amb una estrella Michelin Macarena de Castro ens explicarà el seu secret per disposar sempre del producte més fresc. El col·laborador en aquest tercer programa, David Oliver, navegarà a la vela amb l'Alzina, un llaüt històric i David Serra, membre del grup eivissenc Projecte Mut, protagonitza la secció En remull.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:55

DOCUMENTAL

Un reportatge de 50 minuts amb el seguiment complet i rigorós de la primera fase de l’exhumació de la Fossa de Porreres portada a terme el passat mes de novembre al cementeri de la localitat. La detallada narració d’un fet històric amb imatges i entrevistes exclusives. Davant les nostres càmeres apareixen familiars de les víctimes, arqueòlegs, antropòlegs i forenses, associacions memorialístiques, responsables polítics, historiadors....Tots els actors de l’exhumació de la fossa més simbòlica de Mallorca. Una presència constant al lloc dels fets que permet la crònica diària d’una exhumació que, fins al present, ha tret a la llum 9 petites fosses amb un nombre total de 55 cossos. Cossos que venien acompanyats d’abundants objectes personals que ens descobreixen semblances personals de les víctimes. Un reportatge que mostra també els treballs d’anàlisis de les restes al laboratori instal•lat a la zona per determinar edat, alçada, i trets físics que puguin ajudar a la identificació, així com la recollida de mostres d’ADN feta in situ als familiars de les víctimes. L’Exhumació de Porreres Fase I un treball periodístic de gran valor i oportunitat històrica. Direcció i Guió Pedro de Echave Càmeres:Javier González , Marc Farré, Magdalena López-Baisson, Bernat Arrom Edició:Nofre Moyà Só:Marc Farré Grafisme Lluís Ozonas. Productora Bon temps

20:00

ZOOM

VIURE LA MAR Menjar peix, i sobretot si és fresc i de la mar, és un luxe que potser els balears no valoram prou. Té un cost ambiental, i per tant mantenir l'equilibri és fonamental. No només es tracta de conservar els fons marins sinó també d’assegurar la pervivència del sector de la pesca optimitzant les practiques pesqueres que assegurin que hi segueixi havent peixos. Perquè diàriament els 40 mil pescadors recreatius i professionals de les Balears posen a prova la resistència de la mar. De fet, els recreatius poden arribar a extreure de la mar en un sol dia 400 mil quilos de peix. Per contra, el peix més consumit a les Balears és el salmó, que no es fa aquí,.... l’aqüicultura ha anat suplint la pesca tradicional, ja que hi ha una tendència a menjar peixos grossos i sense espines. Aquesta setmana Zoom, posarà damunt la taula problemes als que s’enfronta la pesca local, la sobre explotació, la pesca il•legal o el frau comercial a l’hora de vendre productes de fora a preu de producte local.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

NO PERDIS EL COMPÀS


Ho pots tornar a veure A LA CARTA
23:50

LALALA

CASA RUSA LA,LA,LA" continua buscando al mejor cantante de las Islas! Esta semana "LA,LA,LA" contará con una actuación muy especial! Nos visita el conocido grupo de pop Mallorquin "Casa Rusa" El jurado seguirá formado por, Michelle McCain , Jaime Perpiña y Jaume Anglada. En esta ocasión el grupo musical "Casa Rusa" nos cantaran de su nuevo disco la canción Si te vas. No faltarán momentos de tensión y de muchas risas. Los concursantes de este nuevo programa serán Nombre Ciudad Canción Ivana Palma de Mallorca It's not inusual Carla Palma de Mallorca Sueña Ruben Es Castell Solamente tú Julia Pollença I want to back Ilich Palma de Mallorca O sole mio Maria Antònia Manacor La mochila azul Sandy Inca Walking on sunshine Marta Pollença Someone like you Mona Palma de Mallorca I will survive "LA,LA,LA" es un talent Show presentado por Victoria Maldi y Torito. Dirigido por José Manuel Maiz y realizado por Javier Mora, cuenta con la dirección de fotografía de Fracisco Escamilla.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:50

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:40

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:45

ANAM A SA PLATJA?

S'ARENAL En el segon capítol de "Anam a sa platja?" coneixerem s'Arenal , una platja molt variada. Podem trobar veïns de la zona, estiuejants de tota la vida i joves que hi van cercant la diversió.En aquest programa visitarem el restaurant més popular de la zona on hi podem trobar coneguts artistes i futbolistes. Tambe navegarem per la badia de Palma amb el subcampió de vela Optimist, Marc Patiño. Finalment Tendrem l'oportunitat de conèixer alguns dels personatges mes curiosos com en Ricky el Amoroso, una autentica institució a la zona. "Anam a sa Platja?" s'emet

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:20

TOP 10

FESTES Aquesta setmana ens n'anem de festa. Al Top Deu cerquem quines són les millors celebracions de les Illes Balears. Per ventura... les del teu poble? És clar, però si n'haguéssim d'escollir una d'emblemàtica per a tota la gent de Balears, quina seria? La resposta, avui al Top Deu. El programa proposa un repàs per les festes més estimades, les més modernes i les que han evolucionat sense perdre el seu encant. Top Deu és un rànquing elaborat per la gent de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. A cada capítol, les càmeres del programa surten al carrer perquè tothom doni la seva opinió. Cada capítol planteja una pregunta quins són els deu més...? A partir d'aquest moment comença l'elaboració d'un rànquing ascendent. Cada posició del rànquing està acompanyada per l'opinió d'una sèrie d'experts en la matèria que complementen i donen informació sobre les qüestions més votades. Els espectadors també podran donar la seva opinió votant al web del programa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:10

VALLTERRA

BOICOT

En directe per el WEB
04:35

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:45

POBLES

FELANITX Continguts 1. Introducció al poble 2. Entrevista a Rafel Roig Maimó, glosador, i perfil biogràfic 3. Tertúlia 4. Nins i nines "Si jo fos batle", "El que més m'agrada"... 5. Vídeo sobre Cultura 6. Entrevista a Joan Pons Adrover, mestre d'Educació física, i perfil biogràfic 7. Gent del poble opina 8. Anècdotes El vi de Felanitx; El Castell de Santueri 9. Entrevista a mossèn Pere Xamena Fiol, historiador, i perfil biogràfic 10. Vídeo sobre Esports 11. Entrevista a Catalina Soler Torres, batlessa del municipi, i perfil biogràfic 12. Acomiadament del poble

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:35

EL FARO. CREUER DE CAMINS

EL FARO, EPISODI 31 Ricardo ha tornat de Nova York i necessita parlar amb Lucía. Mentrestant, Irene conta a tothom que ella i Ricardo han tornat d’aquest viatge convertits en parella. Santiago visita El Faro com a negociador en la compra per primera vegada

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:25

LABERINT DE PASSIONS

INNOCÈNCIA... EN COMA Na Sofia justifica davant en Martí la seva aventura amb n'Adrià. Na Núria, recupera la confiança del seu pare els dos contra na Carme i en Simó. Na Laia comença a creure que n'Adrià és innocent. N'Eva rep la visita de la policia comença a treure conclusions de l'agressió a n'Adrià... Na Sofia, afectada per la discusió amb en Martí, s'emprenya amb na Montse. N'Helena comprova que en Tito cobrava per anar-se'n al llit amb ella. Na Carme i en Simó se proposen trobar el DVD. Na Carme li demana que visqui amb ella i en Simó accepta. N'Helena els troba junts. N'Eva explica a n'Àngela la visita de la poli. N'Àngela fa insinuacions sobre en Martí. N'Eva també diu a en Sergi que la poli l'ha visitat. En Sergi reacciona histèric.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:45

LLÀGRIMA DE SANG

Camí sense tornada Na Paz i na Bel han aconseguit un poc de manto negre d'un celler de Felanitx, però recorden que la situació encara és difícil. Na Paz i na Bel comenten l'arribada d'en Sebastià. En Sebastià està disposat a ajudar a resoldre el problema del vi misteriós. Na Joana explica a na Maria que la nit passada va a estar a punt de passar alguna cosa amb n'Albert. N'Alba dóna instruccions a na Clàudia abans del robatori i escriu una carta molt emotiva per acomiadar-se de na Margalida. Ha arribat el moment del robatori, n'Alba i en Xisco se preparen. En el moment decisiu n'Alba dubta si agafar o no els doblers i finalment decideix no fer-ho. Arriba en Xisco impacient, observat per un personatge misteriós. N'Alba s'enfronta a en Xisco pel robatori. En Xisco la deixa inconscient. El personatge misteriós ho veu tot. En Xisco intenta robar els doblers de la caixa forta. Qualcú el sorprèn per l'esquena i el colpeja. Abans de quedar inconscient, en Xisco comprova la identitat del seu assassí. El personatge l'agafa pels peus i el du cap a la zona de reserves.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL