TREUFOC

Un grup de la policia judicial investiga uns casos d’assassinat que estan succeint a Mallorca i que són imitacions d’assassinats ocorreguts al segle XVII

Dilluns a les 21.40 h

Sèries de producció pròpia


Pròximes difusions


Un grup de la policia judicial investiga uns casos d’assassinat que estan succeint a Mallorca i que són imitacions d’assassinats ocorreguts en el segle XVII durant la guerra de Canamunt i Canavall.

Dos policies, un forense i una experta informàtica donaran caça a un assassí que selecciona les víctimes, gent amb molt de poder i amb un passat obscur, i acaba amb elles amb moltes similituds històriques.

El grup d’investigació descobrirà que no només persegueixen un assassí que cerca revenja, sinó que en l’actualitat la guerra de Canamunt i Canavall s’ha convertit en abús de poder, corrupció i assassinats.

La guerra de Canamunt i Canavall, els assassins i les imitacions històriques, són la punta de l'iceberg. Les sorpreses, els girs i els descobriments sobre què passa realment a Mallorca, en una Mallorca desconeguda, fosca, industrial i dura, seran una sorpresa per als membres del grup i per a l’espectador.


queralt-albinyana-1000-x-450

AINA_QUERALT ALBINYANA

Aina és una excel·lent policia intuïtiva, ràpida i d'acció. Té el seu propi concepte de justícia, que no sempre s'ajusta a la norma policial. Poc reflexiva, a vegades fa ús excessiu de la força i de la violència, cosa que li ha dut problemes en el passat i en el present. Bona companya encara que no li agrada perdre el temps fent dels companys els seus amics. Aina és una persona molt sexual a la seva manera. Quan li va bé està disposta, encara que íntimament manté la distància emocional. No li agrada implicar-se en res que no sigui la seva feina.


joan-miquel-artigues-1000-x-450

DAMIÀ_JOAN MIQUEL ARTIGUES

Damià és una persona responsable, eficient i treballadora. És amable, té un to amistós i la paraula justa en cada moment. Té paciència i sap esperar el millor moment per actuar. Damià posa la seva feina per damunt de tot i degut al seu càrrec s'ha convertit en un expert en mentir. Viu d'incògnit i això l'ha trastocat a tots els nivells. És manipulador i molt ordenat, fins a un punt patològic. Entra a treballar en el grup d'homicidis de Palma però no li fa gràcia tornar. Desvinculat de la seva família, Mallorca li du records de la seva joventut no del tot agradables.


jordi-rebellon-1000-x-450

NIU_JORDI REBELLÓN

Niu és forense, el millor en la seva especialitat. Niu és un geni en la seva matèria, però utilitza massa la ironia en les seves relacions personals. Li agrada ser el centre d'atenció i no es talla en dir el que pensa. Niu torna a Mallorca després d'estar a Madrid un temps per un assumpte personal i es queda per ajudar en el cas en què es veu involucrada la seva exdona, la Comissària Vidal.


paloma-navarro-1000-x-450

COMISSÀRIA_PALOMA NAVARRO

La comissària Vidal és una dona mot responsable i seriosa que viu per la seva feina. Ha lluitat molt per demostrar que és una bona professional. Du el seu departament amb mà ferma i es veu superada per un cas que es complica i supera tot el que s'havia vist fins el moment. L'arribada del seu ex fa trontollar la seva estabilitat tot i que ell acabarà sent de gran ajuda. La relació amb la seva mare es veu afectada per l'Alzheimer i la té a una residència perquè no se'n pot fer càrrec.


 aina-jagla-1000-x-450

PETRA_AINA JAGLA

Petra és una jove policia experta en seguretat informàtica. Petra dóna un cop de mà al grup d'homicidis liderat per la comissària Vidal i acaba formant part del grup d'investigació quan comencen els assassinats. Petra d'entrada es mostra tímida i no gaire xerradora però a poc a poc es va sentint més còmoda amb els seus companys de la unitat i mostra el seu costat més dolç i amable. Petra és molt professional i es converteix ràpidament en qualcú indispensable dins la unitat pels seus coneixements i per la rapidesa en què entra dins diferents sistemes informàtics. Els seus companys sabem poca cosa sobre la seva vida privada.


TREUFOC - TV a la carta

Making of

Making of

07 08 2017 - Capítol: MO-11

Treufoc

Treufoc

31 07 2017 - Capítol: 10

Treufoc

Treufoc

24 07 2017 - Capítol: 09

Treufoc

Treufoc

17 07 2017 - Capítol: 08

Treufoc

Treufoc

10 07 2017 - Capítol: 07

Treufoc

Treufoc

03 07 2017 - Capítol: 06

Treufoc

Treufoc

26 06 2017 - Capítol: 05

Treufoc

Treufoc

19 06 2017 - Capítol: 04

Treufoc

Treufoc

12 06 2017 - Capítol: 03

Treufoc

Treufoc

05 06 2017 - Capítol: 02

Treufoc

Treufoc

29 05 2017 - Capítol: 01

darrers vídeos a YouTubeENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL