Dimarts 07 a les 21.40


ZOOM
‘Mal de princeses’
El Zoom d’aquesta setmana parla d’una xacra social que cada dia pateixen milers de dones al món: La violència de gènere.

I tractarem el tema des de diferents perspectives. Contarem amb el testimoni de tres dones víctimes de la violència masclista que ens contaran com han viscut i viuen a dia d’avui aquesta situació. A més, veurem com han aconseguit sortir-ne i les dificultats amb les quals s’han trobat per poder tornar a viure amb normalitat després que el seu agressor hagi sortit de la presó.

Així també, parlarem amb terapeutes, amb un expert en publicitat i amb policies tutors que ens donaran les claus de com s’ha d’actuar davant d’un cas de violència de gènere.

En el Zoom d’avui recollim també el testimoni de Rosa Cursach, la directora de l’Institut Balear de la Dona que ens parlarà de com combatre la cultura masclista imposada i acceptada per la societat. També intervenen la presidenta del Lobby de Dones, Francisca Mas, i coneixerem de molt a prop com és la feina que es fa en una teràpia de grup on acudeixen dones maltractades.

A més, comptarem el testimoni de Miquel Àngel Lladó, un dels pocs homes que forma part de l’associació “homes per a la igualtat” de Balears.

Zoom s’emetrà aquest dimarts 7 de març a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL