Programació de TVDivendres : 24/03/2017
07:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 44: EL DRAC BASILI MENORCA
Cap. 45: EN PERE DE LA FALUTA MALLORCA

En directe per el WEB
07:40

RUPERT&SAM

Cap. 9: L'ILLA DEL TRESOR
Cap. 10: PLOU I FA SOL
Cap. 11: L'AMPOLLA

En directe per el WEB
07:50

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 25: NA BUSCA TÈ PROBLEMES DE COR I EN ROMEO, UNA CACATUA OBLIGADA A VIATJAR Avui a "Un món de criatures" acompanyarem na Busca que serà inspeccionada per una manescal experta en cardiologia animal, sabrem si aquesta cussa té problemes de cor. També coneixerem en Romeo, una cacatua a qui un gran tumor ha obligat a viatjar des d'Alemanya per ser intervinguda per un manescal expert en animals exòtics. Veurem si n'Ama és candidata per la unitat canina de bombers, sabrem si aquesta cussa reuneix les aptituds necessàries per a la recerca de persones perdudes. I finalment descobrirem perquè en Balú, un cocker americà, té taques i manca de pèl arreu del seu cos.

En directe per el WEB
08:30

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 46: LA PRINCESA I EL PÈSOL UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:40

VALLTERRA

Cap. 125: DESIL·LUSIONS N'Aina no vol que n'Arnau digui res de l'embaràs a na Marita, però ell vol saber qui és el fill que espera, si és seu l'unirà definitivament a na Marita. En Bartomeu felicita en Miquel i l'anima a quedar, hauria d'estar orgullós de dur el nom de Rovira. Mai hauria d'haver estat un Rovira. Na Dolors està decepcionada i compren que un Rovira és un Rovira. En Bartomeu demana als fills unió i treball per continuar amb el projecte del camp de golf. En Bartomeu vol que n'Oriol estigui pendent de qui va entregar el projecte a en Miquel. Na Dolors demana a en Miquel si ha dit d'on havien tret els documents, contesta que no, na Dolors no se fia. En Patxot esta derrotat i n'Elisa no aconsegueix animar-l'ho. Na Dolors acusa a en Miquel, és el pitjor Rovira.
26: GERMANS I ENEMIGS En Jaume confirma que l'incendi ho va provocar un pagès dolent pare Dolors. N'Oriol dona suport a la candidatura d'en Xisco, però en Bartomeu diu que tot el merit és seu. Na Dolors, ajudrà a en Patxot a lluitar contra els Rovira. En Xisco vol destro´çar en Guillem i deixar-l'ho fora de combat. En Gaspar demana a en Miquel per la vinya, i li contesta que li pot pegar foc. N'Arnau comunica a na Marita que sap que està embarassada. Na Marita no v...

En directe per el WEB
09:30

AL DIA.

Cap. 205

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:05

ARA MATEIX

Cap. 232 Avui al programa Ara Mateix parlarem del premi Fumeral que l'escola cooperativa es Liceu entregarà aquest 2017 a Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys de dedicació a la música. Des de l'escola es vol reconèixer la seva contribució a la divulgació i a favor de la llengua catalana. Serà l'escriptora Maria Antònia Oliver, guardonada l'any passat en la primera edició d'aquest premi, qui entregarà el Fumeral 2017 a la cantant mallorquina. L'acte tindrà lloc avui 11 h. També anirem a Ses Salines on es celebra la fira de la sal i les espècies.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:35

MIGJORN

Cap. 61: QUI L'HA FETA QUE L'ENGRONS! Na Pilar, na Milo i en Ricard creuen que en Dimitri és mort. Com pensen que poder patir les represàlies de la màfia rusa, decideixen desfer-se del cos. Mentrestant, na Joana creu que en Miquel i en Pere han de millorar la seva relació i fingeix estar malalta per què en Miquel faci feina a la consulta.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:30

BON PROFIT

Cap. 92: GUACAMOLE DE PÈSOLS- MINIPIZZAS D'ALBERGÍNIA GUACAMOLE DE PÈSOLS- MINIPIZZAS D'ALBERGÍNIA Al programa d’avui Óscar ens prepararà dues receptes. Per començar us propossam un guacamole de pèsols, i desprès una idea molt original per l’aperitiu, unes minipizzas d'albergínia.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:59

IB3 NOTÍCIES MIGDIA

Cap. 3015

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2991

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:30

TIRA TIRA

Cap. 114: MOLETA DE LLUC Moleta de Lluc La ruta d’avui és una excursió que trancor íntegrament per finques públiques de la zona del santuari de Lluc, concretament per Son Amer, Menur i Binifaldó, al terme municipal d’Escorca. Aquí en Rafel es troba amb els seus acompanyats d’avui, es Homonots Tomeu, representats per en Bernat, un veterà de 72 anys que en fa 50 que tresca per la Serra, i els seus dos amics i companys de caminades, en Pep i en Toni. Sortirem de l’aparcament del refugi de Son Amer i ens aturarem per admirar la Font del Puig Ferrer. Entre uns fina pluja arribarem a l’Ermita de Son Amer i la seva font. Després de pujar per el GR del camí vell de Lluc a Pollensa, arribarem al Mirador del Foment, des d’on gaudirem d’unes vistes fantàstiques del Monestir de Lluc i les seves rodalies. Després de passar pel botador de la paret mitgera entre les finques de Son Amer i de Binifaldó, ens desviarem del camí principal i pujarem per la carena que ens durà fins el cim de la Moleta de Lluc avui en dia coneguda com Moleta de Binifaldó de 837 metres d’altitud. Després de gaudir de les vistes de tota la zona i de tot els cims de les rodalies, farem una bona berenada i acabarem el programa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:15

ELS MISTERIS D'EN MURDOCH

Cap. 34: FUTUR IMPERFECTE

17:05

CINEMA " LA JOIA DEL NIL "

Jack i Joan han tornat del seu romàntic creuer al voltant del món, però la seva vida de casats es ressent i comencen a tenir una vida rutinària. Joan accepta una invitació per anar a un país d'Orient Pròxim com convidada d'un xeic, però la segresten i es veu atrapada al costat de la "joia". Jack decideix rescatar-la amb l'ajuda del seu nou amic Ralph.

19:00

ARA MATEIX

Cap. 233 Avui al programa Ara Mateix parlarem de la falta d'oferta d'habitatges de lloguer en Balears a causa de l'enorme demanda que s'està produint en les últimes setmanes. Fins i tot els agents de policia, segons denuncia el sindicat, es neguen a venir a les illes per l'alt preu de l'habitatge. En l'àmbit cultural, a més de la nostra habitual agenda d'oci i estrenes de cinema, ens acostarem a sa Maniga en directe per assistir a un espectacle de teatre familiar.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3015

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2896

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS " CONSPIRACIÓ "

Jerry Fletcher Mel Gibson és un excèntric taxista de Nova York. Segons ell, el món es regeix per conspiracions a gran escala de les quals tots som víctimes, i aquest és el principal tema de conversa amb els seus clients, als qui posa al corrent de tot tipus de trames que dominen el món. Tots creuen que està boig. Veterà del Vietnam, Jerry jura a tot el que s'arrisca a escoltar-ho que la NASA està provocant terratrèmols i, en el proper, assassinarà al President aprofitant que estarà a Turquia. No cessa d'assetjar a Alice Julia Roberts, jove ajudant del Fiscal que no sap com llevar-li-ho de damunt. Però, de sobte, els esdeveniments semblen donar-li la raó: uns homes amb tot l'aspecte d'agents del Govern, ho segresten i torturen. Després d'aconseguir escapar, Alice comença a pensar que, tal vegada, Jerry no estigui tan boig com tots suposen.

23:50

NOTÍCIES NIT

Cap. 160

En directe per el WEB
00:05

CINEMA " 42 "

Història de la vida de l'afroamericà Jackie Robinson Chadwick Boseman, llegendari jugador de beisbol que va trencar les barreres racials, després de signar amb els Dodgers de Brooklyn sota la direcció de l'executiu Branch Rickey Harrison Ford. La participació de Robinson en la gran lliga de beisbol va suposar la fi d'una era de segregació racial en aquest esport. Robinson va haver de suportar tota classe d'humiliacions, però el seu talent i actitud ho va convertir en un heroi. Amb els Dodgers va aconseguir 6 campionats en 10 anys, a més d'una Sèrie Mundial. Va ser nomenat novençà de l'any 1947, MVP Most Value Player - Jugador Més Valuós l'any 1949, va participar en el All Star en 6 ocasions i es va convertir en el segon home més popular del país després de Bing Crosby. Els assoliments aconseguits per aquest jugador llegendari van fer que tots els equips de la Major League retiressin el número dels seus uniformes, en reconeixement al seu talent, dedicació i lluita pels drets humans. Anys després, va passar a formar part del Saló de la Fama de Baseball.

02:15

IB3 NOTÍCIES VESPRE

Cap. 3015

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:10

EL TEMPS VESPRE. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Cap. 2896

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:15

MUSICAL

Cap. 3

03:45

MUSICAL

Cap. 17

04:10

CLÁSICOS

Cap. 11

04:40

MUSICAL

Cap. 37

05:10

MUSICAL

Cap. 91

05:40

MUSICAL

Cap. 57

06:10

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:25

HERBES MÀGIQUES

Cap. 2: ALCOHOL D'HERBES PER MASSATGES I FONDUE DE XOCOLATA Avui a "Herbes màgiques" vos ensenyarem a preparar un alcohol d'herbes per fer massatges que ens ajudaran a combatre el mal d'esquena. Però a més de la salut també ens preocupem de l'aspecte físic, per això vos donam un remei per eliminar la pell de taronja. Amb el truc del dia descobrirem com eliminar la desagradable olor de les sabates, i amb el plat del dia prepararem un plat que ens donarà energia per tot el dia, amb una fondue de xocolata.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:55

LABERINT DE PASSIONS

Cap. 2: FOTOGRAFIES Na Carme diu al Martí que ha vist en Simó. En Martí ordena descobrir que fa pel saló. N'Adrià, segueix rebent amenaces via mòbil de Ramón Pou, un comerciant al que ha estafat. Na Núria, segueix tractant fatal en Günther, encara que ell és el contacte més proper que hi ha de cara als italians per sa futura concessió. Na Naúria observa que l'italià encarregat de la concessió es fixa amb n'Eva. Na Núria informa que sap qui ha fet l'oferta als italians: Simó Borràs. Mentre n'Adrià i després de molts intents, aconsegueix anar de copes amb na Sofia. Na Carme movilitza MC per aconseguir sa concessió. També aconsegueix el suport de Martí per anar a totes. Na Núria contacta amb els italians, gràcies en Günther i sense saber-ho gràcies a n'Eva. N'Adrià i na Sofía s'entenen d'allò més bé, i en el seu camarot viuen un moment de passió, que queda retratat per les fotografies de Ramón Pou, el comerciant estafat.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL