Programació de TVDissabte : 25/03/2017
07:10

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 47: EN PERE I EL LLOP UNIVERSAL
Cap. 48: EN TIÀ DEL FORN DE MATA-RONYES MALLORCA

En directe per el WEB
07:25

RUPERT&SAM

Cap. 12: LA TORTUGA MÁGICA
Cap. 13: TOQUEM ELS DOS
Cap. 14: MISSATGERS ANÒNIMS

En directe per el WEB
07:35

UN MÓN DE CRIATURES

Cap. 26: ZEBRES, ESTRUÇOS, DROMEDARIS, GIRAFES I ARA, UN PETIT LLEÓ: ANAM AL CIRC! La vida al Circ Americà és envejosa: zebres, estruços, dromedaris, girafes i darrerament s'hi ha afegit un petit lleó, veurem l'estreta relació que tenen algunes persones amb exòtics animals. Na grisa, és una somera de sis anys que té les potes tortes i pateix molt dels genolls, veurem les possibilitats que té de millorar la seva vida. Na Sidorito està embarassada, en el cas d'aquesta iguana això significa un greu perill, s'ha d'operar per extreure-li els ous, ja que existeix el perill d'una greu infecció. I finalment serem testimonis dels entrebancs i el curiós contrast que viu un pastor urbà, que fa la seva tasca rodejat de progrés i urbanització.

En directe per el WEB
08:20

L'HORA DEL CONTE!

Cap. 49: HANSEL I GRETEL UNIVERSAL

En directe per el WEB
08:30

ARA MATEIX

Cap. 233 Avui al programa Ara Mateix parlarem de la falta d'oferta d'habitatges de lloguer en Balears a causa de l'enorme demanda que s'està produint en les últimes setmanes. Fins i tot els agents de policia, segons denuncia el sindicat, es neguen a venir a les illes per l'alt preu de l'habitatge. En l'àmbit cultural, a més de la nostra habitual agenda d'oci i estrenes de cinema, ens acostarem a sa Maniga en directe per assistir a un espectacle de teatre familiar.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:05

T'ESTIM

Cap. 5: JUDITH I PABLO Aquesta setmana els protagonistes de T’estim són na Judith i en Pablo. Es tracta d’una parella ben consolidada. Començaren a sortir quan eren adolescents. Després de catorze anys de relació es casen. Aquesta jove parella no muntarà unes noces qualsevol. Per a l’arribada a La Seu cercaran uns cotxes ben especials. Els acompanyarem a provar el Ferrari i la limusina de 8 metres que han escollit per a l’ocasió. En Pablo prepararà unes quantes sorpreses per a la seva estimada. Farà un esforç econòmic i de temps per aconseguir que Na Leila, una de les millors amigues de na Judith, pugui venir d'Almeria per a estar present a les noces. D'altra banda fa mesos que dissenya un botons de puny amb diamants per a l’ocasió. El gran dia passarà de tot. Na Judith es posarà molt nerviosa perquè se li desfà el pentinat abans d’arribar a La Seu. En Pablo, per la seva banda, no aturarà de plorar en tota la jornada superat per l’emoció. Cal destacar que al banquet no faltaran les tres debilitats del novii: pinya, allioli i batut de xocolata. A T’Estim, ens divertim i ens emocionem amb la història i les noces de na Judith i en Pablo

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:05

UEP! com anam?

Cap. 302: VISITAREM UN PETIT ZOOLOGIC, CUINAREM ESCALDUMS, FAREM TROT EIVISSENC I PASSEJAR VISITAREM UN PETIT ZOOLOGIC, CUINAREM ESCALDUMS, FAREM TROT EIVISSENC I PASSEJAREM PER LA SERRA Per dijous vespre, al programa més campestre i silvestre d’IB3 vos tenim preparat un capítol ben guapo. Per començar, en Toni Ballador anirà fins a Llucmajor, on descobrirà un petit zoològic familiar. Allà gaudirem de la bona companyia del padrí i de tres néts que són uns cracks amb els animals i les feines del camp. Coneixerem les seves mascotes, els seus plans de futur i les discussions que tenen amb els seus amics urbanites. Entre i entre, anirem fins a Eivissa per veure com preparen els cavalls trotons per córrer i també coneixerem les reivindicacions d’aquest esport a l’illa gran de les Pitiüses. També cuinarem uns deliciosos escaldums de matances i adobarem una nova i bella plantació d’oliveres a Lloret de Vistalegre. Amb en Felip Munar farem una passejada per la comuna de Valldemossa, acompanyats pel periodista Joan Carles Palos, fill d’un dels descobridors de les rutes senderístiques més importants de la Serra de Tramuntana. Amb ell xerrarem sobre el seu pare, Benigne Palos, i descobrirem el Bosc dels Frares cartoixans i els secrets que s’hi amaguen. A la secció d’horticultura urbana i remeis naturals coneixerem les propietats dels fruits vermells i els emprarem per fer dos remeis que ens aniran molt bé. Com veis, el de dijous serà un programa d’allò més variat que heu veure de cap a cap.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
12:20

MADE IN BALEARS.

Cap. 10: LOGITRAVEL CALZZAS Avui a Made in Balears, dues empreses de les illes que han construït a Internet el seu despatx. Son líders, en diferents àmbits, a tota Espanya en vendes i ja s'expandeixen a Europa Imés enllà. Són de les illes i segur que vos sonen. Una ven panties, faixes,- les spanx que utilitzen les celebrities -, i altres must de roba interior: calzzas.com. I l'altra ven somnis vacacionals. Logitravel. Vols, hotels, creuers, tot allò que té a veure amb l'organització de vacances. Coneixerem qui està al darrere de les dues empreses tecnològiques, qui forma l'equip, a quins països tenen presència, quines han estat les claus de l'èxit i quina és la seva filosofia. Aquestes empreses començaren amb una baixíssima inversió inicial i han anat creixent de mica en mica. Avui, no deixen de pujar de manera meteòrica les seves vendes cada any que passa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:05

TIRA TIRA

Cap. 63: Alcudia-Ermita de la Victoria-Sa Talaia y Puig des Migdia- Coll Baix El proper dimarts dia 17 de gener IB3 TV emetrà un nou capítol del programa Tira Tira. Aquesta vegada Rafel de Can Renou i tot l'equip caminaran per la península del Cap des Pinar, a Alcúdia. Para el último tramo de la ruta, Rafel es rodeará de varios montañeros veteranos de Alcúdia. Pau,Toni "Cuc", Tomàs y Llorenç le contarán muchísimas históries durante el ascenso a la Talaia Vella y la bajada a la Ermita de La Victòria, donde finalizará la excursión. Abans de començar la ruta, Rafel visitarà a la família Bennasar, els millors mestres d'aixa de la zona del port d'Alcúdia. Pere i seu fill Sebastià mantenen viva una empresa fundada fa mes de 130 anys. Rafel es dirigirà desprès al campament de La Victòria per a reunir-se amb Tomeu i Rafa, dos atletes d'alta muntanya que entrenen diàriament per la zona del Cap des Pinar. Amb ells anirem fins al refugi del Coll Baix. Per a l'últim tram de la ruta, Rafel es rodejarà de varis muntanyesos veterans d'Alcúdia. Pau,Toni "Cuc", Tomàs i Llorenç li contaran moltisimes històries durant el ascens a la Talaia Vella i la baixada a la Ermita de La Victòria, a on finalitzarà la excursió. El próximo martes día 17 de enero IB3 TV emitiráun nuevo Cap. del programa Tira Tira. En esta ocasión Rafel de Can Renou y todo el equipo caminarán por la península del Cap des Pinar, en Alcúdia. Antes de empezar la ruta, Rafel visitará a la família Bennasar, los mejores mestres d'aixa de la zona del Puerto de Alcúdia. Pere y su hijo Sebastià mantienen viva una empresa fundada hace más de 130 años. Rafel se dirigira después al campamento de La Victòria para reunirse con Tomeu y Rafa, dos atlets de alta montaña que entrenan diariamente per la zona del Cap des Pinar. Con ellos iremos hasta e refugio del Coll Baix.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
14:00

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

Cap. 1205

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:20

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROL

Cap. 1180

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:25

CINEMA " L'INFORME PELICÀ "

Darby és l'encarregada d'elaborar un polèmic informe sobre els assassinats d'uns jutges. Tan importants poden ser les implicacions en l'assumpte, que Darby ha estat testimoni de dos assassinats en una setmana. Encara amb vida i aterrorizada, decideix confiar en un periodista.

17:50

POSTALS!

Cap. 4: Guateque POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria coneixeran als protagonistes del boom musical que varen viure les Illes Balears als anys seixanta. A Mallorca compartiran anècdotes i vivències amb en Tomeu Matamales i en Mateu Llull, a més de tenir l'honor de parlar amb en Xerafí Nebot, el cantant d'un dels grups més famosos, els Javaloyas. A Menorca en Sixto Cabiró descobrirà quins van ser els grups més populars del moment i a Eivissa gràcies a l'associació retro seran testimonis de com van viure els eivissencs la màgia de la música rock.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
18:45

GENT DE LA MAR

Cap. 88: Pesca de caproig a s’Estanyol, III Fira del Gerret, Història del Port de Palma. Avui, en Pedro Carbonell anirà a pescar cap-rojos a s'Estanyol amb una colla d'amics. Passaran una jornada molt divertida. I faran bones captures. En Manolo Barahona visitarà la fira del gerret a Santa Eulària del Riu. Col•laborarà amb la confraria de pescadors. I gaudirà de la proposta gastronòmica dels restaurants. En Tomeu Orell coneixerà la història del Port de Palma. Descobrirà curiositats sobre els vaixells que es construïen a Drassanes. I veurà com continua la tradició dels mestres d'aixa. També cuinarem una hamburguesa de calamar amb la seva pròpia tinta i coneixerem dades sorprenents sobre es bogamarins.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:55

ZOOM

Cap. 26: SENSE MANS A LA TERRA Hi ha futur per la nostra agricultura? El sector primari principal de la nostra comunitat fa anys que s'anuncia tocat de mort. La terciarització de l'economia i l'arribada de productes forans lligada al greuge de la insularitat, han fet perdre pes a l'agricultura i la ramaderia. Tanmateix, el turisme i l'especialització ensc la producció, obrin la possibilitat a servir nous mercats, si bé la taa no és fàcil: té l'agricultura el suport de l'administració que reclama? Hi ha marge per nous usos complementaris a l'activitat agrícola? És viable un paisatge i un territori que es ven internacionalment com a destí vacacional sense un sector agrari que ajudi a mantenir-lo? El capítol “Sense mans a la terra” vol copsar els reptes i les dificultats dels pagesos, centrant-se en les noves generacions, la falta de relleu i també en el paper de la dona, en les associacions i cooperativisme i la recerca de noves formes i iniciatives de negoci.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1205

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1070

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

UNA MIRADA CAP ENRERE

Cap. 17: UN FALS COMTE. La foto d’aquesta setmana a Una mirada cap enrere ens transporta a una etapa de la nostra història recent molt fosca, la de la Guerra Civil, i ho fa de la mà del personatge que protagonitza la fotografia d’aquest capítol: un fals comte que en Nofre ja havia vist abans i que ara coneixerà molt millor durant la seva investigació. La fotografia va ser presentada al concurs per Maria Pilar Adoració Ferré Prades des de Felanitx. Aconseguirà en Nofre desxifrar la dura història que amaga el rerefons d’aquesta imatge? Per conèixer el desenllaç de l’enigma no et perdis “Un fals comte”, el nou capítol d’Una mirada cap enrere, diumenge dia X a IB3 Televisió.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:10

UNA MIRADA CAP ENRERE

Cap. 4: EL COSSIER OCULT EL COSSIER OCULT Eulàlia Martorell, té 19 anys, estudia fotografia, la seva passió. Eulàlia ha entregat aquesta fotografia del seu padrí, Antoni Rosselló, un dels cossiers que ballaren per Sant Honorat a Algaida, l’any 1946. Antoni Rosselló encara es viu, té 88 anys. A través d’aquesta història destacam la vigència de una tradició, la dels cossiers, que varem estar a punt de perdre, narrant el retrobament entre dos vells balladors cossiers cinquanta anys després.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:50

CINEMA " THE FIGHTER "

Massachusetts, anys 80. Dicky Eklund Christian Beli, un boxador conflictiu però amb talent, intenta redimir-se entrenant al seu germà menor. En els seus bons temps havia estat l'orgull de la seva ciutat natal per haver tombat una vegada al campió del món Sugar Ray Leonard; però després van venir els temps difícils en els quals es va enfonsar en una perillosa mescla de drogues i delinqüència. Mentrestant, el seu germà Micky Ward Mark Wahlberg s'ha convertit en una promesa de la boxa, i les regnes de la seva carrera les porta la seva mare Melissa Leo. No obstant això, malgrat el seu potent ganxo d'esquerra, sempre acaba derrotat. Després d'un combat que mai va haver de celebrar-se, Micky decideix seguir el consell de la seva núvia Charlene Amy Adams i allunyar-se de la seva família.

00:50

MOSSÈN CAPELLÀ

Cap. 84: UN PORC, DOS PORCS, TRES PORCS S'acosten les festes del poble i en Lluc s'afanya a anunciar que enguany tampoc no hi haurà bot del porc. Però és inútil, en Colau ja ha posat en marxa els preparatius amb la col·laboració d'una bona part dels veïnats. El problema és que una cosa tan simple com custodiar un porc fins el dia de la celebració es complicarà fins extrems insospitats. Mentre, en Xim i les seves idees socials duran problemes a en Colau, que acabarà per negociar amb en Lluc.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:55

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

Cap. 1205

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:45

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒ

Cap. 1070

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:50

MUSICAL

Cap. 4

03:20

MUSICAL

Cap. 18

03:50

MUSICAL

Cap. 28

04:20

MUSICAL

Cap. 38

04:50

MUSICAL

Cap. 48

05:20

MUSICAL

Cap. 92

05:50

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:05

HERBES MÀGIQUES

Cap. 3: OLI CASOLÀ DE PASTANAGA Al programa d'avui vos ensenyarem a preparar un oli casolà a base de pastanaga, que ens ajudarà a mantenir el bronzejat d'aquest estiu. A més elaborarem diversos remeis per aturar la diarrea, i vos donarem un truc per eliminar les taques de suor de la roba. Al plat del dia avui tenim ració doble, un aperitiu i un plat principal, tots dos amb un ingredient comú, la pastanaga.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:35

LABERINT DE PASSIONS

Cap. 3: RUMORS Els rumors de la marxa d'en Martí s'accentuen a l'oficina. Na Montse ho passa malament pensa que no la volen renovar, en Xicu s'encarrega d'animar-la. Na Núria rep una carta d'una immobiliària amb un pressupost per son pare de una mansió a Marbella que la fa sospitar. Na Sofia descobreix que n'Adrià és família d'en Martí i na Núria, però no aconsegueix contactar amb ell. En Ramon es troba amb en Xim qui li mostra les fotos que va fer ahir de n'Adrià i na Sofia. En Günther, concerta una cita pel dia següent amb els italians. Na Núria i na Carme tenen clar que amb l'afició d'en Fabrizio per les dones han de fer que n'Eva sigui a la reunió. Na Núria ho aconsegueix. N'Eva xerra amb ca seva hi descobreix que en Sergi ha deixat els nins tots sols a casa. Queda molt emprenyada amb ell, que a més te el telèfon desconnectat. En Simó i n'Helena mos mostren quan s'estimen i en Lluís s'encarrega de presentar-se en es pitjor moment, confirmant les sospites de que és una mica desafortunat.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL