SANT JOAN 2016

Notícies Sant Joan Ciutadella 2016

Viu Sant Joan en directe a IB3

23/06/2016 18:00h

Viu Sant Joan en directe a IB3 http://ib3tv.com/directe

Festes de Sant Joan 2016

Sona el primer toc de flabiol a Ciutadella

23/06/2016 15:30h

A Ciutadella acaba de sonar el primer toc de flabiol a cal Caixer Senyor, al carrer de Sant Antoni. Enguany per primera vegada s'ha fet un filtre per limitar l'accés a un màxim de 1.800 persones i evitar així que ningú es faci mal.

Festes de Sant Joan

Preus de luxe per viure en primera línia les festes de Sant Joan

21/06/2016 15:05h

Quant estaríeu disposats a pagar per viure les festes de Sant Joan en primera fila? Tenir una casa a Santa Clara o un hortal as Pla és tot un luxe al qual els emprenedors han posat preu.

Pla director de seguretat

El primer toc de flabiol i el Caragol des Born tendran enguany filtres policials d’accés

21/06/2016 15:00h

Una de les novetats més destacades del pla director de seguretat de les festes d'enguany estableix que el primer toc de flabiol i el Caragol des Born tenguin filtres policials d'accés. Els agents de la Policia Local implicats assagen també els dispositius de control de capacitat.

Festes de Sant Joan

Es preparen per garantir la seguretat dels Jocs des Pla

20/06/2016 21:10h

Després de viure ahir un Diumenge des Be prou intens a Ciutadella, avui toca fer feina als voluntaris, que a hores d'ara s'han d'entrenar as Pla.

Festes de Sant Joan

La bandera de Sant Joan ja oneja a cal Caixer Casat

20/06/2016 14:55h

A Menorca, comença la setmana gran d'una de les festes més esperades i estimades de les illes.  La bandera de Sant Joan ja oneja a cal Caixer casat. Menorca va vibrar ahir amb el Dia des Be. Joan Allès va recórrer els carrers de Ciutadella per anunciar que les festes ja són aquí.

Any molt especial per al jove sacerdot

Joan Francesc Camps serà aquest bienni el caixer capellà de les festes

20/06/2016 14:50h

I és que aquest serà un any molt especial per al jove sacerdot, que fa tot just un any que va ser ordenat i que serà també el caixer capellà de les festes de Maó.

La Banda Municipal de Ciutadella ha tocat per primera vegada el Jaleo de les festes de Sant Joan

Les avellanes i la música agafen protagonisme a Ciutadella

19/06/2016 21:10h

Des de fa una bona estona la Contramurada de Ciutadella és un concert de música sobre un mar d'avellanes. En aquest punt, davant els Salesians, la Banda Municipal de Ciutadella ha tocat per primera vegada el Jaleo de les festes de Sant Joan. No hi ha cavalls, però sí molta gent amb ganes de festa, que a més de ballar i beure també s'ha llançat avellanes.

 El Dia des Be dóna el sus a les festes de Sant Joan de Ciutadella

Dia des Be a Ciutadella

El Dia des Be dóna el sus a les festes de Sant Joan de Ciutadella

19/06/2016 15:15h

A les 9.00 h en punt, Sebastià Salord ha fet sonar el tambor i el flabiol a casa del caixer senyor, Llorenç Salort. Començava així el Dia des Be a Ciutadella. Amb les primeres notes del flabiol, un esclat de joia ha ressonat al carrer Sant Antoni número 5, on centenars de persones esperaven aquest moment. Les festes de Sant Joan ja són aquí.

 La cotxeria del caixer pagès de Tramuntana obri les portes per contemplar el be protagonista del primer dia de les festes de Sant Joan

Demà se celebrarà el Dia des Be a Ciutadella

A Ciutadella tot està preparat per a les festes més esperades

18/06/2016 15:00h

Demà se celebrarà el Dia des Be a Ciutadella. És una jornada en què s'home des be i un anyell anuncien pels carrers de Ciutadella l'arribada de les festes de Sant Joan. Enguany, la Comitiva des Be visitarà 105 cases. N'és una la dels Seguí Fedelich, que aquests dies enllesteixen els preparatius per ser uns bons amfitrions.

 Marc Ribó serà enguany l’encarregat de dur la bandera de Sant Joan com a caixer fadrí menestral

Els escenaris de la festa són tan importants a Sant Joan com ho són la seva gent i les seves tradicions

El principals escenaris de la festa de Sant Joan

18/06/2016 14:55h

Els escenaris de la festa són tan importants a Sant Joan com ho són la seva gent i les seves tradicions. I sempre que hi ha canvi de bienni i, per tant, canvia la Junta de Caixers, el primer toc de flabiol canvia de plató. Enguany, s'ubicarà al carrer de Sant Antoni, la casa pairal de la saga de Salort. D'escenaris, però, n'hi ha més, com els de la Vetlla des Be o el de la bandera, que tindran lloc a carrers vesins.

Els guanyadors varen ser Josep Coll i Lluís Lluch

Quarta edició del concurs de flabiolers a Ciutadella

17/06/2016 14:45h

Ciutadella és plena de flabiolers. Des de ben petits, els ciutadellencs aprenen a tocar l'instrument que aquests dies més convida a la festa. El concurs organitzat pel bar Es Fabiol va arribar ahir a la seva quarta edició, que va posar a prova l'enginy i els pulmons de vuit fillets i quatre adults.

Tots els detalls de Sant Joan

Nova aplicació per a mòbil amb tota la informació de les festes de Sant Joan

16/06/2016 21:20h

Un jove ciutadellenc, enginyer de telecomunicació, ha creat aquesta aplicació per al dispositiu de mòbil Android, amb la qual els usuaris estaran informats dels horaris dels diferents actes i esdeveniments més importants, des del Diumenge des Be i fins al dia de Sant Joanet. L'aplicació inclou recomanacions i curiositats i també un joc amb el caixer fadrí i les diferents temàtiques de la festa: els cavalls, les carotes o les avellanes.ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL