Notícies Portada Ràdio – IB3 La Radiotelevisió de les Illes Balears http://ib3tv.com IB3 és el grup de mitjans de comunicació de titularitat pública de les Balears que impulsa la identitat pròpia de les Illes, la seva cultura i la seva llengua Thu, 22 Feb 2018 22:45:06 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 AL DIA: Aquest divendres entrevistam Biel Frontera, gerent de la Fundació BIT http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-biel-frontera-gerent-de-la-fundacio-bit.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-biel-frontera-gerent-de-la-fundacio-bit.html#respond Thu, 22 Feb 2018 11:36:02 +0000 http://ib3tv.com/?p=287574 Aquest divendres, el protagonista de l’entrevista de les 10hores és Biel Frontera, gerent de la Fundació BIT. A més, des de primera hora del matí, comentarem l’actualitat ambMarta Torres, Miquel Payeras i Pep Verger.

A les 10.30 hores, com cada divendres, farem ‘La Volta al Dia’ amb Xisco Nadal.

A partir de les 11hores parlarem amb Tomeu Amengual, autor d’un estudi sobre els cotxes de lloguer. I, a continuació, coneixerem ‘Ecotxe Som Moviment’ una cooperativa que ofereix serveis de lloguer de cotxes elèctrics compartits a Mallorca.

A partir de les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-biel-frontera-gerent-de-la-fundacio-bit.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Deus, deesses, herois a l’antiguitat. Realitat o ficció? http://ib3tv.com/font-de-misteris-deus-deesses-herois-a-lantiguitat-realitat-o-ficcio.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-deus-deesses-herois-a-lantiguitat-realitat-o-ficcio.html#respond Thu, 22 Feb 2018 09:01:29 +0000 http://ib3tv.com/?p=287562 El programa d’IB3 viatja a temps antics per conèixer alguns dels nostres deus, deesses i herois

Dissabte 24 de febrer, Chema Font i el seu equip fan un viatge al passat de la mediterrània per conèixer alguns dels deus, deesses, i herois de l’antiguitat. Què hi ha de realitat i què de ficció? Per conèixer-los amb profunditat, parlarem amb la doctora en Història Antiga i professora titular jubilada de la UNED, Ana  M. Vázquez Hoys, sobre el pròxim curs que celebrarà a Mallorca els dies 2 i 3 de març.

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter, cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del’adreça electrònica: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22.00 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-deus-deesses-herois-a-lantiguitat-realitat-o-ficcio.html/feed 0
AL DIA: Aquest dimecres entrevistam Mercedes del Pozo, directora Unicef Balears http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dimecres-entrevistam-mercedes-del-pozo-directora-unicef-balears.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dimecres-entrevistam-mercedes-del-pozo-directora-unicef-balears.html#respond Tue, 20 Feb 2018 10:59:58 +0000 http://ib3tv.com/?p=287348 Aquest dimecres, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Mercedes del Pozo, directora Unicef a Balears.

L’actualitat, l’analitzarem amb Josep Pons Fraga i Margalida Ramis.

A les 10 i mitja, farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11, tertúlia política amb diputats dels diferents grups amb representació parlamentària.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dimecres-entrevistam-mercedes-del-pozo-directora-unicef-balears.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Marxa nòrdica, Siddharta i Superfour http://ib3tv.com/feim-kilometres-marxa-nordica-siddharta-i-superfour.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-marxa-nordica-siddharta-i-superfour.html#respond Mon, 19 Feb 2018 10:27:45 +0000 http://ib3tv.com/?p=287209 Hi ha moltes maneres de Fer Kilòmetres. La marxa nòrdica n’és una. Joan Martí i Mercè Valero parlaran avui amb Laura Guardiola, guanyadora absoluta de la primera prova de la Copa Balear de Marxa Nòrdica. Una modalitat esportiva que, davant la demanda, ja ha hagut d’ampliar categories.

Parlaran també  del superfour, una nova modalitat de fer senderisme que impulsa la fundació Handisport, una associació que fa feina per integrar les persones amb discapacitat a través de l’esport.

Coneixeran les novetats de la Lloseta Extrem, el campionat de Balears de Curses per Muntanya, que organitza el Club Esports d’Altura de Lloseta i que es disputa el proper 4 de març.

Lucía Barca, infermera esportiva, coach nutricional i fisioterapeuta de MenorcaTrainers, parlarà de com evitar els refredats. Alguns dels consells segur que no us els imaginau.

I, per acabar, Joan Martí i Mercè Valero caminaran i faran kilòmetres rere les passes de Siddharta, tot un clàssic d’un premi Nobel. Serà la proposta literària de Carlos Suñer.

Tot això, avui, a les 18h, a Feim Kilòmetres, amb Joan Martí i Mercè Valero.

 

]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-marxa-nordica-siddharta-i-superfour.html/feed 0
RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Olot – At. Balears i connexions amb la resta de partits dels equips balears de Segona B http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-olot-at-balears-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-de-segona-b.html http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-olot-at-balears-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-de-segona-b.html#respond Fri, 16 Feb 2018 12:44:54 +0000 http://ib3tv.com/?p=287030 L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.30 h, la retransmissió del partit Olot – At. Balears. A més, oferirà connexions amb la resta de partits: Formentera – Cornellà; Mallorca – Alcoyano i Sabadell – Penya Esportiva Santa Eulària.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Tomàs Gibert, i Marc Herrerro serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips illencs.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Sabadell – Penya Esportiva Santa Eulària, seguit des de l’estudi; Formentera – Cornellà amb Pablo Sierra; Mallorca – Alcoyano, amb Toni Fuster i David Gui, i Olot – Atlètic Balears, amb Joan Gabriel Bauzá.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Olot – Atlètic Balears i Formentera – Cornellà.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.

]]>
http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-olot-at-balears-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-de-segona-b.html/feed 0
: El disc tribut a Tomeu Penya ‘Illes dins un disc’ ja és una realitat http://ib3tv.com/el-disc-tribut-a-tomeu-penya-illes-dins-un-disc-ja-es-una-realitat.html http://ib3tv.com/el-disc-tribut-a-tomeu-penya-illes-dins-un-disc-ja-es-una-realitat.html#respond Thu, 15 Feb 2018 15:26:18 +0000 http://ib3tv.com/?p=286950 Divendres 16 de febrer es publicarà en versió digital i dilluns 19 de febrer, en format físic

Al canal de YouTube del programa transmèdia d’IB3, Els Entusiastes, s’estrenarà divendres un especial amb les primeres imatges del projecte

La figura de Tomeu Penya a les Illes, i fora d’elles, és –cinc dècades després del debut del vilafranquer a un escenari- part ja de la memòria col·lectiva de diverses generacions de públic amant de la música. És per això que fer-li un tribut tenint una discografia tan àmplia, variada i coneguda, era un repte i un al·licient a l’hora d’engegar un projecte com aquest.

Divendres 16 de febrer en versió digital i dins la setmana del 19 de febrer en format físic, es publicarà el disc tribut a Tomeu Penya, un projecte d’IB3 i Produccions Blau, que durant els darrers mesos s’ha anat preparant des d’IB3 Ràdio.

A més, el programa transmèdia cultural d’IB3, Els Entusiastes, estrenarà demà al seu canal de YouTube un especial amb les imatges de com s’ha fet aquest disc i també les de la gravació el passat mes de novembre, a Calvià.

És un disc en el qual participen tretze de les formacions illenques més representatives del nou món musical fet en llengua catalana que actualment enriqueix la cultura balear de la música: Jansky, Donallop, Maria José Cardona (4 de copes, Imaràntia), Roig!, Salvatge Cor, L’Équilibriste, Marga Rotger, Vers Endins, Ipops, Xanguito, Jorra i Gomorra, Roger Pistola i Leonmanso (aquest darrer com a bonus track digital només accessible des d’àlbum físic).

En aquest disc hi trobarem alguns clàssics creats per Tomeu Penya al llarg de la seva trajectòria, revisitats ara des de les òptiques sonores de músics contemporanis (alguns d’ells amb manco edat que la pròpia composició que fan), fent que aquelles cançons agafin una nova dimensió, que des dels gèneres originals de la seva concepció (reggae, folk o  rock’n’roll) passin ara a ser peces sota el paraigua de l’electrònica funk, l’ska-punk o el jazz-swing .

El passat mes de desembre IB3 va demanar el vot del públic i va fer que la tria tant de la portada com del títol fos a través de votació en línia, vehiculada a través de les xarxes d’IB3. També ha estat una treball en què televisió, xarxes i ràdio s’han coordinat per a mostrar el procés sencer del projecte.

En aquest àlbum es podrà descobrir com cançons d’aire country rock passen a ser temes electro funk, com balades pop ho fan a swing, com el vals pot refer-se com folk americana o com un reggae passa a ser ska-punk-llatí.

Un calidoscopi de sons, arranjaments i sentiments expressats amb notes musicals que mesclen el talent original del seu creador amb el talent del que són algunes de les formacions més interessants del panorama musical de l’arxipèlag.

 

CRÈDITS:

Roger Pistola//De tot cor

Maria José Cardona//Lluna de Formentera

Jorra I Gomorra//M’agrada es rock

Salvatge Cor//Plou

Roig!//En sentir una guitarra

Jansky//Abaix, damunt

Donallop//Una aclucada d’ull

L’Équilibriste//Un tassó de suc

Marga Rotger//Això és pecat

Vers Endins//Havanera

Xanguito//No em donis sa culpa

Ipops//Sa perdiu revetllera

Tècnic d’enregistrament: Flavio Encinas

Mescles a IB3 Ràdio per Joan Trias

Master a Urban Studio per Rafa Rigo

 

]]>
http://ib3tv.com/el-disc-tribut-a-tomeu-penya-illes-dins-un-disc-ja-es-una-realitat.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: La fi de les Illes Balears http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-fi-de-les-illes-balears.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-fi-de-les-illes-balears.html#respond Thu, 15 Feb 2018 08:46:58 +0000 http://ib3tv.com/?p=286892 El programa d’IB3 recupera algunes de les profecies relacionades amb la fi de les nostres illes

Dissabte 17 de febrer, Chema Font i el seu equip recuperen el tema de les profecies relacionades directament amb les nostres illes. Durant el programa es viatjarà al passat i al futur del nostre arxipèlag per conèixer les històries que parlen del’inici de les Illes Balears, i també del nostre final…

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-fi-de-les-illes-balears.html/feed 0
DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO: IB3 Ràdio emetrà la versió radiofònica del text guanyador del IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears http://ib3tv.com/ib3-radio-celebra-el-dia-mundial-de-la-radio-i-emet-la-versio-radiofonica-del-text-guanyador-del-iv-torneig-de-dramaturgia-de-les-illes-balears.html http://ib3tv.com/ib3-radio-celebra-el-dia-mundial-de-la-radio-i-emet-la-versio-radiofonica-del-text-guanyador-del-iv-torneig-de-dramaturgia-de-les-illes-balears.html#respond Mon, 12 Feb 2018 13:58:20 +0000 http://ib3tv.com/?p=286606 “Nür”, de Joan Fullana, estàinterpretat per Queralt Albinyana i Mercè Pons en la versió adaptada per a la ràdio pública, i s’emetrà aquest dimarts a les 23 h

Aquest dimarts, dia 13, a les 23h, IB3 Ràdioemetrà la versióradiofònica de “Nür”, el textguanyador del IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, del qualJoan Fullanaés autor. La ràdio pública se suma així a les celebracions del Dia Mundial de la Ràdio, i dona suport a un esdeveniment que té com a objectiu principal donar visibilitatalsautorsteatrals de les Illes Balears. El Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears estàorganitzat per Produccions de Ferro i l’Ajuntament de Palma,amb el suport del Festival Temporada Alta de Girona.

La peça, adaptada expressament per a IB3 Ràdio, està escrita i dirigida peldramaturg Joan Fullana, que ha rebutrecentment el premiCiutat de Palma d’ArtsEscèniquespelseuespectacle “Comviure”. També és el director de l’exitosasèrie d’IB3 TV “Maineva a ciutat”. Les intèrpretssónQueraltAlbinyana, actriu protagonista de la sèrie d’IB3 TV “Treufoc”, i Mercè Pons, reconegudaactriu catalana habitual del teatre, el cinema i la televisió.

SINOPSI

“Nür” explica la històriadel segrest de la presidenta del governd’un país d’Europa Occidental com a darrera estratègia per intentar evitar la construcció imminent d’un pantà que ha de negar un petit poble de 300 habitants (Nür),amb l’objectiu de construir-hi una central hidroelèctrica. Durant el captiveri, el diàleg de la presidenta amb la seva segrestadora anirà revelant dades i secrets que complicaran la història i que faran dubtar sobre les motivacions d’aquest segrest.

FITXA ARTÍSTICA

Autor i director: Joan Fullana

Intèrprets: Queralt Albinyana i Mercè Pons

Realització: Iker Hernández i FacundoTenaglia

IB3 Ràdio també ha enregistrat la versióradiofònica del text finalista del Torneig, “Transbord”, de SebastiàPortell. La peçaestà interpretada per Xavier Frau i Lara Díez, i s’emetràpròximament a la ràdio pública.

IB3 Ràdio es potsintonitzaralsdials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/ib3-radio-celebra-el-dia-mundial-de-la-radio-i-emet-la-versio-radiofonica-del-text-guanyador-del-iv-torneig-de-dramaturgia-de-les-illes-balears.html/feed 0
: EDICIÓ ESPECIAL DE “FEIM KILÒMETRES” http://ib3tv.com/edicio-especial-de-feim-kilometres.html http://ib3tv.com/edicio-especial-de-feim-kilometres.html#respond Mon, 12 Feb 2018 11:18:16 +0000 http://ib3tv.com/?p=286566 És dilluns, i els dilluns a les 18 h, “FEIM KILÒMETRES” a IB3 Ràdio. Avui és el gran dia. Edició especial de lliurament dels Premis FKM al ciclista Joan Reinoso i a l’atleta Joana Maria Cañellas, escollits millors esportistes de 2017 per votació popular.

Serà en el transcurs d’un programa que emetrem en directe, i amb públic, des de la sala d’actes d’Es Baluard de Palma.

Els Premis Feim Kilòmetres volen simbolitzar la capacitat de lluita, de sacrifici i de superació dels atletes, més enllà de la modalitat esportiva que practiquen. De vegades, tot això és tradueix en victòries i medalles, però no sempre és així. De vegades, només ser-hi és la més gran de totes les victòries.

Tot això, avui, amb Joan Martí, Mercè Valero i tot l’equip de “FEIM KILÒMETRES

]]>
http://ib3tv.com/edicio-especial-de-feim-kilometres.html/feed 0
RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Llagostera – RCD Mallorca i connexions amb la resta de partits dels equips balears a Segona B http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-llagostera-rcd-mallorca-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-a-segona-b.html http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-llagostera-rcd-mallorca-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-a-segona-b.html#respond Fri, 09 Feb 2018 08:36:59 +0000 http://ib3tv.com/?p=286321 L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.30 h, la retransmissió del partit Llagostera – RCD Mallorca. A més, oferirà connexions amb la resta de partits: Penya Esportiva Santa Eulària – Olot; At. Balears – Elx i Alcoyano – Formentera.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raúl Pareja, i Emma Calsina serà a peu de camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Alcoyano – Formentera, seguit des de l’estudi; Llagostera – Mallorca, amb Toni Fuster; Penya Esportiva Santa Eulària – Olot, amb Pablo Sierra, i At. Balears – Elx, amb Joan Gabriel Bauzá i Rafel Sastre.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Penya Esportiva Santa Eulària – Olot i At. Balears – Elx.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.

 

]]>
http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-llagostera-rcd-mallorca-i-connexions-amb-la-resta-de-partits-dels-equips-balears-a-segona-b.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: 5è aniversari del programa http://ib3tv.com/font-de-misteris-5e-aniversari-del-programa.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-5e-aniversari-del-programa.html#respond Thu, 08 Feb 2018 10:09:52 +0000 http://ib3tv.com/?p=286206 El programa d’IB3 celebrà els primers 5 anys d’emissió amb un programa molt especial

Dissabte 10 de febrer, Chema Font i el seu equip celebren el cinquè aniversari de Font de Misteris. Per aquest motiu han preparat un programa especial en què recopilaran alguns dels millors moments d’aquests primers 207 programes. Quins han estat els protagonistes? Quines històries ens han contat?

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant Font de Misteris, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-5e-aniversari-del-programa.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Reviurem la Cursa x Muntanya Trail dels Fars http://ib3tv.com/feim-kilometres-reviurem-la-cursa-x-muntanya-trail-dels-fars.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-reviurem-la-cursa-x-muntanya-trail-dels-fars.html#respond Mon, 05 Feb 2018 10:37:11 +0000 http://ib3tv.com/?p=285896 És dilluns i els dilluns a les 18 h FEIM KILÒMETRES amb Joan Martí i Mercè Valero.

Joan i Mercè reviuran avui la Cursa x Muntanya Trail dels Fars, que enguany ha batut el rècord de participació. Tina Ameller, guanyadora per segon any consecutiu, serà el XIP de la setmana.

Ens presentaran la història de Lluís Fuster, un pare disposat a córrer el que faci falta en la lluita contra una malaltia cruel: la pell de papallona.

José Manuel Díaz Palomares, ciclista especialitzat en llargues distàncies, farà públic el seu darrer repte. I ho farà en primícia a FEIM KILÒMETRES

Lucía Barca, infermera esportiva i fisioterapeuta, parlarà de com tractar i prevenir la condromalàcia rotuliana, una de les lesions més freqüents entre corredores i corredors.

I a la sala de cinema, Carlos Suñer analitzarà Un hombre lobo americano en londres. Els homes llop també corren.

Tot això de la mà de Joan Martí i Mercè Valero a FEIM KILÒMETRES.

]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-reviurem-la-cursa-x-muntanya-trail-dels-fars.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Profecies de vida i mort http://ib3tv.com/font-de-misteris-profecies-de-vida-i-mort.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-profecies-de-vida-i-mort.html#respond Thu, 01 Feb 2018 09:58:32 +0000 http://ib3tv.com/?p=285592 El programa d’IB3 continua fent un repàs a algunes de les històries relacionades amb les profecies a les nostres Illes

Dissabte 3 de febrer, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què els protagonistes del programa tornen a ser alguns dels profetes i profecies més curioses, com també prediccions vinculades amb les nostres Illes. Quines són? S’han complit? Quan s’han fent?

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya, amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-profecies-de-vida-i-mort.html/feed 0
FILA 3: Especial Premis Goya 2018 al programa d’IB3 Ràdio http://ib3tv.com/fila-3-especial-premis-goya-2018-al-programa-dib3-radio.html http://ib3tv.com/fila-3-especial-premis-goya-2018-al-programa-dib3-radio.html#respond Mon, 29 Jan 2018 11:01:19 +0000 http://ib3tv.com/?p=285256 El pròxim dijous dia 1 de febrer, entre les 22.04 hores i les 23 hores el programa d’IB3 Ràdio, Fila 3, farà un especial sobre el certamen dels Premis Goya 2018, que se celebraràel dissabte 3 de febrer.

El programa serà presentat pels seus conductors habituals, Adela Peraita i Rodo Gener. Hi participarà per via telefònica un dels nominats mallorquins, Agustí Villaronga, que opta al Goya al Millor Guió Adaptat per Incerta Glòria; d’altra banda,assistiran a l’estudi Jaume Carrió i Laura Gost, nominats al Goya al Millor Curt d’Animació pel curtmetratge Woody & Woody, una coproducció d’IB3.

A més,en aquest programa col·laborarà com a convidada especial Inma Pilar, crítica de cinema, que ajudarà a repassar la resta de nominacions dels Premis Goya 2018.
Es farà un esment especial a l’apartat de bandes sonores nominades, algunes de les quals sonaran al programa.

Fila 3 és el programa que fa un recorregut pels grans clàssics dels cinema explicats des d’un punt de vista diferent. A IB3 Ràdio es pot escoltar cada dijous a les 22.04h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web IB3.org, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/fila-3-especial-premis-goya-2018-al-programa-dib3-radio.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Què és la fibra alimentària? http://ib3tv.com/feim-kilometres-que-es-la-fibra-alimentaria.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-que-es-la-fibra-alimentaria.html#respond Mon, 29 Jan 2018 10:54:05 +0000 http://ib3tv.com/?p=285254

Joan Marti i Mercè Valero entrevisten avui Lita López i Manolo Muñoz, un binomi inseparable de l’atletisme a les Balears.

Cristina Prats, tercera classificada a la Cursa per Muntanya Serra Nord, serà el XIP de la Setmana. En total, 44 Kilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu de 1.850 metres amb sortida de Sóller i arribada a Pollença.

Què és la fibra alimentària? En quina mesura s’ha de prendre? En parlaran amb Lucía Barca, fisioterapeuta i coach nutricional de MenorcaTrainers.

Analitzaran l’impacte social del projecte solidari “Passes per en Pau”, el repte de la doble travessa aconseguit el passat desembre per Tòfol Castanyer. Serà amb Antoni Josep Sosa, un dels promotors d’aquesta inciativa.

Carlos Suñer proposarà l’anàlisi de quatre escenes de quatre pel·lícules en què córrer esdevé força col·lectiva.

Tot això avui a les 18 hores a Feim Kilòmetres, IB3 RÀDIO, amb Joan Martí i Mercè Valero.

]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-que-es-la-fibra-alimentaria.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Els nostres profetes http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-nostres-profetes.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-nostres-profetes.html#respond Thu, 25 Jan 2018 11:06:02 +0000 http://ib3tv.com/?p=284925 El programa d’IB3 fa un repàs a algunes de les històries relacionades amb les profecies a les nostres illes

Dissabte 27 de gener, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què els protagonistes seran profetes i profecies vinculats amb les Illes. Quins són? S’han complit? Quan s’han fet?

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa al Facebook “Font de Misteris”, i al Twitter@fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També hi podeu contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.comes pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-nostres-profetes.html/feed 0
: És dilluns i cada dilluns a les 18 h FEIM KILÒMETRES http://ib3tv.com/284590.html http://ib3tv.com/284590.html#respond Mon, 22 Jan 2018 09:44:32 +0000 http://ib3tv.com/?p=284590 En Joan i na Mercè demostraran aquest dilluns que sortir a córrer i tenir objectius no depèn de l’edat de les persones, sinó de les ganes i de l’actitud. Parlaran amb Xisco Sintes, expresident i fundador del CCE Sant Lluís. Ara té 75 anys i és tot un clàssic de les curses, a Menorca i arreu de les illes…

Entrevistaran també Esteve Barceló, entrenador del club Atletisme Montuïri, medalla d’or per equips al nacional absolut de Mitja Marató disputat a Melilla.

Lucía Barca donarà consells sobre com actuar davant les epistaxis o hemorràgies nasals sobtades, tant en esportistes com en general.

I Carlos Suñer analitzarà Los Santos Inocentes de Miguel Delibes, una obra cabdal de la literatura espanyola de la segona meitat del segle XX, on córrer és un acte de supervivència.

Tot això i molt més aquest dilluns a les 18 h a Feim Kilòmetres, a IB3 Ràdio.

]]>
http://ib3tv.com/284590.html/feed 0
: Tenim el derbi a IB3, RCD Mallorca – At. Balears http://ib3tv.com/tenim-el-derbi-a-ib3-rcd-mallorca-at-balears.html http://ib3tv.com/tenim-el-derbi-a-ib3-rcd-mallorca-at-balears.html#respond Fri, 19 Jan 2018 14:01:44 +0000 http://ib3tv.com/?p=284421 L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.15 h i en alta definició, la prèvia del derbi d’aquest diumenge: RCD Mallorca – At. Balears.

IB3 ha preparat un gran desplegament tècnic i humà de la redacció d’Esports per poder mostrar-vos la prèvia amb l’arribada dels jugadors, els preparatius i amb entrevistes als protagonistes des de Son Moix.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raül Pareja i Tomàs Gibert, amb Emma Calsina a peu de camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, que aquesta setmana s’emetrà prop de la mitjanit amb motiu de la retransmissió del Correfoc de Sant Sebastià. L’espai estarà conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert. En definitiva, el resum més ampli del derbi, amb imatges inèdites i les cròniques dels altres dos partits dels equips balears de 2a B.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #IB3derbi.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon i David Gui, començarà a les 11.05 i durarà fins a les 14.30 h. Vos oferirà els partits: Reial Mallorca – Atlètic Balears, amb Toni Fuster i Joan Gabriel Bauzá; València Mestalla – Penya Esportiva, amb Raül Medrano, i Formentera – At. Saguntino, amb Pablo Sierra.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Formentera-Saguntino i València Mestalla-Penya Esportiva.

]]>
http://ib3tv.com/tenim-el-derbi-a-ib3-rcd-mallorca-at-balears.html/feed 0
ELS ENTUSIASTES D’IB3 RÀDIO: Emetrà aquest divendres un programa especial des de la Revetlla de Sant Sebastià de Palma http://ib3tv.com/els-entusiastes-dib3-radio-emetra-aquest-divendres-un-programa-especial-des-de-la-revetlla-de-sant-sebastia-de-palma.html http://ib3tv.com/els-entusiastes-dib3-radio-emetra-aquest-divendres-un-programa-especial-des-de-la-revetlla-de-sant-sebastia-de-palma.html#respond Thu, 18 Jan 2018 13:49:48 +0000 http://ib3tv.com/?p=284292 El programa ‘Els Entusiastes’ d’IB3 Ràdio emetrà demà, divendres 19 de gener, una edició especial des de la Revetlla de Sant Sebastià de Palma. Des de les 21.00 h i fins a les 23.00 h, l’equip de l’espai cultural de la ràdio pública traslladarà a l’antena l’ambient del carrer, l’atmosfera dels foguerons i de les places que centralitzen les actuacions musicals.

Presentat per Cati Moyà i Sergi Marcos, i elaborat per tot l’equip habitual d’‘Els Entusiastes’, hi participarà també l’assessor musical d’IB3 Ràdio i director de ‘Mediterràdio’, Joan Trias. El redactor Toni Mateu copsarà amb un equip mòbil l’ambient ciutadà i de carrer, i Joan Trias, amb un altre equip mòbil, passejarà per les principals places de Palma que concentren els principals concerts per narrar l’ambient i conversar amb els components dels grups.

Des del set d’IB3 Ràdio ubicat a la Plaça des Mercat, ‘Els Entusiastes’ es farà ressò també dels elements de la cultura popular que formen part de la Revetlla de Sant Sebastià com la desfilada del drac de na Coca, la participació dels xeremiers i els Capgrossos de la Sala, així com altres propostes alternatives com els actes organitzats per l’associació ‘Orgull Llonguet’. L’objectiu d’aquest programa especial és traslladar a tots els oients de les Balears l’ambient i l’esperit de la nit més festiva i més musical de la capital balear que aplega cada any milers i milers de persones.

Els Entusiastes és el programa cultural transmèdia de ràdio, televisió i xarxes a IB3, la radiotelevisió pública de les Illes Balears. A IB3 Ràdio, és l’hora cultural que s’inclou al programa Múltiplex. A IB3 Ràdio es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 17 h i les 18 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: (@EntusiastesIB3).

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web IB3.org, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/els-entusiastes-dib3-radio-emetra-aquest-divendres-un-programa-especial-des-de-la-revetlla-de-sant-sebastia-de-palma.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: L’altra actualitat http://ib3tv.com/font-de-misteris-laltra-actualitat.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-laltra-actualitat.html#respond Thu, 18 Jan 2018 09:41:18 +0000 http://ib3tv.com/?p=284267 El programa d’IB3 fa un repàs a l’actualitat que no és freqüent als mitjans de comunicació

Dissabte 18 de gener, Chema Font i el seu equip han preparat un programa on es farà un repàs a les notícies relacionades amb les temàtiques del programa i que habitualment no es donen a conèixer gaire als mitjans de comunicació. Notícies relacionades amb arqueologia, història, conspiracions, vida extraterrestre, descobriments, viatges en el temps i l’espai, entre d’altres, seran alguns dels temes que s’hi repassaran.

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”. Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-laltra-actualitat.html/feed 0