Dijous 13 a les 18.30


RETRANSMISSIÓ
La processó del Sant Crist de la Sang, a IB3
La televisió autonòmica de les Illes Balears vos oferirà la retransmissió de la processó del Sant Crist de la Sang de Palma, una de les processons més conegudes a les Illes Balears i que es documenta des de l’any 1554.

La connexió en directe començarà a les 18.30 h i fins ben entrada la mitjanit, es podran veure a l’església de l’Anunciació les confraries que acompanyaran el Sant Crist de la Sang durant el recorregut pels carrers de Ciutat.

La processó del Sant Crist de la Sang, en la qual participaran 33 confraries de Palma, partirà del pati de la Misericòrdia a les 19 hores i transcorrerà per la plaça de l’Hospital, la costa de la Sang, els carrers dels Oms i de Sant Miquel, la plaça Major, la del Marquès del Palmer, el carrer de Colom, la plaça de Cort, el carrer del Palau Reial i la plaça de l’Almoina per culminar a l’entrada del portal Major de la Seu.

La narració anirà a càrrec de la periodista d’IB3 Televisió Àngela Alfaro i del director de Cope Balears, Xavier Bonet.

IB3 Televisió farà un gran desplegament tècnic i humà per poder-vos oferir imatges inèdites de tot el recorregut, situats en llocs concrets per no perdre’n detall.

A les 20.30 hores, s’emetrà IB3 Notícies vespre i, a continuació es reprendrà l’emissió íntegra de la processó fins passada la mitjanit.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure la retransmissió en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL