Dimarts 21 a les 21.40


ZOOM
Sense mans a la terra
La vida del sector primari a Balears

Hi ha futur per a l’agricultura a les Illes Balears? El sector primari de la nostra comunitat fa anys que s’anuncia tocat de mort. La terciarització de l’economia i l’arribada de productes forans, lligada al greuge de la insularitat, han fet perdre pes a l’agricultura i la ramaderia de la nostra comunitat.

Tanmateix, el turisme i l’especialització en la producció, obrin la possibilitat a servir nous mercats, si bé no és una tasca fàcil: té l’agricultura el suport de l’administració que reclama? Hi ha marge per a nous usos complementaris en l’activitat agrícola? És viable un paisatge i un territori, que es ven internacionalment com a destinació turística, sense tenir en compte el sector agrari que ajudi a mantenir-lo?

El Zoom “Sense mans a la terra” pretén copsar els reptes i les dificultats dels pagesos, centrant-nos en les noves generacions, la falta de relleu i també en el paper de la dona, en les associacions i el cooperativisme, i en la recerca de noves formes i iniciatives de negoci.

Zoom aquest dimarts 21 de març a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL