Notícies Portada Ràdio – IB3 La Radiotelevisió de les Illes Balears http://ib3tv.com IB3 és el grup de mitjans de comunicació de titularitat pública de les Balears que impulsa la identitat pròpia de les Illes, la seva cultura i la seva llengua Fri, 20 Apr 2018 12:14:46 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 AL DIA: Aquest dilluns, programa especial de Sant Jordi http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-programa-especial-de-sant-jordi.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-programa-especial-de-sant-jordi.html#respond Fri, 20 Apr 2018 10:53:34 +0000 http://ib3tv.com/?p=293016 Aquest dilluns tendrem un programa ben carregat de cultura. Les connexions des de diferents punts de les Illes, emmarcant la festivitat de Sant Jordi, seran les protagonistes durant les quatre hores de programa.

A més, a l’entrevista del dia, a les 10h, coneixerem la campanya ‘No es sano’, que denuncia la falta de transparència en la comercialització dels fàrmacs del càncer.

A les 10 i mitja comentarem l’actualitat esportiva del cap de setmana amb els periodistes Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11h, dedicarem la tercera hora a conèixer com viuen el dia de Sant Jordi els ciutadans de les Illes Balears. Serem en directe a Eivissa, Maó i Palma.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-programa-especial-de-sant-jordi.html/feed 0
: La Gala ‘Illes dins un disc’, des del Teatre Xesc Forteza de Palma http://ib3tv.com/la-gala-illes-dins-un-disc-des-del-teatre-xesc-forteza-de-palma.html http://ib3tv.com/la-gala-illes-dins-un-disc-des-del-teatre-xesc-forteza-de-palma.html#respond Thu, 19 Apr 2018 14:34:34 +0000 http://ib3tv.com/?p=292955 Dimarts, 24 d’abril, a les 20 hores, el Teatre Xesc Forteza de Palma viurà l’esdeveniment final d’un projecte que començava el novembre de 2017, a través del qual retre homenatge musical a la figura de Tomeu Penya.

Tretze de les bandes més representatives de la música actual illenca s’endinsaren en l’extensa discografia del vilafranquer per dur aquelles composicions al segle XXI, amb una perspectiva pròpia.

La gala de dimarts serà, doncs, un recull en directe del trajecte musical recorregut durant tot aquest temps.

Les actuacions de Leonmanso, María José Cardona, Donallop, Roger Pistola i Marga Rotger faran de fil conductor sonor d’un acte en què, a més, hi haurà l’humor radiofònic de ‘La picolíssima’ i alguna sorpresa més.

Un esdeveniment conduït per Cristina Bugallo i Joan Trias, que podreu seguir en directe per streaming a l’enllaç: IB3.org/directe. A més, també quedarà enregistrat per a la seva emissió posterior a IB3 Ràdio.

Vos recordam que podeu trobar “Illes dins un disc” a les plataformes digitals i a les tendes de discos. A més, al canal de YouTube d’IB3 Música estan disponibles els vídeos del making of de la gravació d’aquest tribut.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org.

]]>
http://ib3tv.com/la-gala-illes-dins-un-disc-des-del-teatre-xesc-forteza-de-palma.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Cap a una mar desconeguda? http://ib3tv.com/font-de-misteris-cap-a-una-mar-desconeguda.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-cap-a-una-mar-desconeguda.html#respond Thu, 19 Apr 2018 09:45:28 +0000 http://ib3tv.com/?p=292890 El programa d’IB3 parla d’aventures, enigmes, històries i reflexions de la navegació marítima

Dissabte 21 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat una edició del programa on la mar i la navegació marítima són les protagonistes. Quins sistemes s’empraven a l’antiguitat per guiar-se? Què era el que realment sembla que coneixien? Quins mites i llegendes romanen encara submergides?

A més a més es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-cap-a-una-mar-desconeguda.html/feed 0
: IB3, mitjà col·laborador de Formentera Fotogràfica 2018 http://ib3tv.com/ib3-mitja-collaborador-de-formentera-fotografica-2018.html http://ib3tv.com/ib3-mitja-collaborador-de-formentera-fotografica-2018.html#respond Wed, 18 Apr 2018 13:25:26 +0000 http://ib3tv.com/?p=292796 Un any més, l’illa de Formentera es converteix en el punt de trobada dels professionals i aficionats del món de la fotografia a l’esdeveniment Formentera Fotogràfica. Enguany celebren la sisena edició del festival, que tendrà lloc entre el 27 d’abril i l’1 de maig a Sant Francesc Xavier (Formentera) i que comptarà amb la participació de fotògrafs d’àmbit nacional i internacional.

Des d’IB3, un any més, serem mitjà col·laborador per donar cobertura a aquest festival, que uneix la passió per la fotografia i el multimèdia. Una trobada per compartir experiències amb fotògrafs de prestigi, professionals i aficionats, en un ambient relaxat i únic. Conferències, tallers, projecció de documentals, revisió de portafolis… i, sobretot, una oportunitat irrepetible de conèixer l’illa, gaudir-la d’una manera diferent i capturar la llum única de Formentera a les passejades i sortides, guiades per grans professionals de la fotografia.

Com a mitjà col·laborador de l’esdeveniment, IB3 participarà de manera activa promocionant i difonent les activitats a través de tots els mitjans propis. A més, el programa d’IB3 Ràdio Múltiplex i la seva hora cultural Els Entusiastes s’emetrà des de Formentera dia 27 d’abril, a partir de les 15.04 hores.

Alguns dels professional que formen el programa són: els fotògrafs Toni Amengual, Photopress 2015; Bego Anton, premi revelació PhotoEspaña 2017; Antoni Cladera, cofundador de Photopills; Javier Cors, fotògraf documental i director de l’agència OAK Stories; Ferran Forné, subdirector de fotografia del “Diari Llaura”; Alberto García Alix, Premi Nacional de Fotografia 1999 i comissari de les exposicions PhotoEspaña 2017; Ricard García Vilanova, fotoperiodista especialitzat en zones de conflicte i crisis humanitàries; Víctor Lax, multipremiat fotoperiodista centrat en les noces i el reportatge social; Daniel López, creador del Cel de Canàries, amb més de 20 publicacions a la NASA; Eduardo Momeñe, autor de nombroses publicacions sobre l’estètica fotogràfica; Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia 2016; i Ainhoa Valle, especialitzada en fotografia participativa.

Un total de cinc dies de classes magistrals, tallers, projecció de documentals, revisió de portfolis, turisme i oci en un entorn únic i relaxat, ideal per a l’intercanvi d’experiències i coneixements envers la fotografia.

En trobareu més informació al web formenterafotografica.com i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #FormenteraFotografica.

 

]]>
http://ib3tv.com/ib3-mitja-collaborador-de-formentera-fotografica-2018.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Aquest diumenge segueix la cursa a IB3 Ràdio http://ib3tv.com/feim-kilometres-aquest-diumenge-segueix-la-cursa-a-ib3-radio.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-aquest-diumenge-segueix-la-cursa-a-ib3-radio.html#respond Thu, 12 Apr 2018 09:24:14 +0000 http://ib3tv.com/?p=292134 Aquest diumenge 15 d’abril el Passeig des Portitxol de Palma acollirà la segona edició de la Cursa Feim Kilòmetres. Una cursa competitiva, però també festiva i solidària. Enguany a benefici de la Fundació RANA: Associació per l’ajuda a infants maltractats i que han patit l’abús sexual. Un euro de cada inscripció anirà destinat a aquesta associació. A més, també hi haurà un dorsal ZERO per a aquells que vulguin fer els seus donatius.

A partir de les 10.30 h IB3 Ràdio emetrà un programa especial ‘Feim Kilòmetres’ amb Joan Marti i Mercè Valero que inclourà la transmissió en directe de la cursa. Per això, contaran també amb el micròfon sense fils de Xisco Díaz, que oferirà tots els detalls a peu de carrera. I com sempre, també hi participaran Carlos Suñer i Lucía Barca, dos dels col·laboradors habituals del programa.

La cursa en categoria absoluta, tant femenina com masculina, començarà a les 11 h amb sortida i arribada davant la Platja de Can Pere Antoni. Abans, però, es disputaran tres curses en modalitat infantil. Sebastiana Llabrés i José Luis García Pujades defensen el títol aconseguit a la primera edició. Però no ho tindran gens fàcil. Marga Fullana, Alejandro Sánchez Palomero i Antoni Contestí, entre altres atletes de nivell, han confirmat també la seva participació.

Totes les persones inscrites a la segona edició de la Cursa FEIM KILÒMETRES podran recollir

el seu dorsal amb la bossa i la camiseta del corredor el dia abans de la carrera. És a dir, dissabte, dia 14, entre les 16 h i les 20 h a la 7a planta del Corte Inglés d’Avingudes.

També es podran recollir els dorsals el mateix dia de la cursa a la zona de sortida entre les 9 h i les 10.30 h

Feim Kilòmetres és el programa sobre el món del running, presentat per Joan Martí i Mercè Valero, que es pot escoltar cada dilluns, a les 18.04 h a IB3 Ràdio.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@FeimKilometres) i al correu electrònic: feimkilometres@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-aquest-diumenge-segueix-la-cursa-a-ib3-radio.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Els baixos fons i la perversió en l’antiguitat http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-baixos-fons-i-la-perversio-en-lantiguitat.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-baixos-fons-i-la-perversio-en-lantiguitat.html#respond Thu, 12 Apr 2018 09:00:24 +0000 http://ib3tv.com/?p=292130 El programa d’IB3 parla amb la Dra. Ana Vázquez Hoys sobre el seu nou curs a Balears

Dissabte 14 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat una edició del programa en el qual, aprofitant el proper curs a la UNED els dies 20 i 21 d’abril, en companyia de la doctora en història antiga Ana Mª Vázquez Hoys i basat en documentació històrica, es comentaran casos de traicions, manipulacions, corrupció i assassinats al llarg del temps a la nostra mediterrània i la seva influència al Pròxim Orient, Egipte, Grècia i Roma. Que hi ha de mític i de realitat? Quines eren les seves ‘perversions’? Què ha quedat en l’actualitat de tot allò?

A més es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-els-baixos-fons-i-la-perversio-en-lantiguitat.html/feed 0
FONS D’ARMARI: Entrevistam el periodista i escriptor Màxim Huerta http://ib3tv.com/fons-darmari-entrevistam-el-periodista-i-escriptor-maxim-huerta.html http://ib3tv.com/fons-darmari-entrevistam-el-periodista-i-escriptor-maxim-huerta.html#respond Thu, 12 Apr 2018 08:57:48 +0000 http://ib3tv.com/?p=292129 Aquesta setmana, a Fons d’Armari, entrevistarem el periodista i escriptor Màxim Huerta. El valencià ha presentat a les Illes “Firmamento”, el seu darrer llibre, inspirat en Formentor.

També celebrarem els 500 números de la revista Shangay, la publicació LGTB degana, que enguany compleix 25 anys al mercat.

I com que aquesta setmana s’ha presentat el segon informe anual que publica l’Observatori Madrileny contra l’LGTBfòbia, entrevistarem Rubén López, el director d’aquesta entitat, per comentar-ne les dades i tots els detalls.

A la part final del programa convocarem el nostre “consell de savis”. En l’edició d’avui, arran de l’incident entre la cantant Laura Pausini i la presentadora Toñi Moreno, debatrem sobre els límits de l’outing (sortida forçada de l’armari) amb l’expert en xarxes socials Josep Salmeron i el periodista Bernat Ramis.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre, l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI; és a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Ràdio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous, de 21 a 22 hores, amb Xisco Nadal.

]]>
http://ib3tv.com/fons-darmari-entrevistam-el-periodista-i-escriptor-maxim-huerta.html/feed 0
: Avui celebram el ‘Dia Mundial de la Salut’ amb l’emissió del programa ‘Vitamina 3’ des de Formentera http://ib3tv.com/avui-celebram-el-dia-mundial-de-la-salut-amb-lemissio-del-programa-vitamina-3-des-de-formentera.html http://ib3tv.com/avui-celebram-el-dia-mundial-de-la-salut-amb-lemissio-del-programa-vitamina-3-des-de-formentera.html#respond Fri, 06 Apr 2018 11:31:21 +0000 http://ib3tv.com/?p=291567 Dia 7 d’abril és el Dia Mundial de la Salut i enguany l’Organització Mundial de la Salut té un missatge. Diu: Ei, líders mundials, que totes les persones tenim dret a la salut, no importa on hem nascut ni on vivim, la cobertura sanitària ha de ser universal. I això vol dir que totes les persones, totes les comunitats, hem de rebre els serveis de salut que necessitam sense patir. Totes les persones hem de poder tenir accés als serveis que tracten les principals causes de morbilitat i de mortalitat. Per això, avui emetem Vitamina 3 des de l’illa de Formentera, concretament des de l’entrada de l’hospital. Un centre que té 11 anys. És un dels hospitals més petits d’Espanya, però pels formenterencs és una reivindicació històrica que es tradueix en una idea: “Néixer i morir a Formentera”.

]]>
http://ib3tv.com/avui-celebram-el-dia-mundial-de-la-salut-amb-lemissio-del-programa-vitamina-3-des-de-formentera.html/feed 0
RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Diumenge, a IB3, Ontinyent – Penya Esportiva http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-diumenge-a-ib3-ontinyent-penya-esportiva.html http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-diumenge-a-ib3-ontinyent-penya-esportiva.html#respond Fri, 06 Apr 2018 10:25:41 +0000 http://ib3tv.com/?p=291564 Dissabte, a IB3 Ràdio: O Parrulo – Palma Futsal

 

Dissabte

Aquest dissabte, a partir de les 20 hores, tenim partit de futbol sala: O Parrulo – Palma Futsal, amb Miki Tous. Un partit que podreu seguir per IB3 Ràdio i IB3.org/directe.

Diumenge

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió començarà aquesta setmana a les 11.20h amb la retransmissió del partit Ontinyent Penya Esportiva. La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Tomàs Gibert, i Pere Guasp serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips balears.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon i Marta Montoya a la producció, començarà a les 11.05 h i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Ontinyent – Penya Esportiva, Formentera – Elx, At Saguntino – Atlètic Balears i Reial Mallorca – Lleida. L’equip de narració i comentaristes estarà format per Toni Fuster, Joan Gabriel Bauzá, David Gui i Pablo Sierra.

Streamings

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal de directes de la pàgina web IB3.org/directe, diumenge a les 11.30h hores vos oferirem el partit: Formentera – Elx  i a les 12 hores el partit de futbol: At Saguntino – Atlètic Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.

 

]]>
http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-diumenge-a-ib3-ontinyent-penya-esportiva.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Cartografia impossible http://ib3tv.com/font-de-misteris-cartografia-impossible.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-cartografia-impossible.html#respond Thu, 05 Apr 2018 07:56:41 +0000 http://ib3tv.com/?p=291444 El programa d’IB3 realitza un programa a on els nostres mapes són els protagonistes

Dissabte 7 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat un programa on la cartografia més desconeguda de les nostres illes n’és la protagonista. Quins mapes s’han fet? Què s’amaga darrere? Qui els ha fet? Què ens mostren?

A més a més es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-cartografia-impossible.html/feed 0
AL DIA: Aquest dilluns entrevistam Marga Prohens, diputada i portaveu del PP al Parlament de les Illes Balears http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-entrevistam-marga-prohens-diputada-i-portaveu-del-pp-al-parlament-de-les-illes-balears.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-entrevistam-marga-prohens-diputada-i-portaveu-del-pp-al-parlament-de-les-illes-balears.html#respond Sun, 01 Apr 2018 07:00:01 +0000 http://ib3tv.com/?p=290889 Aquest dilluns (10 h) entrevistem Marga Prohens, diputada i portaveu del PP al Parlament de les Illes Balears.

A les 10 i mitja, com cada dilluns, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Joan Fortesa i Ricard Pla.

A partir de les 11h, parlarem del festival Palma Dansa.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dilluns-entrevistam-marga-prohens-diputada-i-portaveu-del-pp-al-parlament-de-les-illes-balears.html/feed 0
AL DIA: Aquest divendres entrevistam Tomeu Català i Jesús Mullor, membres de Projecte Home http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-tomeu-catala-i-jesus-mullor-membres-de-projecte-home.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-tomeu-catala-i-jesus-mullor-membres-de-projecte-home.html#respond Wed, 28 Mar 2018 12:44:26 +0000 http://ib3tv.com/?p=290871 Aquest divendres, els protagonistes de l’entrevista de les 10h són Tomeu Català i Jesús Mullor, membres de Projecte Home. A més, des de primera hora del matí comentarem l’actualitat amb Raquel Agüeros, Juanan Torres i Miquel Payeras.

A les 10 i mitja, fem La Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h ens endisarem dins la cultura grastronòmica de la nostra terra. Coneixerem com elaborar receptes de Setmana Santa des de diferents punts de les Illes.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-divendres-entrevistam-tomeu-catala-i-jesus-mullor-membres-de-projecte-home.html/feed 0
AL DIA: Aquest dijous entrevistam Bel Busquets, vicepresidenta i consellera de Turisme del Govern http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dijous-entrevistam-bel-busquets-vicepresidenta-i-consellera-de-turisme-del-govern.html http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dijous-entrevistam-bel-busquets-vicepresidenta-i-consellera-de-turisme-del-govern.html#respond Wed, 28 Mar 2018 12:43:06 +0000 http://ib3tv.com/?p=290870 Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Bel Busquets, vicepresidenta i consellera de Turisme del Govern de les Illes Balears. Comentem l’actualitat amb Elena Ballestero, Josep Pons Fraga i Ferran Aguiló.

A les 10 i mitja farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h repassam l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/al-dia-aquest-dijous-entrevistam-bel-busquets-vicepresidenta-i-consellera-de-turisme-del-govern.html/feed 0
RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Diumenge, a IB3 Televisió, València Mestalla – Mallorca http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-diumenge-a-ib3-televisio-valencia-mestalla-mallorca.html http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-diumenge-a-ib3-televisio-valencia-mestalla-mallorca.html#respond Tue, 27 Mar 2018 13:11:57 +0000 http://ib3tv.com/?p=290776 Divendres, a IB3 Ràdio: Palma Futsal –Segòvia

 

Divendres

Aquest divendres, a partir de les 12.30 hores, tenim partit de futbol sala: Palma Futsal – Naturpellet Segovia amb Miki Tous, Pep Moreno i Miquel Vidal. Un partit que podreu seguir per IB3 Ràdio i IB3.org/directe.

 

Diumenge

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió començarà aquesta setmana a les 11.40 h amb la retransmissió del partit València Mestalla Mallorca. La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raúl Pareja, i Emma Calsina serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips balears.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: València Mestalla – Mallorca, Atlètic Balears – Hèrcules, Penya Esportiva Santa Eulària – Atlético Saguntino i Lleida – Formentera. L’equip de narració i comentaristes estarà format per Toni Fuster, Joan Gabriel Bauzá, David Gui i Pablo Sierra.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.

]]>
http://ib3tv.com/retransmissio-esportiva-diumenge-a-ib3-televisio-valencia-mestalla-mallorca.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Enigmes de la poesia http://ib3tv.com/font-de-misteris-enigmes-de-la-poesia.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-enigmes-de-la-poesia.html#respond Tue, 27 Mar 2018 07:11:57 +0000 http://ib3tv.com/?p=290718 El programa d’IB3 realitza un programa en què la poesia és la protagonista

Dissabte 31 de març, Chema Font i el seu equip han preparat una edició especial en què la poesia illenca relacionada amb la temàtica del programa és la protagonista. De quins misteris i llegendes han escrit els nostres autors? Quines han estat les seves reflexions i la seva visió sobre la nostra terra a través dels seus versos?

A més a més, es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-enigmes-de-la-poesia.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Tots els dilluns amb Joan Martí i Mercè Valero http://ib3tv.com/feim-kilometres-tots-els-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero-2.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-tots-els-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero-2.html#respond Mon, 26 Mar 2018 09:39:49 +0000 http://ib3tv.com/?p=290618 És dilluns i, com cada dilluns, “Feim Kilòmetres” a IB3 Ràdio amb Joan Martí i Mercè Valero

En Joan i na Mercè entrevisten avui Asmaa Zamoou, líder de la Lliga de Mallorca de curses de muntanya. També escoltarem Pere Rullan, campió de Catalunya de curses verticals, i Àngela López, medalla d’or als 4×200 relleus a l’Europeu Master.

Aniran de Palma a Sóller per les vies del tren. Entrevistaran també Víctor Calvo, organitzador d’una cursa inèdita: Camí de Ferro. Lucía Barca parlarà de com començar a córrer i estar en forma, també, a partir dels 60.

I, per acabar, s’endisaran per la selva a la recerca de l’origen de la música. Los pasos perdidos, d’Alejo Carpentier, serà la proposta literàrira de Carlos Suñer.

“Feim Kilòmetres”, cada dilluns a les 18 h i els dissabtes, redifusió, a les 7 h, a IB3 Ràdio.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6 FM

Eivissa i Formentera 3.7 FM

Totes les entrevistes, seccions i els altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com.

 

]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-tots-els-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero-2.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: Psicofonies http://ib3tv.com/font-de-misteris-psicofonies.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-psicofonies.html#respond Thu, 22 Mar 2018 08:59:43 +0000 http://ib3tv.com/?p=290245 El programa d’IB3 realitza un programa a on les psicofonies són les protagonistes

Dissabte 24 de març, Chema Font i el seu equip, han preparat una edició del programa on es tractarà de saber més sobre la possibilitat de contactar amb ‘l’altra banda’. En aquest cas es parlarà de les psicofonies. Què són? Com diuen que es poden enregistrar? Quin origen tenen?

A més a més es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-psicofonies.html/feed 0
FEIM KILÒMETRES: Cada dilluns amb Joan Martí i Mercè Valero http://ib3tv.com/feim-kilometres-cada-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero.html http://ib3tv.com/feim-kilometres-cada-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero.html#respond Mon, 19 Mar 2018 09:42:46 +0000 http://ib3tv.com/?p=289849
És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio, amb Joan Martí i Mercè Valero.
En Joan i na Mercè comencen a escalfar motors per la segona edició de la cursa Feim Kilòmetres. Entrevisten Patricia Moliné, membre i vocal de la Fundació RANA, una associació per a l’ajuda a infants maltractats i que han patit l’abús sexual. Un euro de cada inscripció a la Cursa FEIM KILÒMETRES sera enguany per a aquesta fundació.
Hi ha una edat per córrer?  D’això tracta avui també el programa. És el tema de la pel·lícula Vivir sin parar, la proposta setmanal de Carlos Suñer.
Entrevisten també Víctor Calvo, organitzador de la cursa Camí de Ferro, un recorregut inèdit per les vies del tren de Sóller.   
Damià Ramis, guanyador de la Mitja Marató Internacional cursa per Muntanya de Galatzó, serà el XIP de la setmana.
Feim Kilòmetres, tots els dilluns a les 18h i els dissabtes, redifusió, a les 7h a IB3 Ràdio.
Mallorca 106.8 FM
Menorca 88.6  FM
Eivissa i Formentera 3.7  FM
Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com
]]>
http://ib3tv.com/feim-kilometres-cada-dilluns-amb-joan-marti-i-merce-valero.html/feed 0
RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Superlliga masculina de vòlei, semifinal de la Copa d’Espanya de futbol sala i el derbi de futbol de Segona B, Mallorca – Formentera, a IB3 http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-superlliga-masculina-de-volei-semifinal-de-la-copa-despanya-de-futbol-sala-i-el-derbi-de-futbol-de-segona-b-mallorca-formentera-a-ib3.html http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-superlliga-masculina-de-volei-semifinal-de-la-copa-despanya-de-futbol-sala-i-el-derbi-de-futbol-de-segona-b-mallorca-formentera-a-ib3.html#respond Fri, 16 Mar 2018 15:31:34 +0000 http://ib3tv.com/?p=289694 Dissabte

Aquest dissabte a partir de les 18 hores, tenim partit de vòlei de la superlliga masculina: Ushuaïa Eivissa – L’Illa Grau a IB3 Televisió i també per streaming a l’enllaç: IB3.org/directe. La narració serà a càrrec del company d’Esports Raül Medrano, amb comentaris de Mariano Esteban i Toni Gino.

A més, també us oferirem la semifinal  de la Copa d’Espanya de futbol sala entre el Palma Futsal – Inter Movistar a partir de les 17.30 h, amb Miki Tous, Pep Moreno i Toni Fuster. Un partit que podreu seguir per IB3 Ràdio i IB3.org/directe.

Diumenge

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió començarà aquesta setmana a les 11.30h amb la retransmissió del partit: Mallorca – Formentera. La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raúl Pareja, i Emma Calsina serà al camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Mallorca – Formentera, amb Toni Fuster i David Gui; Cornellà – Penya Esportiva Santa Eulària – Hèrcules, amb Raül Medrano i; Peralada – Atlètic Balears, amb Joan Gabriel Bauzà.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.

]]>
http://ib3tv.com/retransmissions-esportives-superlliga-masculina-de-volei-semifinal-de-la-copa-despanya-de-futbol-sala-i-el-derbi-de-futbol-de-segona-b-mallorca-formentera-a-ib3.html/feed 0
FONT DE MISTERIS: La nostra poesia http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-nostra-poesia.html http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-nostra-poesia.html#respond Thu, 15 Mar 2018 08:33:30 +0000 http://ib3tv.com/?p=289506 El programa d’IB3 realitza un programa especial dedicat al dia Internacional de la Poesia

Dissabte 17 de març, en el marc del Dia Internacional de la Poesia, Chema Font i el seu equip han preparat un programa on la poesia i el misteri seran els protagonistes. Quins autors han escrit sobre els misteris i les llegendes de les nostres Illes, la mort, la transcendència de l’ànima…? per això tindrem la presència als estudis del poeta pollencí Toni Xumet.

A més a més, es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

]]>
http://ib3tv.com/font-de-misteris-la-nostra-poesia.html/feed 0