TREUFOC

El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent

Nova temporada, dilluns 19 de febrer a les 21.40 h

Sèries de producció pròpia


Pròximes difusions

Dilluns dia 26/02/2018
21:40 EL POU

Segona temporada, pròximament estrena

Comencen a aparèixer cadàvers a la Mallorca rural que sembla que responen a les víctimes d’un assassí en sèrie: tots els assassinats tenen un patró i s’hi detecta acarnissament. El primer mort apareix a fora vila i el cas s’assigna a la Guàrdia Civil. A la vegada, com que la víctima és, per casualitat, un testimoni d’un altre cas de n’Aina, policia nacional, els dos cossos de seguretat es veuen obligats a col·laborar. D’aquesta manera en Pep i n’Aina comencen a treballar junts.

Al tercer cadàver que apareix, els agents descobreixen que totes les víctimes tenen una cosa en comú. El seu passat.

A partir d’aquí, la investigació agafa una dimensió històrica. Els agents comencen a documentar-se des del 1700 fins a l’actualitat amb la finalitat de poder-se avançar o capturar a l’assassí.

La sèrie d’IB3 Treufoc té distribució internacional amb Federation Entertainment, per aquest motiu, no està disponible a TV a la Carta però sí que es pot visualitzar en l'àmbit estatal al nostre canal de YouTube.Primera temporada Un grup de la policia judicial investiga uns casos d’assassinat que estan succeint a les illes i que són imitacions d’assassinats ocorreguts al segle XVII durant la guerra de Canamunt i Canavall. Dos policies, un forense i una experta informàtica cerquen un assassí que selecciona les víctimes, gent amb molt de poder i amb un passat fosc, i acaba amb elles amb moltes similituds històriques. El grup d’investigació descobrirà que estan perseguint un assassí que cerca revenja, en un entramat d'abús de poder, corrupció i morts.

queralt-albinyana-1000-x-450

AINA_QUERALT ALBINYANA

Aina és una excel·lent policia intuïtiva, ràpida i d'acció. Té el seu propi concepte de justícia, que no sempre s'ajusta a la norma policial. Poc reflexiva, a vegades fa ús excessiu de la força i de la violència, cosa que li ha dut problemes en el passat i en el present. Bona companya encara que no li agrada perdre el temps fent dels companys els seus amics. Aina és una persona molt sexual a la seva manera. Quan li va bé està disposta, encara que íntimament manté la distància emocional. No li agrada implicar-se en res que no sigui la seva feina.


joan-miquel-artigues-1000-x-450

DAMIÀ_JOAN MIQUEL ARTIGUES

Damià és una persona responsable, eficient i treballadora. És amable, té un to amistós i la paraula justa en cada moment. Té paciència i sap esperar el millor moment per actuar. Damià posa la seva feina per damunt de tot i degut al seu càrrec s'ha convertit en un expert en mentir. Viu d'incògnit i això l'ha trastocat a tots els nivells. És manipulador i molt ordenat, fins a un punt patològic. Entra a treballar en el grup d'homicidis de Palma però no li fa gràcia tornar. Desvinculat de la seva família, Mallorca li du records de la seva joventut no del tot agradables.


jordi-rebellon-1000-x-450

NIU_JORDI REBELLÓN

Niu és forense, el millor en la seva especialitat. Niu és un geni en la seva matèria, però utilitza massa la ironia en les seves relacions personals. Li agrada ser el centre d'atenció i no es talla en dir el que pensa. Niu torna a Mallorca després d'estar a Madrid un temps per un assumpte personal i es queda per ajudar en el cas en què es veu involucrada la seva exdona, la Comissària Vidal.


paloma-navarro-1000-x-450

COMISSÀRIA_PALOMA NAVARRO

La comissària Vidal és una dona mot responsable i seriosa que viu per la seva feina. Ha lluitat molt per demostrar que és una bona professional. Du el seu departament amb mà ferma i es veu superada per un cas que es complica i supera tot el que s'havia vist fins el moment. L'arribada del seu ex fa trontollar la seva estabilitat tot i que ell acabarà sent de gran ajuda. La relació amb la seva mare es veu afectada per l'Alzheimer i la té a una residència perquè no se'n pot fer càrrec.


 aina-jagla-1000-x-450

PETRA_AINA JAGLA

Petra és una jove policia experta en seguretat informàtica. Petra dóna un cop de mà al grup d'homicidis liderat per la comissària Vidal i acaba formant part del grup d'investigació quan comencen els assassinats. Petra d'entrada es mostra tímida i no gaire xerradora però a poc a poc es va sentint més còmoda amb els seus companys de la unitat i mostra el seu costat més dolç i amable. Petra és molt professional i es converteix ràpidament en qualcú indispensable dins la unitat pels seus coneixements i per la rapidesa en què entra dins diferents sistemes informàtics. Els seus companys sabem poca cosa sobre la seva vida privada.


darrers vídeos a YouTube

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL