Dimarts 14 a les 21.40


ZOOM
La ‘Precarietat pública’ dels interins
La inestabilitat laboral ha arribat a tots els sectors, fins i tot, a l’administració pública. El personal variable, els anomenats interins, han passat de ser l’excepció a ser la norma. De fet, un 30 per cent dels treballadors públics de Balears són temporals.

Al Zoom d’aquesta setmana ens acostam a les històries de quatre persones que viuen pendents d’una telefonada que els allargui el seu contracte laboral: són metges, policies o mestres. El fet de no tenir una feina estable condiciona la seva vida: és el cas de Javier, que fa anys que va darrere el seu somni de tenir una plaça fixa a la policia local, o de Dani, que veu com les seves condicions laborals canvien amb cada contracte nou.

La reforma laboral del 2012 va provocar la precarietat de molts de llocs de feina, però a dia d’avui i amb la suposada recuperació econòmica, les mesures restrictives no han minvat. Com es justifica aquesta situació? Fins on s’estendrà la precarietat laboral?

La resposta a aquestes i altres preguntes a Zoom, aquest dimarts 14 de març a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL