Notícies Increible Hitòria IB

09/05/2011 21:30

La increïble història de les Illes Balears repassa la Revolta Forana

04/05/2011 16:56h

IB3 Televisió presenta dilluns, 9 de maig, un altre capítol d'aquest programa divulgatiu a partir de les 21.30 h. La increïble història de les Illes Balears proposa als teleespectadors una visió acurada i objectiva dels fets històrics més transcendents. En el sisè capítol es tractarà la història dels púnics i romans a les Illes Balears.

La increïble història de les Illes Balears

La conquesta de Mallorca

20/04/2011 18:40h

En aquesta entrega viatjarem al segle XIII, en un dels episodis més importants de la nostra increïble història. Coneixerem de primera mà com entraren a Mallorca el rei Jaume I i els seu exèrcit, com es va esborrar gairebé tota empremta islàmica de les Illes Balears i com s’assentà una nova societat feudal.

La increïble història de les Illes Balears

Els púnics i romans a les Illes Balears

11/04/2011 22:10h

En aquesta entrega, “Els púnics i romans a les Illes Balears”, sabrem com el poble de les Illes Balears va passar de ser considerat bàrbar a formar part d’una civilització en majúscules: Roma. L’evolució de la cultura talaiòtica coincideix amb l’arribada dels fenicis, que canviarien molt les coses, sobretot a Eivissa. Coneixerem el nostre passat més guerrer, les virtuts dels famosos foners de les Balears. I per acabar, l’imperi Romà, que duria una nova llengua, una nova organització política, noves religions, noves lleis i grans obres.

La increïble història de les Illes Balears

Els primers pobladors

05/04/2011 08:00h

En la primera entrega del programa, “Els primers pobladors”, el programa anirà el més enrere possible de la història balear, cap al 3.000 aC. Es coneixeran els primers pobladors de les Illes Balears, els seus primers assentaments i el més important: com vivien i es relacionaven entre ells. Es repassaran els efectes de l’arribada de l’home a unes illes realment salvatge i es coneixerà la fauna autòctona. També es visitaran les navetes i les taules més importants de les Balears, així com, els grans poblats talaiòtics.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL