Dijous 09 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Hortalisses i la “roba de llengües”
El programa Uep! Com anam? d’aquesta setmana serà de feina de bon de veres, no hi haurà ni temps per anar a berenar!

Per començar, en Toni Ballador anirà a collir hortalissa amb una família de Montuïri molt feinera que coneix bé fora vila, però que també ha treballat fora de la pagesia. Amb ells collirem julivert, api i pastanaga morada, entre altres, sempre amb una bona rialla, i els acompanyarà en el repartiment diari que en fan als seus clients.

D’altra banda, tendrem cura de conills i gallines eivissenques amb futurs pagesos, collirem taronges amb un personatge amb mil i una històries de pinyol vermell i llaurarem amb un jove pagès que cuida les terres heretades del seu padrí.

Amb en Felip Munar aprendrem a confeccionar Ikats, més coneguts a la nostra terra com a teles de llengües. Coneixerem la història d’aquesta ancestral tècnica oriental i de les 4 generacions que l’han duit fins a Amèrica i per tot Europa. I a l’hort urbà de na Vanessa García, xerrarem de les heures, perquè amb les fulles d’aquesta planta enfiladissa, prepararem un beuratge per combatre la tos productiva, i també farem una pomada per curar cremades, cops i ferides que, de ben segur, seran de bona ajuda.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 9 de març a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL